Hollywood

Sonen följde Pamela Andersons råd – blev alkoholist

En förälder bör föregå med gott exempel.
Också dela med sig av sina erfarenheter samt ge visa och goda råd.
Men ibland blir det fel. Det vet Pamela Anderson – hennes äldste son fick stora problem med alkohol.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-07-27 kl 17:02 |

ProvaPremium

“Baywatch-stjärnan” och en av dåtidens mest attraktiva kvinnor Pamela Andersson, 55, mötte den vilda partyälskande trummisen i hårdrocksbandet Mötley Crüe Tommy Lee, 59, på en fest i New York.

Fyra dagar senare gifte de sig på en strand i mexikanska Cancun. Fyra år senare skiljde de sig.

Bild 1 av 7pamela anderson son alkohol - Stoppa Pressarna

Pamela Andersons son Brandon Thomas Lee följde mammas råd – och blev alkoholist.
Bild 2 av 7pamela tommy son missbrukare 1 - Stoppa Pressarna

"Baywatch"-stjärnan Pamela Anderson och Mötley Crüe-trummisen hade ett oförglömligt äktenskap under fyra år på 90-talet.
Bild 3 av 7pamela tommy son missbrukare 2 - Stoppa Pressarna

Skandalparets bröllop på en strand i Cancun, Mexiko, utlöste av tsunami av tabloidbevakning. Istället för att utbyta ringar, så tatuerade paret in varandras namn runt deras fingrar.
Bild 4 av 7pamela tommy son missbrukare 3 - Stoppa Pressarna

Pamela Anderson och Tommy Lee skilde sig 1998, men förhållandet lever ännu i folks minnen och tidigare i år så lanserade streamingtjänsten Hulu miniserien ”Pam & Tommy”.
Bild 5 av 7pamela tommy son missbrukare 4 - Stoppa Pressarna

Den bygger på en händelse när ett kassaskåp innehållande bland annat en sexfilm med paret stals. Filmen ”läckte” sedan till porrsajter. Bilden är från miniserien.
Bild 6 av 7pamela tommy son missbrukare 5 - Stoppa Pressarna

Pamela Anderson skrev 2015 ett blogginlägg där hon ville att hennes söner skulle ha friheten att experimentera med droger.
Bild 7 av 7pamela tommy son missbrukare 6 - Stoppa Pressarna

Sonen Brandon Thomas Lee (t.h) tog rådet för bokstavligt – och hamnade i ett alkoholmissbruk. Här ses han med mamma Pamela och lillebror Dylan Jagger Lee.

Man brukar säga att ”tiden går fort”, ”att den flyger iväg”. Men för många är det svårt att ta in att det snart har gått tre decennier sedan skandalparet inledde ett oförglömligt förhållande som innehöll allt – och ganska mycket mer.

Och… ja, så en explicit sexfilm som läckte ut – och blev, och fortfarande är, en av de mest bevittnade amatörsexfilmerna på diverse porrsajter.

Att det tidigare i år släpptes en miniserie, ”Pam & Tommy” på streamingsajten ”Hulu” är ett bevis gott nog på att världen inte glömt det stormiga äktenskapet.