Familjebråk

Kungen vansinnig: i vilt poolbråk med prins Daniel

Prins Daniel grundlurade kungen.
Det ekonomiska sveket fick monarken att se rött.
De bägge kungligheterna drabbade samman i ett infekterat pool-bråk som gjorde kronprinsessan Victoria förfärad.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-29 kl 20:02 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar avslöjat att äktenskapskrisen mellan kronprinsessan Victoria, 45, och prins Daniel, 48, har tagit ny fart.

Ett stort problem i parets relation är det faktum att Ockelbo-sonen och hans svärfar, kung Carl Gustaf, 76, tycker genuint illa om varandra.

Bild 1 av 7Till vänster ser vi en bestämd kung Carl Gustaf som drar av sig sin senapsgula kavaj, han bär blå skjorta och röd slips, i mitten ser vi en pool, till höger prins Daniel som trevar efter något i sin innerficka på den mörkblå kostymen.

Kungen blev vansinnig på prins Daniel. Ett stort poolbråk ledde till att kronprinsessan Victoria blev förfärad.
Bild 2 av 7

Kung Carl Gustaf, drottning Silvia, prinsessan Estelle, kronprinsessan Victoria, prins Oscar och prins Daniel vid firandet av Victorias födelsedag på Solliden, Öland. Här ser allt trevligt ut men bara någon månad senare var det dags att återigen börja i skandalskolan.
Bild 3 av 7

Kronprinsessan Victoria, prins Oscar, prinsessan Estelle och prins Daniel under nationaldagsfirandet på Skansen. Prins Daniel är van vid att driva igenom sin vilja, till varje pris.
Bild 4 av 7Till vänster ser vi prins Daniel i mörk kostym, han sitter vid ett bord och serveras mat. Till göer ser vi kockar i köksmiljö.

Prins Daniel hamnade i bråk med kockarna på Solliden då han ville ha sin egen lunch istället för att äta med övriga kungafamiljen. Nu är det slut på de olaterna.
Bild 5 av 7Till vänster ser vi kronprinsessan Victoria i grön dress, hon ser sammanbiten ut, bakom henne ser vi prins Daniel i mörkblå kostym och vit skjorta. Till höger ser vi Regeringskansliet Rosenbad.

Stoppa Pressarna avslöjade att Finansdepartementet arbetat fram en detaljerad plan för en skilsmässa mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel.
Bild 6 av 7

Det var Stoppa Pressarna som kunde avslöja prins Daniels nära samarbete med knarkkändisen vilket gjorde kungen rasande. Relationen med Victoria blev återigen svajig.
Bild 7 av 7

Kungen har reagerat starkt på Stoppa Pressarnas avslöjande och sagt till prins Daniel på skarpen. Det var dock inte förrän drottning Silvia tog till orda som prinsen lyssnade. Hela kokain-turbulensen kring prins Daniel har påverkat kungafamiljen starkt.

Det är så illa att prins Daniel gör allt han kan för att undvika att träffa kungen. I somras vägrade prinsen exempelvis att äta lunch med den övriga kungafamiljen i båthuset på Sollidens slott, vilket Stoppa Pressarna avslöjat.

Dubbla luncher

Istället åt prins Daniel luncherna i Villa Skönvik med sina kompisar. För kockarna på Solliden innebar den dubbla luncherna ett problem och personalen sommarslottet är irriterade på den egensinnige prinsen som tycks vara beredd att driva igenom sin vilja till vilket pris som helst.