Hälsa

Blåslagna kändiskvinnans man träder fram i offentligheten

Nu är det allvar.
Den blåslagna kändiskvinnans make Hans Shimoda träder fram i offentligheten.
Den framgångsrike journalisten hade inget val – han anmodades av Aftonbladet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-04-20 kl 08:32 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i flera artiklar rapporterat om den kända nöjesjournalisten Anna Shimoda, 37, som är så extremt otursförföljd. Vid minst två tillfällen har hon fått skador i ansiktet på ett mycket mystiskt sätt.

Det var i somras som den första olyckan var framme. Anna Shimoda kollapsade oturligt i löpspåret och fick omfattande skador. Hon lade upp bilder på sig själv i sina sociala medier och det var otäckt att betrakta hennes skador.

Bild 1 av 6Hans Shimoda Offentlighet Stor - Stoppa Pressarna

Hans Shimoda anmodades av Aftonbladet att medverka i offentligheten när han stod i tidningens monter vid seniordagen i Kungsträdgården.
Bild 2 av 6Anna Shimoda Varden Stor - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna avslöjade att Anna Shimoda har varit i kontakt med medicinsk expertis. Kontakten har skett efter att hon hittats blåslagen i skogen.
Bild 3 av 6Anna Shimoda Ny Mystisk Skada Stor - Stoppa Pressarna

Otur igen! Kändiskvinnan Anna Shimoda har återigen skadat sig mystiskt. Var maken Hans Shimoda var är inte klarlagt.
Bild 4 av 6anna shimoda flykt paris - Stoppa Pressarna

Blåslagna kändiskvinnan Anna Shimoda har dessutom dragits in i ett infekterat triangeldrama på sin arbetsplats Aftonbladet.
Bild 5 av 6anna shimoda aftonbladet stor2 - Stoppa Pressarna

Anna Shimoda har vi tre tillfällen ramlat och slagit sig illa i ansiktet på ett år.
Bild 6 av 6Anna Shimoda Skadad Stor1.jpg - Stoppa Pressarna

Här ser vi skadorna efter första gången som olyckan var framme. Två dygn var Anna Shimoda inlagd på sjukhus. Läkarna vet inte vad som hänt, men man har sina aningar.

Kändiskvinnan var helt blåslagen efter att hon fallit ihop på motionsslingan. Under två dygn vårdades hon på Södersjukhuset i Stockholm och läkarna står än idag rådvilla. Man vet helt enkelt inte vad som egentligen hände den framgångsrika journalisten.

Okända personer larmade

Maken Hans ”Hasse” Shimoda, 59, brukar löpträna tillsammans med sin hustru men just den här dagen var han som en händelse inte med i spåret. Istället uppges hon ha hittats av flera, än idag okända, personer som larmade ambulans.