Prinsessan Madeleine blir stjärna i egen TV3-serie

Nu får de svenska Hollywood-fruarna konkurrens. 

Prinsessan Madeleine får huvudrollen i en egen serie på TV3. 

Programmen börjar sändas i slutet av året. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2019-09-09 kl 18:05 |

ProvaPremium

Äntligen får vi se lite mer av prinsessan Madeleine, 37, som lever i Miami med maken Chris O’Neill, 45, och de tre barnen.

Det är Svensk Damtidning som avslöjar att en ny tv-serie nu spelas in med sessan i huvudrollen.

Bild 1 av 8

Nu får Maria Montazami och Gunilla Persson konkurrens av prinsessan Madeleine som får en egen tv-serie på TV3.
Bild 2 av 8

Tv-serien där Madeleine har huvudrollen ska börja sändas i slutet av året.
Bild 3 av 8

Det blir dock ingen reality-serie med prinsessan så vi kan inte vänta oss några varken shoppingrundor eller en hemma hos-titt hos prinsessan.
Bild 4 av 8

TV3-serien följer prinsessan Madeleine och drottning Silvia i deras arbeta med välgörenhetsorganisationen Childhood.
Bild 5 av 8

Kanske får vi också i inblick i prinsessan arbete med den nya barnboken "Stella och hemligheten".
Bild 6 av 8

Det är den av kungafamiljen omtyckte hovexperten som gör intervjuerna. Här hälsar han på kronprinsessan Victoria ett annat sammanhang.
Bild 7 av 8

När Madeleine gör sitt intåg i tv-rutorna blir det konkurrens med "Svenska Hollywoodfruarna" som är ett av TV3:s populäraste program.
Bild 8 av 8

Nu återstår det att se om tv-serien blir sevärd och om Madeleine och Silvia kanske även bjuder på några privata anekdoter från sitt liv i det kungliga rampljuset.

Det spännande projektet har pågått under några månader och kommer kretsa krig prinsessan Madeleines och drottning Silvias, 75, arbete med välgörenhetsorganisationen Childhood.
– Den spelas in just nu och börjar sändas i slutet av året på TV3, berättar Åsa Andreasson Åkerström, informationsansvarig på Childhood för tidningen. 

Mannen som gör intervjuerna med de kungliga är hovexperten Roger ”Royal Roger” Lundgren, 44, som i flera år har varit SVT:s kungliga kommentator under många dop och bröllop.

Roger Lundgren är ett stort fan av kungafamiljen och har besökt Sollidens slott under sommaren i arbetet med tv-serien. Han har intresserat sig för kungligheter sedan barnsben, skrivit flera böcker om kungligheter och har personlig kontakt med ett flertal europeiska kungahus.