Hollywood

Johnny Depps bakslag efter nya bevisen mot Amber Heard

Den som gapar över mycket…
Johnny Depps fans har ekonomiskt hjälpt en advokat att få ut bevismaterial som tidigare var hemligstämplat.
Men materialet som skulle smutskasta Amber Heard har istället ställt henne i bättre dager – och Johnny Depp i mycket sämre.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-08-12 kl 12:02 |

ProvaPremium

Som om den övertygande segern i rättegången mot Amber Heard, 36, inte räckte.

Många av Johnny Depps, 59, högljudda supportrar har inte velat annat än att fortsätta att dra “Aquaman”-skådespelerskan i smutsen.

Bild 1 av 6

Många av Johnny Depps anhängare vill inget hellre än att fortsätta smutskasta Amber Heard.
Bild 2 av 6

När advokaten, och högljudda Depp-supportern, Andrea Burkhart gick ut och bad om ekonomisk för att få ut tidigare förseglat bevismaterial fick hon in pengarna på nolltid.
Bild 3 av 6

Det material som hon kämpat för att få ut för att kunna använda i den fortsatta smutskastningen av Amber Heard var den besvikelse.
Bild 4 av 6

Amber Heard har nu, enligt dem utanför kretsen av Depp-fans, ställt Amber Heard i ett positivare ljus medan Depps rykte har solkats.
Bild 5 av 6

I bevismaterialet framkommer det att Depp och hans advokater försökt lägga fram både nakenbilder och en fortkörningsbot från tonåren som bevis mot Amber Heard.
Bild 6 av 6

Det tidigare ”hemliga” bevismaterialet visar också att Amber Heard avböjde att kräva hela sin beskärda del av Depps förmögenhet efter skilsmässan mellan paret.

De såg chansen när den, av vissa ansedda, kontroversiella advokaten Andrea Burkhart ville få ut mer än 6 500 sidor av förseglat bevismaterial från domstolen i Fairfax, Virginia, som var skådeplatsen för Hollywood-historiens blodigaste och mest bevakade rättegång.