Folkstorm mot Regina Lund efter lyx-tiggandet

Nu är måttet rågat.
Det har blåst upp till folkstorm mot Regina Lund.
Ilskan är stor mot artisten efter Stoppa Pressarnas avslöjande om en hennes lyxresa samtidigt som hon tigger pengar av sina följare.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2021-03-20 kl 06:53 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har rapporterat om Regina Lunds, 53, prekära situation.

Skådespelerskan och artisten har så stora hyresskulder till Familjebostäder att hon riskerar vräkning.

Bild 1 av 5regina lund folkstorm stor 1 - Stoppa Pressarna

Ilskan är stor mot Regina Lund. Hennes fräcka tiggeri samtidigt som hon åker till Maldiverna gör folk rasande.
Bild 2 av 5reinga lund maldiverna stor8 1 - Stoppa Pressarna

Här njuter Regina Lund på Maldiverna, hemma i Farsta väntar en hyresskuld på över 30 000 kronor som hennes följare fick ta hand om.
Bild 3 av 5reinga lund maldiverna stor6 1 - Stoppa Pressarna

Regina Lund tycker inte att folk ska lägga sig i hennes liv när kritiken kom, samtidigt vill hon dock involvera sina följare i sin tillvaro, de fick betala hennes hyresskuld.
Bild 4 av 5regina lund tiggeri stor1 1 - Stoppa Pressarna

Här tigger Regina Lund pengar, utan att nämna att hon just varit på Maldiverna i två veckor.
Bild 5 av 5regina lund folkstorm stor1 - Stoppa Pressarna

Nu rasar följarna mot Regina Lund. Maken till fräckhet har sällan skådats.

I det läget – när Kronofogden och hyresvärden jagar henne – valde Regina Lund att flyga till Maldiverna på en två veckor lång vistelse på en lyxresort på paradisatollen Gan. Resan gick på minst 50 000 kronor och hyresskulden var på drygt 30 000 kronor.

Väl hemkommen grät Regina Lund ut i Aftonbladet  men berörde inte med ett ord resan till Maldiverna.

Hon kompletterade sitt snyftande i spalterna med en oblyg tiggeri-aktion på sina sociala medier där Regina Lund bönade och bad sin följare om pengar via Swish.

Insamlingen verkar ha gått mycket bra, en överlycklig Regina Lund meddelade att hon nu kunde betala hyran. Samtidigt kom Stoppa Pressarnas avslöjande om vistelsen på Maldiverna – nu vände allt.

Folk fick nog. Bluffen var för fräck.

Inte blev det bättre när Regina Lund kommenterade sitt lyx-tiggande i Aftonbladet:
– Se över era egna liv i stället för att klanka på andra! Jag tänker inte låta missunnsamma människor sänka mig, fräste artisten ifrån.

Nu har det blåst upp till en veritabel folkstorm mot den en gång i tiden så framgångsrika skådespelerskan.

I Stoppa Pressarnas historia har vi aldrig fått så många upprörda mail och telefonsamtal från våra läsare – möjligen med undantag i efterbörden till våra avslöjanden kring Jenny Strömstedt, 48, och Fredrick Federley, 42.

Och på nätet kokar det över av ilska. Regina Lunds Instagram-konto svämmar över av arga kommentarer:

– Kan jag få tillbaka mina Swish-pengar som jag skickade till dig? Jag behöver dem bättre än du. Snälla?, skriver en besviken följare.

Flera av kommenterarna lämpar sig inte i en familjepublikation som Stoppa Pressarna, varför vi av pressetiska skäl väljer att utelämna dem.

– Skäms du inte kvinna ??? Ta och sök vilket annat jobb som helst tills du kan försörja dig på det du gör! Så gör ALLA vi andra! Tigger pengar från sina fans är lågt. Lycka till. Detta är nog bara en tillfällig lösning du kan inte alltid tigga till dig pengar, konstaterar en annan följare till Regina Lund.

Flera följare passar på att varna för artisten som de upplever lurat till sig pengar. 
– Ser ni inte igenom dessa krokodiltårar hos denna narcissist. Vem klär sig ens så och poserar på det viset om man är fattig? Hon gör mig illamående. Det här är ett hån mot dom som är i riktigt behov av hjälp. En parasit! Maldiverna, jo hej du, skriver en förbannad följare.

Andra besvikna följare kommer med uppmaningar till artisten som slog igenom som Mona i ”Rederiet” i början av 90-talet.

– Tvätta av dig sminket, ställ klockan på tidigt och anmäl dig som vikarie till äldreomsorgen! Det pågår en pandemi i världen, många har det svårt, men tigger inte.

För Regina Lund kan tiggeriet stå henne väldigt dyrt i förlängningen – vem vill nu lyssna på hennes musik eller se henne skådespela?

Har ni tips om Regina Lund och hennes leverne? Har ni bilder? Hör av er till Stoppa Pressarna 

här. Ni är garanterade anonymitet och skyddade som källor enligt grundlagen. Alla tips som leder till publicering arvoderas.