Exklusivt

Känd vd: ”Jag tog kokain hos prins Daniel”

Narkotikahärvan kring kungafamiljen växer. 
Nu avslöjar en känd företagsledare att han tog kokain hos prins Daniel. 
– Det fanns hur mycket som helst, berättar mannen i en exklusiv intervju med Stoppa Pressarna. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2022-07-30 kl 20:25 |

ProvaPremium

Prins Daniel, 48, och kokain. 

Lägg det på minnet. 

Bild 1 av 14prins daniel knarkharva vd stor 1 - Stoppa Pressarna

En känd företagsledare vittnar även om att han tog kokain hos prins Daniel på gymkedjan Balance.
Bild 2 av 14prins daniel van koks - Stoppa Pressarna

Prins Daniel stöttade länge kungavännen som dömts för ringa narkotikabrott. Till slut tvingades han dock bort från prinsens organisation.
Bild 3 av 14draottning silvia knarkkandis stor - Stoppa Pressarna

Drottning Silvia stod mycket nära den kände tv-profilen som åkte fast med kokain. Han var den person som introducerade kokainkungen till en medlem av kungafamiljen.
Bild 4 av 14prinsessan christina knarkkandis stor - Stoppa Pressarna

Kungahuset är minst sagt indragen i skandalen. Här poserar prinsessan Christina och hennes make Tord Magnuson på en fest med knarkkändisen.
Bild 5 av 14- Stoppa Pressarna

Trots att tv-profilen nu är dömd för narkotikabrott fortsätter prins Daniel sitt nära samarbete med den så kallade knarkkändisen.
Bild 6 av 14- Stoppa Pressarna

Kronprinsessan Victoria känner till prins Daniels umgänge vid Stureplan som sägs ta droger.
Bild 7 av 14knark prins daniel stor - Stoppa Pressarna

Prins Daniel fick skarp kritik för sitt agerande att inte tydligt ta avstånd från tv-profilen och därmed narkotika.
Bild 8 av 14victoria kokain stor2 1 - Stoppa Pressarna

Försäljningen av kokain styrs av grovt kriminella organisationer i den undre världen som utför mord och andra brutala brott. 
Bild 9 av 14polis prins Daniel knark - Stoppa Pressarna

Polisens utredning är inne i ett känsligt skede, flera kändisar är på väg att bli kontaktade.
Bild 10 av 14Kronprinsessan Victoria Kokainsorg - Stoppa Pressarna

Kronprinsessan Victoria chockades och föll i gråt när hon fick höras om knarktillslaget mot hennes vän, tv-profilen.
Bild 11 av 14prins daniel kokain stor - Stoppa Pressarna

En känd vd har även avslöjat hur han tagit kokain hos prins Daniels när kungligheten ägde sina Balance-gym.
Bild 12 av 14chris oneill victoria skymf stor2 - Stoppa Pressarna

"Prins Daniel verkar fortsätta tycka att kolatorskar är de coolaste man kan hänga med. Dessutom skitar han ner Victoria med sina kriminella kontakter och det känns trist" har en företagsledare berättat för Stoppa Pressarna. 
Bild 13 av 14margareta thorgren kris stor4 - Stoppa Pressarna

Margareta Thorgen har i ett hemligt möte med en medieorganisation undersökt möjligheterna hur hovet kan stoppa journalister som kritiskt granskar kungahusets medlemmar.
Bild 14 av 14kungen zlatan stor4 - Stoppa Pressarna

Påståendet om att kungen skulle ha en så kallad fyllenäsa tillbakavisas dock av experterna.

Det stormar minst sagt om kronprinsessan Victorias, 45, make efter att Stoppa Pressarna har avslöjat att kungligheten i sin organisation Prins Daniels Fellowship samarbetar med flera personer, så kallade ”inspiratörer”, som nyttjar droger. 

Det som gör det hela än anmärkningsvärt – och häpnadsväckande – är att prinsen känner till allt och accepterar missbrukarna och deras starka koppling till kungahuset.  

Allt uppdagades när den så kallade knarkkändisen och kungavännen togs av civilklädd polis på en nattklubbstoalett i Stockholm.

