- Senaste nytt från kändispressen

Madeleines mest förbjudna foton avslöjade

Farliga och lite förbjudna.
Prinsessan Madeleine poserade som yngre på vågade bilder. 
Maken Chris O'Neill är rasande på mannen som syns på fotografierna.  

Prinsessan Madeleine, 37, och den fryntlige maken Chris O'Neill, 46, lever livets glada dagar under palmerna i soliga Florida.

Paret köpe nyligen ett jättelikt lyxhus för 30 miljoner kronor i ett välbevakat område där några av de mest förmögna amerikanerna i landet bor. 

Madeleine har inga som helst planer på att komma tillbaka till Sverige och som Stoppa Pressarna tidigare avslöjat så har hon även långt gångna planer på att lämna kungahuset. 

 • Prinsessan Madeleines mest förbjudna bilder får maken Chris O'Neill att rasa.

 • Prinsessan Madeleine lever ett bekymmersfritt liv under palmerna i soliga Florida med sin Chris.

 • Prinsessan Madeleine har i praktiken slutat representera för kungahuset och som Stoppa Pressarna avslöjat har hon långt gångna planer på att lämna kungahuset.

 • Prinsessan Madeleine syns än så länge ett par gånger per år och då på Childhoods välgörenhetsgalor med drottning Silvia.

 • Nyligen skakades prinsessan Madeleine av uppgifterna om att den i dag döde miljardärspedofilen Jeffrey Epstein varit som besatt i henne.

 • Men det som framkommer nu känns betydligt värre för maken Chris.

 • Inför USA-valet kommer bilderna på prinsessan Madeleine och Donald Trump upp till ytan igen. De poserade glatt bredvid varandra i presidentens residens Mar-a-Lago i Palm Beach.

 • Bilderna på Madeleine och Donald Trump togs 2011 men väcker ändå nu stor uppståndelse.

 • Presidenten har under sina år vid makten fått skarp kritik. Precis som TV4:s Jenny Strömstedt använder Donald Trump begreppet "fejk news" när han granskas av media.

 • Madeleines make Chris O'Neill avskyr Donald Trump, vilket han öppet berättar.

 • Chris har efter en rad whiskydrinkar på middagar med vänner uttryckt hus starkt han ogillar Donald Trump.

 • På Instagram gick även Chris O'Neill 2017 till en skoningslös attack mot den amerikanske presidenten.

 • Om hovets informationschef Margareta Thorgren har en krisplan för situationer som denna är inte säkert. Hon tillträdde så sent som 2014 och har ännu inte hanterat en kunglig skandal av rang.

 • Det är inte helt omöjligt att Thorgren söker professionell hjälp och det av hovets tidigare presschef Elisabeth Tarras-Wahlberg, som är mycket kompetent. Här syns de med medarbetaren Ann-Christine Jernberg.

 • En sak är säkert. Prinsessan Madeleine kommer inte ställa upp på bild med Donald Trump igen. Bilder: TT, Instagram

Anledningen är att hon helt enkelt inte vill vara med längre. Prinsessan har tröttnat på svenskarnas gnäll om hon är en lat "prinsessa på ärten" som bara sugit ut fördelarna med att vara kunglig utan att behöva göra skäl för dem genom sedvanlig kunglig representation och närvaro i fäderneslandet. 

LÄS MER: Svenske OS-hjälten greps stupfull på motorvägen

En sak som Madeleine dock fortfarande gör, även om det bara sker ett par gånger per år, är att tillsammans med drottning Silvia, 76, närvara på Childhoods lyxiga välgörenhetsgalor i New York. Det mäktar prinsessan med, för på det sättet slipper hon resa hem till Sverige och kan lätt återvända till sin härliga trädgård med alla behagliga solstolar i Miami. 

Men det finns ett välgörenhetsevent som Madeleine medverkat vid och som hon förmodligen i dag helst vill glömma. Det ägde rum i Florida 2011 och i Donald Trumps, 74, enorma residens Mar-a-Lago i Palm Beach. För varje gäst som deltog skänktes tusen dollar till Röda korset och deras viktiga verksamhet. 

Under kvällen träffade Donald Trump naturligtvis prinsessan Madeleine och flera bilder togs då de glatt poserade med varandra. 

Om liknande festbilder med Trump, som blivt USA:s 45:e president, skulle tas med svenska kungligheter i dagsläget skulle många reagera starkt. 

