Missunsamhet

Chris O’Neills avundsjuka gentemot Madeleine blir värre

Kommer relationen klara påfrestningarna?
Nu framkommer sanningen om Chris O’Neills avundsjuka gentemot sin hustru.
Amerikanen berättar själv.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-05-20 kl 17:36 |

ProvaPremium

Snart är nationaldagen här och för en gångs skull har prinsessan Madeleine, 40, och maken Chris O’Neill, 48, bestämt sig för att vara på plats i Sverige.

Paret insåg att de trots allt var tvungna att visa närvaro med tanke på att kung Carl Gustaf, 77, firar 50 år på tronen och dessutom är det jubileumsår för Sverige då det är 500 år sedan Gustav Vasa kröntes.

Bild 1 av 9

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har det mycket svårt i sitt äktenskap just nu. Ska flytten till Sverige rädda det? Mycket tyder på att amerikanens avundsjuka gentemot hans hustru bara kommer öka.
Bild 2 av 9

Chris O'Neill har inget val. Reglerna gäller även för honom.
Bild 3 av 9

Prinsessan Madeleine vid firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Borgholms slottsruin på Öland. Maken Chris O'Neill var bortrest vilket förvånade många.
Bild 4 av 9

Chris O'Neill lämnade Sverige under midsommar senast och lämnade sin fru Madeleine ensam i en midsommar-mardröm.
Bild 5 av 9

Prins Nicolas, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill åker linbana tillsammans med landshövding Berit Högman upp till toppen av Skuleberget i Ångermanland. Chris var lugn under hela uppfärden.
Bild 6 av 9

Prinsessan Madeleine lämnas ofta ensam av Chris O'Neill. Han behöver egentid för att samla sina tankar.
Bild 7 av 9

Chris O'Neill med mamma Eva O'Neill som gift sig rikt flera gånger. Det är många inom hovet som misstänker att det är hon som ligger bakom Chris oregerliga beteende.
Bild 8 av 9

Kungen och Silvia har stor respekt för Eva O'Neill som har en förmåga att faktiskt skrämma dem lite. Under Chris uppväxt for hon runt mellan olika hov och försökte introducera honom. Chris hade en otrygg uppväxt och det är därför han blivit en sådan vanemänniska idag. Han behöver trygghet.
Bild 9 av 9

Chris O'Neill var inte okysst när han träffade prinsessan Madeleine. Amerikanen hade haft flera högprofilerade relationer.

Som bekant avskyr ju Chris O’Neill Sverige i allmänhet och svenskar i synnerhet. I augusti i år ska familjen flytta till Stockholm och den stora snackisen är hur den egensinnige finansmannen ska stå ut.