TV4:s Jenny Strömstedt nära sammanbrott

En prövningens tid.
Jenny Strömstedt är i rejält blåsväder och ifrågasätts kraftfullt.
Nu berättar tv-profilen om hur hon undviker ett sammanbrott.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2019-09-05 kl 14:05 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar rapporterat om programledaren Jenny Strömstedt, 47, och hur hon kraftigt ifrågasätts.

Det började med en krönika i Expressen där Strömstedt beskriver hur hon helt oprovocerad blev misshandlad av en okänd man på öppen gata. 

Bild 1 av 7

Jenny Strömstedt är kraftigt kritiserad och beskylls för lögner. Nu avslöjar TV4-profilen, som medverkat i "Let´s dance" och är gift med Niklas Strömstedt, att hon varit nära ett sammanbrott.
Bild 2 av 7

Jenny Strömstedt anklagas för att bluffa om den misshandel hon detaljerat beskrivit i en krönika i tidningen Expressen.
Bild 3 av 7

Jenny Strömstedt tiger om sin krönika och vägrar visa någon polisanmälan. TV4 har lagt locket på och på "Nyhetsmorgon" växer en intern kritik mot både Jenny och kanalen.
Bild 4 av 7

Niklas Strömstedt med hustrun Jenny Strömstedt, hon är hans fjärde kända tjej i rad. Tidigare har han haft ihop det med Efva Attling, Agneta Sjödin och Kattis Ahlström.
Bild 5 av 7

Nu gäller det att Niklas stöttar sin hustru. Det är inte kul att beskyllas för lögner. Kanske kan han ge henne ryggmassage och tralla en trudelutt?
Bild 6 av 7

Jenny och Niklas Strömstedt umgås nästan uteslutande med andra kändisar. Där och då verkar de må som allra bäst.
Bild 7 av 7

Jenny Strömstedt var nominerad till "Kristallen" för sina valprogram, men hon tycker alla priser är "skitpriser".

TV4-profilens beskrivning kom snabbt att bli misstänkliggjord på nätet. En mängd spekulationer tog vid och de kokade ner till slutsatser att Jenny i själva verket inte alls hade blivit attackerad och istället har hittat på allt. 

Stoppa Pressarna har sökt Jenny Strömstedt och TV4 vid flera tillfällen. Hittills har Jenny Strömstedt vägrat kommentera beskyllningarna och någon polisanmälan har vi inte lyckats spåra. Kanalens programdirektör Viveka Hansson, 52, har också lagt locket på och vill inte säga något om Jennys framtid på ”Nyhetsmorgon”.