Skilsmässa

Vägrar lägga sig: Sylvester Stallone slår tillbaka

Rocky Balboa backade aldrig i en fight.
Det gör inte Sylvester Stallone heller.
Nu slår han tillbaka mot hustruns anklagelser som ligger bakom skilsmässan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-31 kl 08:05 |

ProvaPremium

Sylvester Stallone, 76, och Jennifer Flavin, 54, har alltid tett sig som något så ovanligt som ett lyckligt Hollywoodpar.

Den ikoniska skådespelaren och den före detta modellen har haft ett av filmstadens mest trägna äktenskap. I 25 år har de varit gifta och de har välsignats med tre döttrar.

Bild 1 av 10Till vänster ser vi Sylvester Stallone i boxningsringen, han höjer sin ena näve till hälsning. Till höger ser vi Sylvester Stallone och hustrun Jennifer Flavin.

Rocky vägrar lägga sig! Nu slår Sylvester Stallone tillbaka mot hustrun Jennifer Flavins anklagelser i skilsmässohärvan.
Bild 2 av 10

Sylvester Stallone vägrar lägga sig. Nu går han till motattack mot hustrun Jennifer Flavin.
Bild 3 av 10

”Rocky” kom 1976 och allting förändrades. Sylvester Stallone hade själv skrivit manus till den ikoniska boxningsfilmen – det tog honom bara en vecka. Därefter blev han en av Hollywoods största stjärnor.
Bild 4 av 10

Sylvester Stallone och Jennifer Flavin på nyårsfest hos dåvarande president Donald Trump i Mar-a-Lago i Palm Beach, Florida.
Bild 5 av 10

Sistine Stallone, Sylvester Stallone och Jennifer Flavin på en HBO-premiär i Los Angeles.
Bild 6 av 10

Dottern Sistine Rose Stallone, med pappa Sylvester Stallone och mamma Jennifer Flavin på filmfestivalen i Cannes.
Bild 7 av 10

Sylvester Stallone och Jennifer Flavin med sina döttrar på premiären av "Guardians of the Galaxy Vol. 2" i Hollywood.
Bild 8 av 10Vi ser Jennifer Flavin till vänster, hon bär en svart kavaj. Till höger ser vi Sylvester Stallone i en blå skjorta och svart kostym, de bägge ler.

Jennifer Flavin anklagade sin make Sylvester Stallone med att smussla undan parets gemensamma tillgångar. Då begärde hon skilsmässa efter 25 års äktenskap.
Bild 9 av 10

Sylvester Stallone och den svenska action-skådisen Dolph Lundgren har varit riktigt goda vänner sedan filmen Rocky IV. Nu är dock Stallone sur på svensken för att han tackat ja till en roll i en spin-off-film till "Rocky".
Bild 10 av 10

Harrison Ford på premiär tillsammans med Jason Statham, Sylvester Stallone och Mel Gibson.

Paret har alltid tett sig så lyckliga och harmoniska och skilsmässan kommer som en chock. Och dessvärre verkar det som att det blir en riktigt bitter fight.

Jennifer Flavin anklagar Sylvester Stallone för att försöka lura henne på pengar. ”Rocky”- och ”Rambo”-stjärnan påstås ha försökt smuggla undan pengar från parets gemensamt ägda fonder.

Slår tillbaka

Nu slår Stallone tillbaka. Action-stjärnan bemöter hustruns anklagelser om pengafiffel och han går inte med på Jennifer Flavins krav där hon bland annat vill ha parets gemensamma hus i Palm Beach i Florida.