LÄS MER: Prins Daniel djupt skakad av kokainryktet

Donald Trump delar världen i två läger och som president är han skarpt kritiserad. Precis som TV4:s prompterläsande profil Jenny Strömstedt, 48, använder han exempelvis den fräcka taktiken att använda begreppet "fejk news" när det kommer till medias granskningar, något som Stoppa Pressarna rapporterat

Många menar att prinsessan Madeleines bilder med Trump är högst olämpliga, även om de är tagna 2011. 
– Det är klart kontroversiella bilder med politiska undertoner som är känsliga för de kungliga. De var kontroversiella redan då, i dag skulle jag nästan säga att fotona är förbjuna. Vi är nu mycket nära valet och hela frågan med Trump är sprängstoff, berättar en källa för Hänt Extra och fortsätter: 

– Att de här bilderna dyker upp i bruset igen blir en nyhet på nytt, det är många som inte minns det här och foton som avslöjas på prinsessan i känsliga sammanhang skapar alltid viss oro inom hovet. 

Om hovets pressavdelning har en särskild krisplan för situationer som denna är okänt.

Informationschefen Margareta Thorgren, 57, kom till sin post så sent som 2014 och har därmed sluppit att hantera en rad tidigare skandaler kring kungafamiljen. Däribland Madeleines spruckna förlovning med Jonas Bergström, 41, utvikningsbilderna på prinsessan Sofia, 35, och den för kungahuset så förödande boken "Den motvillige monarken" som fick hela landet att häpna 2010. 

LÄS MER: Dan Ekborgs skilsmässokaos med unga Emma förvärras

Om debatten kring prinsessan Madeleines samvaro med Donald Trump skulle blossa upp är det inte helt otänkbart att Thorgren genast söker professionell hjälp. 

Informationschefen kan få många goda råd av hovets tidigare presschef, den dynamiska och närmast ikoniska Elisabeth Tarras-Wahlberg, 70 – en riktig veteran som tjänstgjorde vid hovet i hela 32 år. 
– Tarras kan det kluriga spelet och hade alltid en mycket nära och bra kontakt med pressen. Hon var djupt respekterad men kunde säga ifrån på skarpen om det verkligen behövdes. Hennes föregångare Bertil Ternert (presschefen innan Thorgren, reds. anm.) var däremot inte mycket att hänga i julgranen. Han stod mest och skrattade bakom kungen, säger en i dag pensionerad hovexpert till Stoppa Pressarna. 

En annan sak som kan orsaka huvudbry på slottet är att Chris O'Neill öppet inte tvekat att visa sin avsky för Donald Trump. Det har bland annat rapporterats hur prinsessmaken efter en rad whiskydrinkar med vännerna under sena grillkvällar spytt gala över den sittande presidenten.  

Många minns även Chris hätska inlägg på Instagram där han attackerade Donald Trump som då infört ett flyktingstopp i USA. 
– Å alla sunda amerikaners vägnar är jag väldigt ledsen för vår skamliga presidents handlingar. I dag är det sorgligt att vara amerikansk medborgare. Herr president, du är en smärtsamt okunnig människa. Du kommer vara orsaken till våldet och hatet som du säger att du skyddar oss från. Du har varken förnuft eller känsla, sir, skrev Chris. 

LÄS MER: Bild-Extra: Prinsessan Madeleines okända dubbelgångare

Prinsessan Madeleine kommer nog förvisso aldrig använda sig av liknande ordalag, men att hennes make öppet tar ställning i politiska frågor är känsligt för hovet. 
– Det är naturligtvis illa, men vi har ju fått lära oss att Chris är en man full av överraskningar. Han är en synnerligen intressant prinsessmake, säger hovreportern och skrattar.  

Senast Chris O'Neill skapade rubriker var när kungasajten Allt om Kungligt avslöjade hur han skaffat ett nytt Instagram-konto där han kallar sig "Endless Summerboy". Något som fick hbtq-världen att lyfta på ögonbrynen då det finns ett otal gayporrfilmer med det pillemariska namnet. 

Klicka i bildspelet ovan för att se de vågade bilderna på prinsessan Madeleine!

LÄS MER: Skrällen: Runar Sögaard förlovad med Tilde de Paula
LÄS MER: Han är Paolo Robertos nya hemliga partner
LÄS MER: Bingo Rimér tagen av polis efter Tinder-dejt

EXTRA: Här är bilderna som får Chris att rasa!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Madeleines mest förbjudna foton avslöjade

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Malin Berghagens härliga helgmys i höstrusket

Äntligen lite härligt höstmys.
En pressad Malin Berghagen fick en riktigt trevlig helg trots allt.
Stoppa Pressarnas exklusiva bilder visar hur fästmannen Martin Charlton gör allt han kan för att stötta sin älskade yoga-profil.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Modellprinsens nya supersuccé i modevärlden

EXTRA:

Danska prins Nikolai frontar prestigemagasinet!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Prins Daniels okända relation med gay-profilen

EXTRA:

"Han var världens absolut gulligaste!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Kungligt

Kungens succéinhopp i Netflix-serien "The Crown"

VI AVSLÖJAR: Kungaparets vän berättar allt om monarkens medverkan!

