Prins Daniels heta dröm-män: Här är hela listan

Claes Elfsberg eller Ernst Kirchsteiger?
Det finns en mängd äldre herrar som är lämpade för att ta hand om prins Daniel.
Stoppa Pressarna har hela unika listan med tänkbara kandidater.
Frågan är vad Victoria säger om saken... 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2019-06-24 kl 11:25 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna kunde häromdagen avslöja att prins Daniel, 45, önskar att en äldre, distingerad och erfaren äldre man tar över som ny hovmarskalk och chef för kronprinsessan Victorias, 41, hovstat.

Det står klart att Karolin A. Johansson, 39, ska sluta och nu behöver hovet hitta en ersättare. Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna hoppas nu Daniel intensivt på att det blir en trygg och stabil man, gärna en riktig silverräv.

Bild 1 av 21prinsdaniel hovmarskalk stor1 2 - Stoppa Pressarna

Prins Daniel vill att nästa chef för kronprinsessan Victorias hovstat ska vara en äldre distingerad herre. Stoppa Pressarna har hela drömlistan med 20 heta äldre män som vet vad de vill.
Bild 2 av 21prins daniels dromman stor.14 - Stoppa Pressarna

Ernst Kirchsteiger förknippar vi med mys och det har han lyckats kapitalisera på. Nu kan han bli mentor åt prins Daniel.
Bild 3 av 21prins daniels dromman stor.13 - Stoppa Pressarna

Lasse Berghagen har varit en folkkär artist sedan 60-talet. Nu kanske det är dags att prova något nytt och ta en tjänst vid hovet? Hustrun Eva skulle nog inte misstycka även om det blir många sena kvällar med prins Daniel.
Bild 4 av 21prins daniels dromman stor.12 - Stoppa Pressarna

Pehr G. Gyllenhammar är en riktig alfahanne och vore en utmaning som heter duga för prins Daniel.
Bild 5 av 21prins daniels dromman stor.15 - Stoppa Pressarna

Glenn Hysén vore en riktigt högoddsare. Men prins Daniel skulle få en skojfrisk mentor som dessutom är vältränad och sportig. Camilla Lendott hade nog tyckt det vore spännande att få flytta till huvudstaden och inkvarteras vid hovstallet på Östermalm i Stockholm.
Bild 6 av 21prins daniels dromman stor.16 2 - Stoppa Pressarna

Mamma Mia! Lucio Benvenuto skulle bli en prydnad vid hovet. Och tänk vilket pastamys det blir för prins Daniel efter en lång arbetsdag!
Bild 7 av 21prins daniels dromman stor.20 - Stoppa Pressarna

Lennart Persson är en rutinerad journalist och skulle kunna hjälpa Daniel med mycket. Nyamko Sabuni ser ju ut att bli Liberalernas partiledare så hon kommer vara så arbetsbelastad så hon är nog bara glad om Lennart ägnar mycket uppmärksamhet åt prins Daniel.
Bild 8 av 21prins daniels dromman stor.19 - Stoppa Pressarna

Lång och stilig. Christer Ulfbåge och Daniel skulle kunna ha härliga golfrundor med en öl i bastun efteråt.
Bild 9 av 21prins daniels dromman stor.18 1 - Stoppa Pressarna

Claes Elfsberg, här med hustrun Monica, vore mumma för Daniel.
Bild 10 av 21prins daniels dromman stor.17 - Stoppa Pressarna

Jan Scherman, här med Elisabeth Tarras-Wahlberg, kan lotsa prins Daniel genom livet. Men den där kepsen får han nog lämna hemma…
Bild 11 av 21prins daniels dromman stor.11 - Stoppa Pressarna

Nestorn bland hovreportrar Sten Hedman skulle verkligen vara nyttig för Daniel. Sten gillar att busa till det och han och prinsen skulle kunna ha sina egna små upptåg för att lätta lite på trycket som det innebär att vara kunglig.
Bild 12 av 21prins daniels dromman stor.10 - Stoppa Pressarna

Kändisreportern och vimmelmästaren Leif Schulman, här med hustrun Ann, vet hur skvallerpressen fungerar och han kan lotsa prinsen genom blindskären.
Bild 13 av 21prins daniels dromman stor.2 - Stoppa Pressarna

Med Ingvar Oldsberg vid sin sida skulle inte prins Daniel få en tråkig sekund. Först måste Oldsberg bara bli frisk. Frågan är om Silvia skulle gilla göteborgaren på slottet?
Bild 14 av 21prins daniel dromman stor21 - Stoppa Pressarna

En drömkandidat. Stilige Bengt Magnusson med sin trygga basstämma skulle vara perfekt för Daniel. Det skulle riktig mullra på slottet.
Bild 15 av 21prins daniels dromman stor.4 - Stoppa Pressarna

En outsider. Tony Irving är nog inte sannolik men visst vore det ett vågat val? Tänk er själva: Tony och Daniel i en svängig rumba!
Bild 16 av 21prins daniels dromman stor.5 - Stoppa Pressarna

Leif GW Persson har koll på saker och ting och prins Daniel skulle ha en riktigt trygg hane att be om råd. Professorns sviktande hälsa kan dock ställa till det i relationen till prinsen.
Bild 17 av 21prins daniels dromman stor.8 - Stoppa Pressarna

Stellan Skarsgård vore ett spännande val som chef för kronprinsessans hovstat. Han har mycket internationella kontakter.
Bild 18 av 21prins daniels dromman stor.7 - Stoppa Pressarna

Tidigare utrikesministern och toppdiplomaten Jan Eliasson skulle klara jobbet charmant. Honom skulle nog även kronprinsessan Victoria acceptera utan knot eller styng av svartsjuka.
Bild 19 av 21prins daniels dromman stor.6 - Stoppa Pressarna

Carl Jan Granqvist är en riktig gentleman av den gamla skolan och han och Daniel hade kunnat haft mysiga vinkvällar i någon källare på slottet när höstmörkret faller på.
Bild 20 av 21prins daniels dromman stor.9 - Stoppa Pressarna

Tord "Tosse" Magnuson är van vid att vara mentor åt yngre män och kan allt kring de kungliga. Möjligen skulle han ha lite svårt att ryta ifrån då han redan är så känslomässigt involverad i kungafamiljen.
Bild 21 av 21prins daniels dromman stor1 - Stoppa Pressarna

Loa Falkman vore härlig att ha på slottet. Daniel skulle få fin hjälp med magstödet och hur man uppträder offentligt.

Prinsen har tidigare dragits till äldre män vilket blev tydligt när han valde Bernt Magnusson, 78, som mentor redan 2005. Den forne läromästaren var vid tillfället 63 år och mycket stilig med sitt gråa tjocka hår, bländvita tänder och en klädsam solbränna. Hans kraftfulla hakparti gav honom en manlig look likt Cary Grant.

Åldersskillnaden var inget de brydde sig om, det skapade snarare en spännande dynamik där erfarne Bernt fick en kick av Daniels ungdomliga entusiasm och energi, medan prinsen kände sig lugn, trygg och omhändertagen av den äldre mannen med den bestämda viljan och det målmedvetna förhållningssättet.