Kungligt

Prins Harry och Meghans skräck: inkräktare i hemmet

De professionella vakterna kunde inte skydda dem.
Hårt prövade prins Harry och Meghan Markle har stora problem med inkräktare på deras 150 miljoners lyxgods i Kalifornien.
Vid två av de obehagliga intrången var barnen Archie och Lilibet hemma.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2022-07-27 kl 15:12 |

ProvaPremium

Prins Harry, 37, och Meghan Markle, 40, har det sannerligen inte lätt. Parets flykt från England och det brittiska kungahuset, som fått benämningen ”Megxit”, har inneburit att de mer eller mindre frusits ut av hovet.

Deras popularitetssiffror i det rojalistiska England är fortfarande på bottennivå.

Bild 1 av 6harry meghan stora sakerhetsproblem 2 - Stoppa Pressarna

Prins Harry och Meghan har haft flera obehagliga intrång på sin egendom i Kalifornien.
Bild 2 av 6harry meghan stora sakerhetsproblem 1 - Stoppa Pressarna

Efter ”Megxit” är paret mer eller mindre utfrysta av det brittiska kungahuset och relationen med den övriga kungafamiljen är enligt samstämmiga uppgifter nere på fryspunkten.
Bild 3 av 6harry meghan stora sakerhetsproblem 3 - Stoppa Pressarna

Nu avslöjades det att Harry och Meghan haft stora och allvarliga säkerhetsincidenter på deras luxösa 150 miljoner-egendom i Montecito i Santa Barbara, Kalifornien. Huvudhuset ska till exempel ha hela 16 badrum.
Bild 4 av 6harry meghan stora sakerhetsproblem 4 - Stoppa Pressarna

Enligt polisrapporter ska paret på 14 månader drabbats av sex incidenter kring deras Medelshavsinspirerade egendom. Två av dem inträffade under loppet av två veckor så sent som i maj månad.
Bild 5 av 6harry meghan stora sakerhetsproblem 5 - Stoppa Pressarna

Trots att säkerheten är stor kring paret rapporterades inkräktare på området både den 19:e maj och den 31:a maj.
Bild 6 av 6harry meghan stora sakerhetsproblem 6 - Stoppa Pressarna

Säkerhetsproblemen kommer samtidigt som prins Harry driver en smått förlöjligad rättsprocess i England om hans säkerhet när han är i England.

Dessutom går en rykande färsk bok av den kungaexperten Tom Bower, 75, ”Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors” delvis mycket hårt åt ”The Sussexes”. Deras civila karriärer, vilket var en av anledningarna till det kontroversiella avhoppet, har inte alls gått som paret hade hoppats och planerat.

Samtidigt spår experter på det brittiska kungahuset att den redan oerhört infekterade stämningen mellan Harry och Meghan å ena sidan och drottning Elizabeth, 96, prins Charles, 73, och prins William, 40, å andra sidan kan komma att bli ännu värre när prins Harry släpper sin självbiografi senare i år.