Krönika

”Både kungen och prins Daniel borde få dask på rumpan”

Hur mycket får man ljuga egentligen? Och varför reagerar ingen på kungen och prins Daniels falska utsagor, skriver Daniel Nyhlén – som inte imponeras av lakejerna på hovet som liknas vid ett gäng svassande fjäderfän i ett hönshus. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

| 2023-12-08 kl 16:00 |

ProvaPremium

daniel nyhlen byline kronika - Stoppa PressarnaDet är oroliga tider i Sverige.

Under dagen gick justitieminister Gunnar Strömmer ut och berättade om den fortsatt höjda hotbilden i landet, där främst den islamistiska extremismen utgör den största faran.

Dessa religiösa avarter måste bekämpas och det har tack och lov den nuvarande regeringen insett. Nu skärps lagar, straff och polisen ges större möjligheter att förhindra dessa satans mördare. 

Men det blåser även otäcka vindar på andra håll och också här kan det blir farligt, fast på annat sätt ur ett demokratiskt perspektiv.

Så håll i hatten, för nu ska jag ta upp en alldeles egen särart i den svenska kändisfloran – kungafamiljen.

Bernadottarna har ju som bekant precis andats ut efter en av sina värsta kriser. Att drottning Silvias älskade brorson Patrick Sommerlath nyligen jagades av polis misstänkt för sexköp slogs av förklarliga skäl upp stort i media. 

Stoppa Pressarna var (förstås) först med att namnge kungafamiljens släkting och efterlyste honom också under polisjakten.