Bråk

Prins Daniel vittne till övergrepp i bastun

En fruktansvärd upplevelse.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att prins Daniel blev vittne till ett övergrepp i en bastu.
Efterspelet blev smutsigt – hovet tystade effektivt ned det inträffade.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-11-09 kl 08:03 |

ProvaPremium

Prins Daniel, 49, är en sportig kunglighet. När Ockelbo-sonen lärde känna kronprinsessan Victoria, 45, var det i egenskap av personlig tränare.

Den ambitiöse sportkillen hade börjat etablera sig som tränare och gymägare i Stockholm. Han gick grundligt till väga och sakta men säkert var han på väg att bygga en fruktsam verksamhet inom träning och friskvård.

Bild 1 av 8Till vänster ser vi en bekymrad prins Daniel i regnjacka och keps. Till höger ser vi två män som badar bastu.

Prins Daniel blev ögonvittne till ett otäckt övergrepp i bastun. Det hela tystades snabbt ned av hovet.
Bild 2 av 8

Många minns det fina bröllopet mellan Victoria och Daniel 2010. Övergreppet i bastun kunde dock ha hindrat allt.
Bild 3 av 8

Kung Carl Gustaf och Ewa Westling dansar efter bröllopsmiddagen för deras barn. Det är oklart om kungen visste om övergreppet i bastun.
Bild 4 av 8

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel var ytterst nära att skilja sig. Kungen motsatte sig inte det.
Bild 5 av 8Vi ser prins Daniel i smoking till vänster och kronprinsessan Victoria till höger i vit klänning.

Prins Daniels vresiga humör och ett par "äktenskapliga incidenter" blev för mycket. Kronprinsessan Victoria fick nog och ville skilja sig.
Bild 6 av 8

Prins Daniel har haft det tufft genom åren. Ingen kan dock tvivla på kärleken han känner för sina barn. Han är en fin pappa.
Bild 7 av 8

Det var Stoppa Pressarna som kunde avslöja prins Daniels nära samarbete med knarkkändisen vilket gjorde kungen rasande. Relationen med Victoria blev återigen svajig.
Bild 8 av 8

Nattklubbsprofilen Kristoffer Ahlbom är en person som prins Daniel umgåtts med tidigare. Sedan satte Victoria stopp för detta då krogprofilen öppet skämtat om kokain.

Det var prinsessan Madeleine, 40, som rekommenderade Daniel till sin storasyster. Kronprinsessan började träna hos den charmige gymkillen och det dröjde inte länge förrän hon märkte att hon började längta efter träningen.