- Senaste nytt från kändispressen

Madeleines mest förbjudna foton avslöjade

Farliga och lite förbjudna.
Prinsessan Madeleine poserade som yngre på vågade bilder. 
Maken Chris O'Neill är rasande på mannen som syns på fotografierna.  

Prinsessan Madeleine, 37, och den fryntlige maken Chris O'Neill, 46, lever livets glada dagar under palmerna i soliga Florida.

Paret köpe nyligen ett jättelikt lyxhus för 30 miljoner kronor i ett välbevakat område där några av de mest förmögna amerikanerna i landet bor. 

Madeleine har inga som helst planer på att komma tillbaka till Sverige och som Stoppa Pressarna tidigare avslöjat så har hon även långt gångna planer på att lämna kungahuset. 

 • Prinsessan Madeleines mest förbjudna bilder får maken Chris O'Neill att rasa.

 • Prinsessan Madeleine lever ett bekymmersfritt liv under palmerna i soliga Florida med sin Chris.

 • Prinsessan Madeleine har i praktiken slutat representera för kungahuset och som Stoppa Pressarna avslöjat har hon långt gångna planer på att lämna kungahuset.

 • Prinsessan Madeleine syns än så länge ett par gånger per år och då på Childhoods välgörenhetsgalor med drottning Silvia.

 • Nyligen skakades prinsessan Madeleine av uppgifterna om att den i dag döde miljardärspedofilen Jeffrey Epstein varit som besatt i henne.

 • Men det som framkommer nu känns betydligt värre för maken Chris.

 • Inför USA-valet kommer bilderna på prinsessan Madeleine och Donald Trump upp till ytan igen. De poserade glatt bredvid varandra i presidentens residens Mar-a-Lago i Palm Beach.

 • Bilderna på Madeleine och Donald Trump togs 2011 men väcker ändå nu stor uppståndelse.

 • Presidenten har under sina år vid makten fått skarp kritik. Precis som TV4:s Jenny Strömstedt använder Donald Trump begreppet "fejk news" när han granskas av media.

 • Madeleines make Chris O'Neill avskyr Donald Trump, vilket han öppet berättar.

 • Chris har efter en rad whiskydrinkar på middagar med vänner uttryckt hus starkt han ogillar Donald Trump.

 • På Instagram gick även Chris O'Neill 2017 till en skoningslös attack mot den amerikanske presidenten.

 • Om hovets informationschef Margareta Thorgren har en krisplan för situationer som denna är inte säkert. Hon tillträdde så sent som 2014 och har ännu inte hanterat en kunglig skandal av rang.

 • Det är inte helt omöjligt att Thorgren söker professionell hjälp och det av hovets tidigare presschef Elisabeth Tarras-Wahlberg, som är mycket kompetent. Här syns de med medarbetaren Ann-Christine Jernberg.

 • En sak är säkert. Prinsessan Madeleine kommer inte ställa upp på bild med Donald Trump igen. Bilder: TT, Instagram

Anledningen är att hon helt enkelt inte vill vara med längre. Prinsessan har tröttnat på svenskarnas gnäll om hon är en lat "prinsessa på ärten" som bara sugit ut fördelarna med att vara kunglig utan att behöva göra skäl för dem genom sedvanlig kunglig representation och närvaro i fäderneslandet. 

LÄS MER: Svenske OS-hjälten greps stupfull på motorvägen

En sak som Madeleine dock fortfarande gör, även om det bara sker ett par gånger per år, är att tillsammans med drottning Silvia, 76, närvara på Childhoods lyxiga välgörenhetsgalor i New York. Det mäktar prinsessan med, för på det sättet slipper hon resa hem till Sverige och kan lätt återvända till sin härliga trädgård med alla behagliga solstolar i Miami. 

Men det finns ett välgörenhetsevent som Madeleine medverkat vid och som hon förmodligen i dag helst vill glömma. Det ägde rum i Florida 2011 och i Donald Trumps, 74, enorma residens Mar-a-Lago i Palm Beach. För varje gäst som deltog skänktes tusen dollar till Röda korset och deras viktiga verksamhet. 

Under kvällen träffade Donald Trump naturligtvis prinsessan Madeleine och flera bilder togs då de glatt poserade med varandra. 

Om liknande festbilder med Trump, som blivt USA:s 45:e president, skulle tas med svenska kungligheter i dagsläget skulle många reagera starkt. 

