Kokainhärvan

Kungaväninnans kollaps efter knarkskandalen

En tung tid.
Den framgångsrika yrkeskvinnan har sedan länge en både privat och yrkesmässig relation med kungafamiljen.
Hon står även nära den kokaindömde tv-mannen – nu pekas kvinnan ut som den skyldiga till att de kungliga dragits in i knarkskandalen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-10 kl 20:01 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar avslöjat de obehagliga sanningarna kring tv-mannen och kungavännen som åkte fast med kokain på en nattklubb vid Gröna Lund i Stockholm i början av juni.

Den kände mannen erkände innehav på plats och har åkt på dryga böter för narkotikainnehav – trots det har prins Daniel, 48, valt att ha kvar tv-mannen som ambassadör för sin organisation Prins Daniels Fellowship.

Bild 1 av 11prins daniel kungavänninna Stor - Stoppa Pressarna

Prins Daniel drogs allt djupare in i kokainhärvan efter att en tv-kändis gripits med knark på sig, till slut tvingades han agera och Victoria blev lugnad.
Bild 2 av 11Prins Daniel Knarkuppror Stor - Stoppa Pressarna

Prins Daniels val att inte agera efter kokainskandalen riskerade hela hans organisation Prins Daniels Fellowship. Nu har han sparkat mannen som en följd av Stoppa Pressarnas avslöjanden.
Bild 3 av 11kungen knark prins daniel stor - Stoppa Pressarna

Kungen har reagerat starkt på Stoppa Pressarnas avslöjande och sagt till prins Daniel på skarpen. Det var dock inte förrän drottning Silvia tog till orda som prinsen lyssnade. Hela kokain-turbulensen kring prins Daniel har påverkat kungafamiljen starkt.
Bild 4 av 11draottning silvia knarkkandis stor - Stoppa Pressarna

Drottning Silvia stod mycket nära den kände tv-profilen som åkte fast med kokain. Han var den person som introducerade kokainkungen till en medlem av kungafamiljen.
Bild 5 av 11tvprofil knark barcelona - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna har avslöjat hur prins Daniels vän tillika knarkkändisen lever i utlandet. Han bor i Barcelona där det arrangeras många chemsex-fester. Nu är mannens relation inne i en djup kris.
Bild 6 av 11prins daniel knarkharva vd stor 1 - Stoppa Pressarna

En känd företagsledare vittnar även om att han tog kokain hos prins Daniel på gymkedjan Balance.
Bild 7 av 11prins daniel van koks - Stoppa Pressarna

Prins Daniel stöttade länge kungavännen som dömts för ringa narkotikabrott. Till slut tvingades han dock bort från prinsens organisation.
Bild 8 av 11fredrik wikingsson kungen flygdrama 4 - Stoppa Pressarna

"Vi försöker kartlägga hur det gick till när kungen fick stämpeln dum i huvudet. Hur gick det till? säger Åsa Linderborg till Aftonbladet. 
Bild 9 av 11prins andrew pinsamma bilder 1 - Stoppa Pressarna

Pedofilskandalen kring den numera avlidne Jeffrey Epstein fortsätter att förfölja prins Andrew. Nu kommer jämförelser mellan prins Daniel och den brittiske kungligheten.
Bild 10 av 11Tv - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna avslöjade "tv-profilens" vänskap med drottning Silvia och att kungavännen kopplas till en ring av män som har chemsexpartyn fyllda av droger och sex. För Silvia var nyheterna tuffa att ta till sig.
Bild 11 av 11- Stoppa Pressarna

Den enda i kungafamiljen som inte är upprörd på tv-mannen uppges vara Chris O'Neill som uppges tycka det är "en skitsak".

Nyligen kunde Stoppa Pressarna avslöja att flera namnkunniga företagare nu hotar med att hoppa av organisationen om kungligheten inte agerar och sparkar ut den kokaindömde kändisen som även uppges vara kopplad till män som ägnar sig åt hedonistiskt leverne på så kallade chemsex-fester i Stockholms okända gayvärld.