Relation

Prinsessan Madeleines skarpa krav på Chris inför nyår

Inga ursäkter duger.
Prinsessan Madeleine är väldigt tydlig gentemot maken Chris O’Neill.
Amerikanen har inget val – han måste uppfylla sin hustrus krav.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-12-28 kl 13:11 |

ProvaPremium

Prinsessan Madeleine, 40, och Chris O’Neill, 48, har inte det alltid så lätt i sin relation. Stoppa Pressarna avslöjade i slutet av sommaren hur deras restaurangbesök hastigt avslutades efter att ett storgräl bröt ut över pastarätterna och det röda vinet.

Efter en lång och märklig sommar var det äntligen dags för prinsessan Madeleine att få tala ut med Chris O’Neill. De hade fått ett avskilt bord på restaurang Italiano – Stockholms just nu trendigaste krog.

Bild 1 av 6Till vänster ser vi en bister prinsessan Madeleine i en rosa kavaj. Till höger ser vi Chris O'Neill le generat, han böjer sitt huvud.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har haft en emotionell resa. Nu kommer ett nytt besked om amerikanen
Bild 2 av 6madeleine chris forkrossad stor - Stoppa Pressarna

Prinsessan Madeleine gör allt hon kan för att skydda sina pengar från Chris O'Neill.
Bild 3 av 6prinsessan madeleine chris italiano - Stoppa Pressarna

Det var tänkt som en romantisk återförening i slutet av sommaren. Men middagen på restaurang Italiano i Stockholm slutade i en katastrof för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill som började bråka.
Bild 4 av 6prinsessan madeleine mediebilden stor 1 - Stoppa Pressarna

Prinsessan Madeleines är extremt lat. Hon arbetade 13 dagar för kungafamiljen förra året. De svenska skattebetalarna finansierar hennes lyxliv i Florida. Skamligt.
Bild 5 av 6chris bygg stor1 - Stoppa Pressarna

Prinsessan Madeleines make har enligt uppgift, ett stundtals häftigt humör. Nu har hon dock tröttnat och ett skifte i maktbalansen uppges ha inträffat.
Bild 6 av 6maddechris stor1 17 - Stoppa Pressarna

Prinsessan Madeleine och Chris väljer exklusiva krogar när de ska äta middag.

Middagen var tänkt som en romantisk nystart men blev en katastrof. Prinsessan och hennes make tvingades till och med bryta upp i förtid – de rusade ut från restaurangen.

Chris försvann

Sommaren var minst sagt turbulent. Chris O’Neill åkte till London istället för att fira midsommar med sin familj och dessutom uteblev amerikanen från kronprinsessan Victorias, 45, födelsedag. Det var emellertid inte slut där – Chris var därefter helt försvunnen under 25 dygn.