Fejk

Prinsessan Madeleines bluff omskriven i utländsk media

Hon tyckte hon inte hade något val.
Nu blir prinsessan Madeleines bluff omskriven i utländsk press.
Den vackra kungligheten handlade möts dock med förståelse.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-04-23 kl 17:32 |

ProvaPremium

Prinsessan Madeleine, 40, är på väg att flytta hem till Sverige i augusti. Hon och maken Chris O’Neill, 48, har via hovet låtit meddela att de avser att bo i den mångmiljonrenoverade sjurummaren vid Hovstallet, alldeles invid Nybroplan i Stockholm.

Det finns dock bedömare som inte tror att familjen kommer låta sig nöja med lyxvåningen på Östermalm och att man istället givit uppdrag åt kungen av hitta en lämplig och ståndsmässig villa på Djurgården i Stockholm.

Bild 1 av 6

Prinsessan Madeleine avskyr uppmärksamhet. Hon har till och med bluffat för att hålla sig undan. Med Chris vid sin sida är det dock svårt att inte uppmärksammas.
Bild 2 av 6

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill skulle flyttat till Sverige i augusti. Nu är allt uppskjutet, minst ett år.
Bild 3 av 6

Prinsessan Madeleines och maken Chris gemensamma middag på krogen Italiano i slutet av förra sommaren förvandlades till en mardröm. Paret rusade ut från restaurangen.
Bild 4 av 6

Prinsessan Madeleine har vantrivts de sista åren i Florida.
Bild 5 av 6Vi ser prinsessan Madeleine till vänster och kung Carl Gustaf till höger.

Prinsessan Madeleine har en fin kontakt med kung Carl Gustaf.
Bild 6 av 6

Prinsessan Madeleines tid i Florida har varit tung med coronapandemi och inbrott. Hon längtade hem till Sverige och Chris hade inget att sätta emot.

Hur det än blir med boendet så finns det uppgifter om att flytten hem till Sverige är ett första steg på vägen till en separation. Stoppa Pressarna kunde nyligen avslöja att äktenskapet med amerikanen är präglat av problem och att prinsessan är redo att skiljas från sin make om han inte ändrar sig och finner sig tillrätta i Sverige.