Mest läst just nu:

Tilde de Paula i chock: TV4-profilen våldtagen

Hon slog igenom i TV4-programmet och blev snabbt känd.
Men framgången innebar också att hon hamnade i ett sammanhang hon aldrig kunnat förutse.
Nu berättar TV4-profilen om den fruktansvärda våldtäkten.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-11-07 kl 11:05 |

ProvaPremium

Tilde de Paula, 47, och andra kvinnliga programledare blev väldigt illa berörda av den otäcka händelsen som drabbade TV4-profilen.

Den unga matlagningsprofilen Jennie, 28, kom tvåa i programmet ”Sveriges Mästerkock” och blev snabbt ett känt namn. Hennes nya bekantskaper ledde dock till en fruktansvärd våldtäkt – nu berättar hon om fasan.

Bild 1 av 7

Tilde de Paula och flera av hennes kolleger hamnade i chock när de insåg att det var TV4-profilen Jennie som blivit våldtagen av fotbollsprofilen.

Bild 2 av 7

Fotbollsprofilen har vunnit flera SM-guld. Han menar att sexet med kvinnan var ömsesidigt. Han sökte till sist prövningstillstånd hos högsta domstolen, dock förgäves.

Bild 3 av 7

Här våldtog fotbollsprofilen den unga TV4-profilen Jennie.

Bild 4 av 7

Fotbollsprofilen bytte till stjärnadvokaten Johan Eriksson inför hovrättsförhandlingarna, men det hjälpte inte. Han dömdes till tre års fängelse för två fall av våldtäkt.

Bild 5 av 7

Fotbollsprofilens hustru begärde skilsmässa men begäran återkallades sedan. Hon är mycket framgångsrik inom sitt yrke och har expanderat sin verksamhet utomlands under tiden maken har suttit fängslad.

Bild 6 av 7

Här, i styvdotterns säng, våldtog fotbollsprofilen Jennie.

Bild 7 av 7

Jennie bor idag på Nya Zeeland, hon har träffat en man och fått en dotter. Hon går själv ut öppet och berättar om våldtäkten i Expressen och i Katarina Wennstams podcast "Wennstams vrede".

Jennie kom på andra plats i första säsongen av ”Sveriges Mästerkock” som snabbt blev en populär produktion i TV4 och ofta har jämförts med ”Idol”.