Pedofilskandal

Fredrick Federleys listiga pedofilhämnd mot Annie Lööf

Han av alla människor.
Nu kritiserar Fredrick Federley Annie Lööf efter Centerns usla valresultat.
Den pedofilskandaliserade före detta EU-parlamentarikern vädrar sin bitterhet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-14 kl 12:13 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarnas avslöjade i november 2020 att Fredrick Federley, 44, sedan närmare ett halvår tillbaka var sambo med en dömd pedofil. Centertoppen bodde på sin vackra kringbyggda Dalagård tillsammans med den så kallade ”Björbo-pedofilen” – en man i 40-årsåldern som bland annat är dömd för 22 fall av grova våldtäkter mot barn.

Mannen straffades med nio års fängelse men frigavs villkorligt efter sex år bakom murarna. När Federley träffade ”Björbo-pedofilen” via gay-sex-appen Grindr var sexbrottslingen nymuckad.

Bild 1 av 10Till vänster ser vi Fredrick Federley i grå tröja, till höger ser vi en bekymrad Annie Lööf i beige kavaj.

Nu kommer hämnden. Pedofil-skandaliserade Fredrick Federley ger sig på Annie Lööf.
Bild 2 av 10Bilden visar Annie Lööf till vänster, hon ser förvånad ut, i mitten visas n silhuett av en man som chattar med en mobil och till höger ser vid Fredrick Federley i en svart polotröja, han sitter framför ett akvarium.

Fredrick Federley vara bara toppen på ett isberg. Efter honom kom det flera nya pedofilavslöjanden i Centerpartiet.
Bild 3 av 10

Fredrick Federley träffade sin pedofil-sambo på Gay-dejting-appen Grindr. Nu är han tillbaka på appen.
Bild 4 av 10

Här flyr "Björbo-pedofilen" från Federleys föräldragård samma dag som EU-parlamentarikern medgav att Stoppa Pressarnas avslöjande var korrekt. Gården har sedan dess kallats "pedofil-gården" bland de boende i Björbo.
Bild 5 av 10

Fredrick Federley tvingades flytta från Björbo efter pedofilskandalen, barnfamiljerna i byn hade tappat förtroendet för honom efter att det visade sig att han inhyst en nymuckad barnvåldtäktsman på den vackra kringbyggda Dalagården från förra sekelskiftet. Nu tvingas även hans föräldrar flytta.
Bild 6 av 10

Fredrick Federley återförenades förra sommaren med "Björbo-pedofilen" vars mammas röda Toyota-bil stod parkerad utanför centertoppens hem i Björbo på bilden ovan.
Bild 7 av 10

Här är den så kallade "Volvo-pedofilens" Volvo parkerad utanför Federleys nya hem.
Bild 8 av 10Vi ser en bekymrad Annie Lööf invid Mats Knutson och Elisabeth Marmorstein.

Annie Lööf och Centerpartiet gjorde ett katastrofval. Nu anklagas Annie Lööf ha tagit för lätt på pedofilproblematiken i partiet. Stoppa Pressarna avslöjade att hon nu bestämt sig för att avgå.
Bild 9 av 10Till vänster ser vi en glad Jimmie Åkesson i vit skjorta. Till höger en bekymrad Annie Lööf i grön kavaj och vit t-shirt. i

Jimmie Åkesson kunde glädja sig över Annie Lööfs problematiska kopplingar till chemsex och kokain i valspurten.
Bild 10 av 10

Annie Lööf har fått skarp kritik över hur hon hanterade pedofilskandalen med sin nära vän Fredrick Federley.

Det dröjde knappt två veckor efter Stoppa Pressarnas avslöjande till dess att Federley tvingades bort från alla sina politiska uppdrag. Han fick lämna sitt välbetalda jobb i Bryssel och skandalen var ett faktum.

Ilskna barnfamiljer

Numera har Federley lämnat Björbo – det blev ohållbart för honom att bo kvar då upprördheten och ilskan var alltför påtaglig hos alla barnfamiljer i byn, deras barn hade ovetandes träffat ”Björbo-pedofilen”.