Relation

Victoria i chock efter snuskiga breven till prins Daniel

En mardröm.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att kronprinsessan Victoria känner till de hemliga sexbreven till prins Daniel.
Kungligheterna kris fördjupas efter att hon hittat flera brev.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-10-30 kl 08:38 |

ProvaPremium

Det var strax efter nyår som Stoppa Pressarna avslöjade att kronprinsessan Victoria, 45, och prins Daniel, 49, var inne i en djup äktenskapskris. Victoria övervägde på allvar att skilja sig från sin make sedan juni 2010.

Det hade gått så långt att Finansdepartementet hade fått i uppdrag av hovet att utreda hur man skulle förhålla sig till apanage och andra ekonomiska frågor vid en eventuell skilsmässa. En mängd förberedelser vidtogs också för att ordna ett boende åt prins Daniel.

Bild 1 av 8Vi ser kronprinsessan till vänster och prins Daniel till höger. Längst till höger ser vi en samling med brev.

Kronprinsessan Victoria hittade de hemliga sexbreven till prins Daniel. Hon chockades svårt.
Bild 2 av 8Vi ser kronprinsessan Victoria i en grön kavaj, hon är allvarlig.

Nu avslöjas sanningen om kronprinsessan Victorias chock när hon hittade sexbreven till prins Daniel.
Bild 3 av 8

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel var ytterst nära en skilsmässa.
Bild 4 av 8Vi ser prins Daniel i smoking till vänster och kronprinsessan Victoria till höger i vit klänning.

Prins Daniels vresiga humör och ett par "äktenskapliga incidenter" blev för mycket. Kronprinsessan Victoria fick nog och ville skilja sig.
Bild 5 av 8Till vänster ser vi prins Daniel som ser lite stökig ut. Till höger ser vi kronprinsessan Victoria som ser bekymrad ut.

Stoppa Pressarna kan nu avslöja prins Daniels stora revansch på Victoria efter den svåra äktenskapskrisen.
Bild 6 av 8Till vänster ser vi kronprinsessan Victoria, snett bakom henne ser vi en pixlad kvinna. Till höger ser vi kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Sveket blev inledningen till äktenskapskrisen. Stoppa Pressarna avslöjade att en kvinna som var Victorias förtrogna kom alldeles för nära prins Daniel.
Bild 7 av 8Till vänster ser vi kronprinsessan Victoria i grön dress, hon ser sammanbiten ut, bakom henne ser vi prins Daniel i mörkblå kostym och vit skjorta. Till höger ser vi Regeringskansliet Rosenbad.

Stoppa Pressarna avslöjade att Finansdepartementet arbetat fram en detaljerad plan för en skilsmässa mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel.
Bild 8 av 8

En känd entreprenör med adlig bakgrund och två framgångsrika finansmän finns med på sexlistan tillsammans med prins Daniel. Victoria blev mycket uppbragt när hon fick höra talas om listan.

Stoppa Pressarnas avslöjanden och rapportering pågick under flera veckors tid utan att andra, liter mer trögrörliga, mediehus lyfte ett finger. Till slut fick emellertid även de lite mer traditionella medierna uppgifter som talade för en omedelbart förestående skilsmässa.

Tingsrätten i Solna belägrades av reportrar och fotografer – man inväntade en formell skilsmässoansökan från kronprinsessparet som är skriva på Haga slott i närheten av domstolen.