LÄS MER: Prins Daniel djupt skakad av kokainryktet

Donald Trump delar världen i två läger och som president är han skarpt kritiserad. Precis som TV4:s prompterläsande profil Jenny Strömstedt, 48, använder han exempelvis den fräcka taktiken att använda begreppet "fejk news" när det kommer till medias granskningar, något som Stoppa Pressarna rapporterat

Många menar att prinsessan Madeleines bilder med Trump är högst olämpliga, även om de är tagna 2011. 
– Det är klart kontroversiella bilder med politiska undertoner som är känsliga för de kungliga. De var kontroversiella redan då, i dag skulle jag nästan säga att fotona är förbjuna. Vi är nu mycket nära valet och hela frågan med Trump är sprängstoff, berättar en källa för Hänt Extra och fortsätter: 

– Att de här bilderna dyker upp i bruset igen blir en nyhet på nytt, det är många som inte minns det här och foton som avslöjas på prinsessan i känsliga sammanhang skapar alltid viss oro inom hovet. 

Om hovets pressavdelning har en särskild krisplan för situationer som denna är okänt.

Informationschefen Margareta Thorgren, 57, kom till sin post så sent som 2014 och har därmed sluppit att hantera en rad tidigare skandaler kring kungafamiljen. Däribland Madeleines spruckna förlovning med Jonas Bergström, 41, utvikningsbilderna på prinsessan Sofia, 35, och den för kungahuset så förödande boken "Den motvillige monarken" som fick hela landet att häpna 2010. 

LÄS MER: Dan Ekborgs skilsmässokaos med unga Emma förvärras

Om debatten kring prinsessan Madeleines samvaro med Donald Trump skulle blossa upp är det inte helt otänkbart att Thorgren genast söker professionell hjälp. 

Informationschefen kan få många goda råd av hovets tidigare presschef, den dynamiska och närmast ikoniska Elisabeth Tarras-Wahlberg, 70 – en riktig veteran som tjänstgjorde vid hovet i hela 32 år. 
– Tarras kan det kluriga spelet och hade alltid en mycket nära och bra kontakt med pressen. Hon var djupt respekterad men kunde säga ifrån på skarpen om det verkligen behövdes. Hennes föregångare Bertil Ternert (presschefen innan Thorgren, reds. anm.) var däremot inte mycket att hänga i julgranen. Han stod mest och skrattade bakom kungen, säger en i dag pensionerad hovexpert till Stoppa Pressarna. 

En annan sak som kan orsaka huvudbry på slottet är att Chris O'Neill öppet inte tvekat att visa sin avsky för Donald Trump. Det har bland annat rapporterats hur prinsessmaken efter en rad whiskydrinkar med vännerna under sena grillkvällar spytt gala över den sittande presidenten.  

Många minns även Chris hätska inlägg på Instagram där han attackerade Donald Trump som då infört ett flyktingstopp i USA. 
– Å alla sunda amerikaners vägnar är jag väldigt ledsen för vår skamliga presidents handlingar. I dag är det sorgligt att vara amerikansk medborgare. Herr president, du är en smärtsamt okunnig människa. Du kommer vara orsaken till våldet och hatet som du säger att du skyddar oss från. Du har varken förnuft eller känsla, sir, skrev Chris. 

LÄS MER: Bild-Extra: Prinsessan Madeleines okända dubbelgångare

Prinsessan Madeleine kommer nog förvisso aldrig använda sig av liknande ordalag, men att hennes make öppet tar ställning i politiska frågor är känsligt för hovet. 
– Det är naturligtvis illa, men vi har ju fått lära oss att Chris är en man full av överraskningar. Han är en synnerligen intressant prinsessmake, säger hovreportern och skrattar.  

Senast Chris O'Neill skapade rubriker var när kungasajten Allt om Kungligt avslöjade hur han skaffat ett nytt Instagram-konto där han kallar sig "Endless Summerboy". Något som fick hbtq-världen att lyfta på ögonbrynen då det finns ett otal gayporrfilmer med det pillemariska namnet. 

Klicka i bildspelet ovan för att se de vågade bilderna på prinsessan Madeleine!

LÄS MER: Skrällen: Runar Sögaard förlovad med Tilde de Paula
LÄS MER: Han är Paolo Robertos nya hemliga partner
LÄS MER: Bingo Rimér tagen av polis efter Tinder-dejt

EXTRA: Här är bilderna som får Chris att rasa!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Madeleines mest förbjudna foton avslöjade

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Tiger Woods i dramatisk bilolycka i natt

Tiger Woods tappade kontrollen över sin bil.
Fordonet voltade av vägen och världsstjärnan fick klippas loss ur vraket.
Golflegendaren har skadat bland annat benet på flera ställen och opererades omedelbart efter ankomst till sjukhuset– läget bedöms som kritiskt.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Kungaparets vänner mobbar hovets personal

EXTRA:

"Känner ångest över att behöva bli utskällda!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Prinsessan Estelles hemliga födelsedagsfest

EXTRA:

Så uppvaktas kungligheten på 9-årsdagen!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Kungligt

Efter olyckan: Fula hånet mot drottning Silvia

EXTRA: Kungligheten utsatt för elakt utspel!

