Familjebråk

Fröken Sug stoppas från prinsessan Madeleines fest

Det passar sig inte.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Fröken Sug inte är välkommen på prinsessan Madeleines fest.
Den kungliga släktingen får helt enkelt nobben.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-04-21 kl 17:05 |

ProvaPremium

Societeten och kungakretsarna i Stockholm laddar upp inför våren stora fest. Den 10:e maj arrangerar prinsessan Madeleine, 40, en stor Childhood Foundation-fest på Gröna Lund i Stockholm.

Senast en liknande fest hölls var 2019, sedan kom den förhatliga coronapandemin i vägen och satte stoppa för arrangemanget. Nu blir det dock kalas igen och festen ligger prinsessan mycket varmt om hjärtat.

Bild 1 av 6

Fröken Sug stoppas! Kungafamiljens medlem är inte välkommen på prinsessan Madeleines stora fest.
Bild 2 av 6

Kungen har aldrig givit några offentliga synpunkter på Fröken Sugs karriär. Än så länge är det ingen som vet om han har sett något av hennes pornografiska verk.
Bild 3 av 6

Eva O'Neill har gått till attack mot Fröken Sug. Drottning Silvias nära väninna försörjde sig tidigare som hårdporrstjärna. Drottningen har försökt medla mellan damerna.
Bild 4 av 6

Fröken Sug var mycket oroad inför kung Carl Gustafs hjärtoperation. Drottning Silvia hade dock fullt upp med att stötta sin make och hade inte möjlighet att lugna Fröken Sug.
Bild 5 av 6

Här ser vi Fröken Sug i en av hennes mest explicita roller.
Bild 6 av 6

Fröken Sug var en av porrfilmsbolaget Privates främsta modeller och en personlig favorit för Berth Milton Sr. Hon träffade drottning Silvia och prinsessan Madeleine på kyrkbacken i en kär återförening i samband med en begravning.

Uppträdanden och överraskningar