Mest läst just nu:

TV4-Jenny stöttar sin corona-drabbade vän

Nu gör hon allt för att stötta.
Sjukdomsdrabbade Jenny Alversjö känner med sin corona-drabbade vän.
Programledaren från TV4 försöker lindra smärtan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2020-03-29 kl 06:43 |

ProvaPremium

Jenny Alversjö, 46, från TV4:s ”Nyhetsmorgon” drabbades för i höstas av en allvarlig stroke.

Programledaren fick en blixtrande huvudvärk och hennes nye pojkvän Anders Bernunger, 42, agerade rådigt och såg till att Jenny kom till sjukhuset.

Bild 1 av 6

Nu stöttar Jenny Alversjö sin vän Simon Glimhed som drabbas av coronavirusets härjningar.

Bild 2 av 6

Jenny Alversjö har funderat över vad som hade kunnat hända när hon fick en stroke och om hon inte snabbt hade fått vård tack vare pojkvännen Anders Bernunger.

Bild 3 av 6

Jenny Alversjö och Anders Bernunger hade precis blivit tillsamans när programledaren drabbades av en otäck stroke som kunde kostat henne livet.

Bild 4 av 6

Jenny Alversjö uttrycker sin sympati för vännen Simon Glimhed som drabbats av coronavirusets härjningar och som inte får bli Bachelor då inspelningarna har ställts in.

Bild 5 av 6

Simon Glimhed såg framemot att träffa kärleken i "Bachelor" med det kinesiska mördarviruset kom emellan.

Bild 6 av 6

Jenny Alversjö är en av TV4:s mest populära programledare efter Malou von Sivers.

Efter flera dygn på sjukhus fick Jenny Alversjö komma hem och nyligen har hon börjat jobba igen efter månader av sjukskrivning.

Den populära programledaren stöttar nu sin vän Simon Glimhed, 29, som skulle varit med i årets säsong av ”Bachelor”. Nu är dock programmet stoppat på grund av krisen med det kinesiska coronaviruset.

Jenny Alversjö känner med honom och beklagar att programmet ställs in – samtidigt hyser hon den största förståelse för att det inte går att spela in nu givet hälsorisken.
– Även för kärleken sätter coronaviruset stopp. Det blir ingen inspelning av Bachelor i vår. Ett klokt och riktigt beslut av TV4 men så trist för alla vi som älskar att följa resan som kan sluta hur som helst. Simon – du är grym, skriver Jenny Alversjö på Instagram, rapporterar Hänt.