Kungligt

Otäck sperma-attack mot prins Daniel

BILD-EXTRA: Unika bilderna som visar allt!

Kungligt

Prins Williams raseri mot prins Harry

EXTRA: "Förödmjukande, respektlöst och snorkigt!"

Prins Harrys ultimata svek mot drottningen

EXTRA:

Nu kastar han i handduken för gott!

Kungen slår larm om drottning Silvias hälsa

EXTRA: Insåg att han måste agera!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Prins Daniels hemliga mångmiljonklipp

EXTRA: Okända bolagen som ger storvinst!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Prinsessan Madeleines skräckbesked i natt

EXTRA:

"Det är fruktansvärt!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Drottning Silvia skadad i allvarlig fallolycka

EXTRA:

Förd till sjukhus med svåra skador!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Kungens oro för nya skandalavslöjandet

EXTRA: Hovet medger att kungafamiljen är nervösa!

Kungens hemliga krisplan för Chris O'Neill

VI AVSLÖJAR: ”Är oerhört bekymrad över det här!”

Så ska prinsessan Madeleine försörja Chris O'Neill

EXTRA: "Pengarna kommer aldrig räcka!"

Chris O'Neills katastrofbesked till prinsessan Madeleine

EXTRA: Nu riskeras hela familjens framtid!

Kungavännens hämnd mot Bathina Philipson

VI AVSLÖJAR: Lurade societetshustrun i en polisfälla!

Kronprinsessan Victorias fasa för lesbiska stjärnfotografen

VI AVSLÖJAR: Kommer aldrig glömma övergreppen! 

Kungens vän var nära att bli överkörd av societetshustrun

VI AVSLÖJAR: Bathina Philipsons vådliga färd chockar i de fina salongerna!

Grevinnan Alexandras tuffa tid med barnen

EXTRA: Danskan avslöjar sanningen i ny dokumentär!

Chris stora oro: Mamma Eva mystiskt försvunnen

VI AVSLÖJAR: Societetsdamen sågs senast vid ett slott i Bayern!

Drottning Margrethes nyårsskandal i direktsänd tv

EXTRA: Kunglighetens tal väcker ilska!

Hemliga spelet bakom modellprinsens succé

EXTRA: Sanningen har kommit ikapp prins Nikolai!

Chockbeskedet på drottning Silvias födelsedag

EXTRA: "Hon måste passa sig!"

Prinsessan Märtha Louises förmögenhet är borta

EXTRA: Inte ett öre kvar sedan hon träffade Shaman Durek!

Därför vägrar Chris O'Neill att visa sig

EXTRA: "Hatar att synas offentligt!"

Prinsessan Madeleines tuffa tid med Chris O'Neill

EXTRA: "Man lider verkligen!"

Så dolde Sofia sin växande gravidmage

VI AVSLÖJAR: Fick professionell hjälp!

Skarpt coronahot mot prinsessan Estelle

EXTRA: Flera smittade i kunglighetens skandalskola!

Prins Carl Philips och prinsessan Sofias stora babylycka

EXTRA: Nu bekräftar hovet Stoppa Pressarnas avslöjande!

Kungen kan få första sprutan med vaccin mot corona

EXTRA: "Genomslaget skulle bli enormt!"

Storbråk om Madeleines fräcka lyxrenovering

EXTRA: Kostar skattebetalarna fem miljoner kronor!

Victorias härliga adventsmys med barnen

BILD-EXTRA: Så härligt har kungafamiljen det på Haga slott!

Kungens coronapanik efter prinsparets smitta

EXTRA: Hela familjen träffades nyligen – smittspårning pågår!

Meghan fick missfall - berättar själv

EXTRA: Föll till golvet med smärtor!

Chris O'Neills misstag som hotar prinsessan Madeleine

EXTRA: Amerikanen har tagit sig vatten över huvudet!

Modellprinsens nya supersuccé i modevärlden

EXTRA: Danska prins Nikolai frontar prestigemagasinet!

Prins Daniels okända relation med gay-profilen

EXTRA: "Han var världens absolut gulligaste!"

Kungens succéinhopp i Netflix-serien "The Crown"

VI AVSLÖJAR: Kungaparets vän berättar allt om monarkens medverkan!

Shamanens romantiska frieri till prinsessan Märtha Louise

EXTRA: Snart blir det romantiskt kungabröllop i Norge

Prinsessan Madeleines bittra bakslag ökar oron

EXTRA: "Familjen följer dem!"

Kungen berättar om sin kamp mot corona

EXTRA: Det har gått för långt – kunde inte längre hålla tyst!

fredag 26 februari 2021