Brott och straff

Paolo Roberto indragen i Sommerlaths sexhärva

Ska han aldrig få ro?
Nu dras Paolo Roberto in i Patrick Sommerlaths snaskiga sexhärva.
Den tidigare proffsboxaren är inte nöjd.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-11-19 kl 11:59 |

ProvaPremium

Det var i maj 2020 som polisens spanare såg Paolo Robert, 54, gå in till en lägenhetsbordell på Östermalm vid 19-tiden på kvällen. Den tidigare TV4-stjärna greps i ”Operation: torsk” när han lämnade den rumänska kvinnan efter drygt 30 minuter.

Efter att i flera timmar ha förhörts i baksätet på en civil polisbil föll Paolo Roberto till föga och erkände – han hade köpt sex.

Bild 1 av 9

Nu dras Paolo Roberto in i sexhärvan kring kungasläktingen Patrick Sommerlath.
Bild 2 av 9

Här ser vi riksmarskalken, Hans Excellens Fredrik Wersäll och en papperskorg med en hundbajspåse med använda kondomer. Det är den nya verkligheten som den tidigare hovrättspresidenten numera associeras med.
Bild 3 av 9

Här är kungen och infrysta kondomer från thaisalongen som Patrick Sommerlath besökte.
Bild 4 av 9

Här ser vi drottning Silvia till vänster och till höger ser vi en påse med 27 använda kondomer från salongen där hennes brorson fick hjälp med sin onda rygg.
Bild 5 av 9

Bordellkvinnan från thaisalongen som tog emot en extra swish från Patrick Sommerlath väljer att berätta sanningen.
Bild 6 av 9

Polisen misstänker att Patrick Sommerlath gömde sig på slottet hela tiden. Nu ökar pressen på kungen och drottningen och i kövattnet av bordellhärvan kommer utredningen mot Kjell Jansson.
Bild 7 av 9

Stoppa Pressarna publicerar exklusivt hela polisförhöret med Patrick Sommerlath. Drottning Silvias brorson var misstänkt för att ha köpt sex.
Bild 8 av 9

Pernilla Wahlgren gick hårt åt Paolo Roberto när han togs för sexköp. Nu kräver sångerskans följare att hon ska behandla sin bror på samma sätt.
Bild 9 av 9

Polisens spanare kunde se hur Paolo Roberto smög in i porten till fastigheten där bordellen ligger. Sedan var han fast.

Väl hemma i villan i Nacka söder om Stockholm dröjde det inte länge förrän den tidigare så populäre programledaren blev fullständigt massakrerad på sociala medier.