Bianca Ingrosso i tårar efter Emilios svek

Hon visste inget.
Emilio Ingrosso riskerar fängelse och miljonböter – spanska myndigheter misstänker att han är inblandad i en gigantisk kokainhärva.
Dottern Bianca Ingrosso är förkrossad över pappas svek ­– influencern hade ingen aning.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2021-03-19 kl 15:19 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade nyligen att spanska myndigheter misstänker att Emilio Ingrosso, 55, är inblandad i Jonas Falks, 48, misstänkta brottslighet.

Den kände krögaren påstås ha varit delaktig i penningtvätt med hjälp av en av sina krogar i Palma på Mallorca.

Bild 1 av 4

Bianca Ingrosso är både förtvivlad och förbannad över att pappa Emilio nu riskerar fängelse.
Bild 2 av 4

Influencerns affärsverksamhet riskerar att ta allvarlig skada om namnet "Ingrosso" framöver förknippas med kokain, penningtvätt och fängelse. Vilket företag vill associeras med sådant?
Bild 3 av 4

Jonas Falk friades för kokainsmuggling i en svensk rättegång, men den spanska rättvisan jagar honom för misstänkt penningtvätt och man påstår att Emilio Ingrosso är inblandad.
Bild 4 av 4

För Åsa Ingrosso väntar en tung tid om hennes älskade make kastas i spanskt fängelse.

Jonas Falk utlämnades till Spanien kort efter att han släppts ur svenskt häkte. I Sverige satt han häktad i 3,5 år och dömdes i tingsrätten till 18 års fängelse. Hovrätten friade dock honom.

Sedan dröjde det bara 36 timmar innan han greps av polis igen och skickades till Spanien där han misstänks ha tvättat 55 miljoner kronor, pengar som den spanska polisen misstänker kommer från en omfattande kokainhandel.

Pengarna ska bland annat ha tvättats genom ett köp av ett spektakulärt lyxhus, en klubb och en restaurang som Emilio Ingrosso varit inblandad i.