I mannens snusdosa hittades kokain, något som Expressen var först med att rapportera. 

I tv-profilens sällskap på toaletten fanns en ökänd och högt uppsatt myndighetschef, som även han knyts till de vilda chemsex-fester med mäktiga män som Stoppa Pressarna rapporterat om. 

I torsdags slog Stockholms tingsrätt fast att prins Daniels vän, som accepterat ett strafföreläggande, döms till 120 dagsböter á 570 kronor. Totalt: 68 400 kronor. Han ska också betala 800 kronor till brottsofferjouren. 

Men trots domen fortsätter prins Daniel att samarbeta med mannen och ytterligare två andra personer i Prins Daniels Fellowship, som är kända för att ”snorta kokain” på efterfester. 

Prinsens agerande har fått många att reagera. 

– Det här kommer skada monarkin och det borde väl finnas någon på hovet som kan poängtera för Daniel att det här är rent vansinnigt. Prinsen förstår uppenbarligen inte vilka signaler han skickar ut. Han stöttar ju indirekt grovt kriminella nätverk genom att agera på det här sättet, berättade en pensionerad hovreporter nyligen.  

Även inom polisen är man kritiska till att prins Daniel inte har nolltolerans när det gäller narkotika. 

–  Det här är jävligt illa och som polis menar jag att det är en skam att prinsen inte gör något, vet han ej vad kokain kan ställa till med och vad vi ställs inför varje dag? säger en erfaren kommissarie till Stoppa Pressarna. 

Vad kan det egentligen finnas för anledning till att prins Daniel ställer sig bakom knarkkändisen?

Det är sedan tidigare känt att kungligheten gärna umgås med flera personer kring Stureplan som sägs nyttja droger. Det är ett högst suspekt gäng som kronprinsessan Victoria inte uppskattar och som hon också gjort maken uppmärksammad på. 

Nu kommer ett nytt sensationellt kokainavslöjande där prins Daniel på nytt är inblandad. 

Stoppa Pressarna har varit i kontakt med en i dag känd vd som uppmärksammat rapporteringen kring kunglighetens täta samröre med knarkarna.

I dag är företagsledare en skötsam flerbarnspappa, men under en ”vild period på Stureplan” umgicks han i vissa kretsar som nyttjade kokain. 

– I dag är jag inte stolt över det, men visst drog man några linor innan man skulle ut på Sturecompagniet (en nattklubb i Stockholm, reds. anm.). Det var liksom för att kicka igång festen och vi var ett relativt stort gäng som höll på, minns han. 

Vid tiden var vd:n kund på prins Daniels gym Balance på Lästmakargatan i Stockholm och enligt företagsledaren var droger som kokain mycket vanligt förekommande i lokalerna. 

– Det fanns hur mycket som helst och dessutom var det känt att det var det bästa kokset i stan, visserligen en aning dyrare, men prima kvalitet. Ibland snortades det på toaletterna, men jag var själv med och tog kola helt öppet i omklädningsrummet med några andra killar, säger mannen som också hävdar att en del av personalen på Balance alltid kunde ”fixa fram det man ville ha”. 

Det innebär alltså att organiserad knarkhandel pågick inne på prins Daniels gym?

– Exakt. Och nu blir jag så jävla trött på den där tjommen (prins Daniel, reds. anm.) som verkar fortsätta tycka att kolatorskar är de coolaste man kan hänga med. Dessutom skitar han ner Victoria med sina kriminella kontakter och det känns trist. 

Såg du vid något tillfälle att prins Daniel tog droger eller hade någon kontakt med narkotikan? 

– Han var ju ofta i lokalen, men jag såg honom aldrig dra ladd, även om han verkade vara lite ”speedad” ibland. 

Balance grundades av prins Daniel 2006, men blev aldrig någon lönsam affär. I augusti 2018 sålde prins Daniel sitt träningsbolag till kedjan Sats. Då var förlusten 3,2 miljoner kronor. 

Stoppa Pressarna har sökt prins Daniel via hovets informationschef Margareta Thorgren, 59, som inte återkommit. 

Frågan som måste ställas; vad är det prins Daniel och hovet döljer?