Göran Lambertz hemliga sex-sms till kvinnan

Han kunde inte låta bli. 
Nu avslöjas Göran Lambertz sex-sms till den unga juridikstudenten.
Den tidigare justitiekanslern kallade henne sin ”dotter” och sig själv för ”extrapappa” – sedan hade han sex med henne på julafton.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2021-03-19 kl 21:34 |

ProvaPremium

Kammaråklagare Annika Bokedal, 53, har berättat att hon har mycket ”stödbevisning” i form av ”elektronisk kommunikation” i förundersökningen mot Göran Lambertz, 71.

Nu – som av en händelse strax efter att kvinnans tidigare liv börjat granskas kritiskt av Stoppa Pressarna – har sms:en mellan det tidigare justitierådet i Högsta domstolen och den unga kvinnan läckt till Expressen där kvinnan är Facebook-kompis med flera inflytelserika mediemän på redaktionen.

Bild 1 av 6

Nu avslöjas sms-trafiken mellan Göran Lambertz och den 42 år yngre juridiktstudenten han kallade sin dotter och sedan låg med.
Bild 2 av 6

Sms som kvinnan och Lambertz skickat till varandra har läckt till Expressen.
Bild 3 av 6

Här poserar kvinnan med ett automatvapen och skriver om sin förmåga att hämnas om hon upplever sig bli utsatt för en oförrätt. De senaste fyra åren har hon blivit våldtagen av tre män, hävdar hon. Hittills har ingen dömts.
Bild 4 av 6

Göran Lambertz sitter häktad på sannolika skäl som misstänkt för våldtäkt.
Bild 5 av 6

Kvinnan har arbetat som fotomodell. Här poserar hon i New York.
Bild 6 av 6

Kvinnan var tidigare gift med en 28 år äldre man. Göran Lambertz är 42 år äldre än kvinnan. Hon är åtalad för grovt förtal av en man som hon hävdat våldtog henne.