Relation

Levengood tagen på bar gärning med 22-årig amatörmodell

Svårt att förklara bort.
Mark Levengood togs på bar gärning.
När Jonas Gardell såg bilderna på den 22-årige amatörmodellen i makens mobil blev han rasande.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-04-20 kl 13:22 |

ProvaPremium

Jonas Gardell, 59, och Mark Levengood, 58, chockade Sverige när de plötsligt förkunnade sin separation. Efter 37 år tillsammans hade de bägge kommit att bli en symbol för kärlek, lycka och rätten att älska vem man vill.

Det är tvivelsutan så att utan Jonas och Mark hade inte HBTQ-rörelsen kommit lika långt. Än är inte kampen över, det finns fortfarande de som hyser bigotta fördomar.

Bild 1 av 6Mark Levengood Amatormodell Stor - Stoppa Pressarna

Mark Levengoods kontakt med en 22-årig amatörmodell blev för mycket. Enligt uppgift blev Jonas Gardell rasande när han såg nakenbilderna i Marks telefon.
Bild 2 av 6Mark Levengood Amatormodell Stor1 - Stoppa Pressarna

Den unge amatörmodellens bilder är av explicit karaktär. Uppe till vänster i bild ser man att Mark Levengood följer hans Instagramkonto.
Bild 3 av 6Mark Levengood Samliv Stor - Stoppa Pressarna

Mark Levengood har tidigare berättat om separationen med Jonas Gardell. Han talar om vikten av samliv och beskriver sig själv som nymfoman.
Bild 4 av 6Jonas Gardell Niklas Stromstedt Stor - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna har tidigare berättat om hur Jonas Gardell söker tröst och andlig vägledning hos Niklas Strömstedt efter uppbrottet från Mark Levengood.
Bild 5 av 6gaygalan2023 stor111 - Stoppa Pressarna

Jonas Gardell och exet Mark Levengood minglade med kändisarna på QX:s gaygala för ett år sedan. Alla kändisar trodde de var återförenade men det var en intrikat kärleksbluff.
Bild 6 av 6Mark Levengood Amatormodell Stor2 - Stoppa Pressarna

Den 22-årige amatörmodellen kommer från Colombia i Sydamerika, han bor i Barcelona.

Men utan det ikoniska gayparet hade det varit så mycket tuffare för alla de killar och tjejer som känner sig annorlunda. Idag är det inte många som höjer på ögonbrynen åt homosexualitet, så var det inte för 37 år sedan när Jonas och Mark blev tillsammans.

Overklighetskänsla

Genom åren har de varit flitiga med att berätta om sin kärlekslycka och aldrig tvekat över att dela med sig av det privata. De har bedyrat kärleken till varandra och deras lycka har nästan gått att ta på.

Allt sammantaget bidrog till att chocken och förstämningen blev stor när paret plötsligt meddelade sitt uppbrott. Den 20:e januari kom meddelandet: