Familjebråk

Fröken Sug stoppas från prinsessan Madeleines fest

Det passar sig inte.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Fröken Sug inte är välkommen på prinsessan Madeleines fest.
Den kungliga släktingen får helt enkelt nobben.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-04-21 kl 17:05 |

ProvaPremium

Societeten och kungakretsarna i Stockholm laddar upp inför våren stora fest. Den 10:e maj arrangerar prinsessan Madeleine, 40, en stor Childhood Foundation-fest på Gröna Lund i Stockholm.

Senast en liknande fest hölls var 2019, sedan kom den förhatliga coronapandemin i vägen och satte stoppa för arrangemanget. Nu blir det dock kalas igen och festen ligger prinsessan mycket varmt om hjärtat.

Bild 1 av 6Prinsessan Madeleine Froken Sug Stor - Stoppa Pressarna

Fröken Sug stoppas! Kungafamiljens medlem är inte välkommen på prinsessan Madeleines stora fest.
Bild 2 av 6kungen porrmodell stor 0 0 - Stoppa Pressarna

Kungen har aldrig givit några offentliga synpunkter på Fröken Sugs karriär. Än så länge är det ingen som vet om han har sett något av hennes pornografiska verk.
Bild 3 av 6evaoniell silvia porr 1 - Stoppa Pressarna

Eva O'Neill har gått till attack mot Fröken Sug. Drottning Silvias nära väninna försörjde sig tidigare som hårdporrstjärna. Drottningen har försökt medla mellan damerna.
Bild 4 av 6Froken Sug Kungen Hjarta Stor - Stoppa Pressarna

Fröken Sug var mycket oroad inför kung Carl Gustafs hjärtoperation. Drottning Silvia hade dock fullt upp med att stötta sin make och hade inte möjlighet att lugna Fröken Sug.
Bild 5 av 6froken sug stor2 - Stoppa Pressarna

Här ser vi Fröken Sug i en av hennes mest explicita roller.
Bild 6 av 6froken sug comback stor - Stoppa Pressarna

Fröken Sug var en av porrfilmsbolaget Privates främsta modeller och en personlig favorit för Berth Milton Sr. Hon träffade drottning Silvia och prinsessan Madeleine på kyrkbacken i en kär återförening i samband med en begravning.

Uppträdanden och överraskningar

De exklusiva biljetterna, som bara erbjuds det riktigt fina folket, går på 7 000 kronor styck – mycket pengar ja visst – men intäkterna går oavkortat till Childhood Foundation som ligger drottning Silvia, 79, så varmt om hjärtat.

Som bekant brinner ju även prinsessan Madeleine för välgörenhetsorganisationen som värnar om små barn. Festen bygger på det faktum att drottningen fyller jämnt i år.

– Denna kväll firar vi startskottet för H.M. Drottningens 80-årsfirande. Det blir en kväll full av uppträdanden och överraskningar, skriver prinsessan Madeleine i inbjudan. Hoppas ni kan komma och fira med oss! Varmt välkommen till en speciell Childhoodkväll på Gröna Lund, står det i inbjudan, avslöjar Svensk Damtidning som har lyckats med den journalistiska bragden att få ta del av den ack så exklusiva invitationen.