Relation

Prins Daniels affär med andra kvinnan – framför Victoria

En sällan skådad fräckhet.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja hur prins Daniel inledde en affär med en kvinna mitt framför ögonen på Victoria.
Incidenten var startskottet för den förödande äktenskapskrisen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-14 kl 14:10 |

ProvaPremium

Prins Daniel, 48, var en enkel pojk från Ockelbo i Gästrikland när han träffade kronprinsessan Victoria, 45, första gången. Han bar Trucker-keps, upprullade jeans, tighta t-shirtar med tryck och arbetade som personlig tränare.

Prinsessan Madeleine, 40, rekommenderade den lite bonnige killen för sin storasyster och Victoria föll till föga. Det dröjde inte länge förrän kronprinsessan märkte att hon längtade efter träningspassen med den lite trulige och blyge tränaren som ändå hade ett charmigt leende och humor.

Bild 1 av 6Till vänster ser vi prins Daniel som ser lite stökig ut. Till höger ser vi kronprinsessan Victoria som ser bekymrad ut.

Han kunde inte låta bli. Stoppa Pressarna har tidigare avslöjat prins Daniels öppna flörtande mitt framför ögonen på kronprinsessan Victoria.
Bild 2 av 6

Kidnappning och utpressning är dessvärre något som kan drabba kungligheter.
Bild 3 av 6

På Instagramkontot "Manillabitches" ställdes frågan om "hur mycket lösensumman på Estelle borde vara".
Bild 4 av 6Till vänster ser vi prins Daniel i blå kavaj, han ser allvarlig ut, till höger ser vi kronprinsessan Victoria i dräkt. Hon ser bekymrad ut.

På sistone har det kommit nya oroande uppgifter och prins Daniels och kronprinsessan Victorias äktenskap.
Bild 5 av 6Kronprinsessan Victoria gör honnör iklädd militära kläder.

Kronprinsessan Victoria under sitt besök på Älvsborgs Amfibieregemente. Hon försöker fokusera på sina plikter nu när äktenskapet havererat.
Bild 6 av 6Till vänster ser vi kronprinsessan Victoria i grön dress, hon ser sammanbiten ut, bakom henne ser vi prins Daniel i mörkblå kostym och vit skjorta. Till höger ser vi Regeringskansliet Rosenbad.

Stoppa Pressarna avslöjade att Finansdepartementet arbetat fram en detaljerad plan för en skilsmässa mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Nu har krisen tagit ny fart.

Till slut var det uppenbart för det bägge – Victoria och Daniel hade fallit för varandra.

Kunde portkoden

De smög med sitt dejtande så längde de kunde. Grannar till prins Daniel i hans lägenhet i centrala Stockholm noterade dock att kronprinsessan allt som oftast var där och att hon kunde portkoden.

Därefter dröjde det inte länge förrän Expressen avslöjade romansen. I maj 2002 pekades gymägaren från Ockelbo ut som den nya pojkvännen till vår blivande statschef.