Sexskandal

Linda H Staaf avslöjar sina lesbiska fantasier

Ibland behöver man drömma sig bort.
Linda H Staaf berättar om sina lesbiska fantasier.
Den blonda poliskvinnan har en förmåga att överraska.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-12-28 kl 09:12 |

ProvaPremium

Under december månad briserade en bomb av sex, otrohet och svartsjuka inom den svenska polisledningen. Redan den 4:e juli avslöjade emellertid Stoppa Pressarna att Linda H Staaf, 46, rekryterats som underrättelsechef på polisens nationella operativa avdelning, Noa, av sin dåvarande älskare Mats Löfving, 61.

Hon fick jobbet på Noa trots att hon saknade erfarenhet av strategiskt polisarbete. Den blonda poliskvinnan hävdar att hon är ekonom och jurist i botten och hade tidigare endast varit chef för posthanteringen och vaktmästarna vid polisen i Norrköping.

Bild 1 av 7

Linda H Staaf har tidigare skrivit ned sina spännande lesbiska fantasier.
Bild 2 av 7

Linda H Staaf var med i TV4 och menade på att hon kritiseras för att hon är "kvinna". Att hon kan vara korrupt är inget som faller henne in.
Bild 3 av 7

Rikspolischefen är livrädd att ÖB:s älskarinna Linda H Staaf ska ställa till med mer trubbel.
Bild 4 av 7

Här gömde sig Linda H Staaf. Stoppa Pressarna avslöjade den blonda poliskvinnans gömställe i Norrköping. ÖB Micael Bydén är där allt som oftast och paret har bland annat setts slänga den kurviga blondinens sopor.
Bild 5 av 7

Linda H Staafs framfart kräver sina offer. En försmådd kvinna har berättat om hur hon förlorade sin man till den blonda poliskvinnan. Sammanlagt tre män har skiljt sig för Linda H Staafs skull och tre familjer har krossats.
Bild 6 av 7

Mats Löfving vilar inte på lagrarna. Han träffade en ny poliskvinna som blev hans älskarinna efter Linda H Staaf, något som Stoppa Pressarna avslöjade redan den 11:e december förra året.
Bild 7 av 7

Linda H Staaf går omkring på stan i Visby med ett skarpladdat vapen, vilket Stoppa Pressarna avslöjade 24 juli förra året. Hon bär vapnet fel, långt ner på skinkan.

Ett toppjobb

I början av 2015 blev hon plötsligt underrättelsechef vid Noa – ett absolut toppjobb inom svensk polis. Hennes älskare Mats Löfving passade även på att höja hennes månadslön med över 8 000 kronor i månaden samtidigt som de hade ett sexuellt förhållande.