Federley-härvan

Fredrick Federleys pedofillögn för Carina Bergfeldt

Nya lögner.
Fredrick Federley ”talar ut” i Carina Bergfeldts talkshow i SVT.
Men EU-parlamentarikern slirar minst sagt på sanningen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2021-03-19 kl 20:02 |

ProvaPremium

Fredrick Federley, 42, ägnar sig åt oförblommerad självömkan i tv-soffan hos Carina Bergfeldt, 41, och när han inte gör det så ljuger han inför hela svenska folket.

Stoppa Pressarna kan nu avslöja sanningen om när Fredrick Federley i själva verket visste att hans pojkvän var en dömd våldtäktsman av barn.

Bild 1 av 5

Stoppa Pressarna kan avslöja Fredrick Federleys fräcka pedofillögn rätt upp ansiktet på Carina Bergfeldt.
Bild 2 av 5

Federley blir pressad av de andra gästerna som undrar hur man kan ligga med någon som legat med barn. Då svarar Federley inte visste det när de inledde relationen. Stoppa Pressarna kan dock avslöja att han mycket väl visste, långt innan historien uppdagades.
Bild 3 av 5

Fredrick Federley blev informerad av sin syster som läst domen. Han fortsatte att bo med "Björbo-pedofilen" trots det. Idag har Federley och hans syster knappt kontakt.
Bild 4 av 5

Carina Bergfeldt är nybliven mamma och flera gånger under intervjun reagerar hon med äckel.
Bild 5 av 5

Fredrick Federley har tidigare berättat om att han skurit sig själv i armarna för att han mådde så dåligt, det ter sig dock som att han har läkt ihop bra givet det faktum att han sitter med uppkavlade ärmar i tv.

Det var i slutet av november förra året som Stoppa Pressarna avslöjade att EU-parlamentarikern Federley sedan ett halvår var sambo med den dömd pedofil.

Den så kallade ”Björbo-pedofilen” dömdes till nio års fängelse för bland annat 22 fall av grova våldtäkter mot barn. 

Nu talar den skandaliserade före detta vice ordföranden i Centerpartiet ut i Carina Bergfeldts, 41, självbetitlade talkshow i SVT.

Federley har chansen att räta ut frågetecknen och lägga korten på bordet. Han gör det inte ­– för han vet att sanningen är alltför mörk.