Kungligt

Shamanens romantiska frieri till prinsessan Märtha Louise

EXTRA: Snart blir det romantiskt kungabröllop i Norge

Kungligt

Prinsessan Madeleines bittra bakslag ökar oron

EXTRA: "Familjen följer dem!"

Kungen berättar om sin kamp mot corona

EXTRA:

Det har gått för långt – kunde inte längre hålla tyst!

Dödsfallet som chockar kronprinsessan Victoria

EXTRA: Hovet: "Det är sorgligt!"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Chris hemliga affär ingen kände till

EXTRA: Allt riskerar att rasa!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Prins Carl Philip försonad med Bajsmannen efter bråket

EXTRA:

Oscar Kylberg är återigen inne i den kungliga värmen!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Nya kvinnor berättar om Stefano Catenacci

VI AVSLÖJAR:

"Han väntade på mig sent på nätterna!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Prins Daniels misstag pressar honom hårt

VI AVSLÖJAR: Kunglighetens rykte står på spel!

Victorias okända koppling till kokain-skojaren

VI AVSLÖJAR: ”Hon har tappat all respekt för Gudfadern!”

Barnmorskan: Prinsessan Sofia är gravid

VI AVSLÖJAR: "Hon är förbi 12:e veckan!"

Kronprinsessan Victoria rasar mot kokainryktet

VI AVSLÖJAR: "Ofattbart att prins Daniel skymfas på det här sättet!"

Prins Daniels pinsamma miss med Peter Forsberg

EXTRA: "Det slår tillbaka mot honom, han borde lära av kungen!"

Prins Daniel djupt skakad av kokainryktet

VI AVSLÖJAR: Här är mobil-bilden hovet vill stoppa!

Mystiska Madeleine-kopian som gäckar societeten

BILD-EXTRA: Både vänner och Säpo har misstagit sig!

Drottning Silvia övergav nära vännen

VI AVSLÖJAR: Kunglighetens smärtsamma beslut!

Hovets mystiska svar om Madeleine och Chris

EXTRA: "Det är något som inte stämmer!"

Madeleines tuffa slitning med maken Chris

EXTRA: "Inte vana att leva på varandra dygnet runt!"

Prins Daniel insjuknad med coronasymtom

EXTRA: Kommer föras till sjukhus om läget förvärras!

Sofias och Carl Philips härliga babylycka

EXTRA: "Vår lilla pojke kommer i februari!"

Silvia talar ut om obotliga sjukdomen

EXTRA: Berättar om smärtan och ångesten!

Prins Daniels heta killträff med unge stjärnan

EXTRA: "Vi var ett par "bros" som bara njöt!"

Victorias markering mot väninnan efter sexskandalen

VI AVSLÖJAR: Kronprinsessans avsky mot snusket i societeten!

Så ska Victoria rädda Madeleines dåliga anseende

EXTRA: Ilskan mot prinsessan växer!

Prinsessan Madeleine förföljd av fotfetischist

EXTRA: Kungen är informerad!

Prinsessan Sofia i terapi efter svåra tiden

EXTRA: Professionell hjälp var enda utvägen!

Victoria hyllas för trendriktiga valet

EXTRA: "Stilfullt och elegant!"

Victoria i chock efter skandalbilderna på nätet

VI AVSLÖJAR: Det vilda krogbesöket får konsekvenser!

Avslöjande chockbilderna på Chris och Madeleine

EXTRA: Tillsammans igen efter krisen!

Därför stoppade kungen Carl Philip och Sofia

EXTRA: Prinsparet tvingades lyda monarken!

Prinsessan Madeleine vill lämna kungahuset

VI AVSLÖJAR: "Tänker aldrig någonsin återvända!"

Prinsessan Sofia om sin sorg efter sveket

EXTRA: "Det var hjärtekrossande!"

Chris O'Neills nya miljonförlust med bolaget

EXTRA: "Jag arbetar på det!"

Silvias okända kontakt med Gunilla Persson

EXTRA: Drottningens och Hollywoodfruns engagemang!

Chris oväntade beslut får gayvärlden att jubla

EXTRA: Bara de allra närmaste vännerna visste!

Prins Carl Philip i otäck racingolycka med barn

EXTRA: Kungligheten tvingades reagera blixtsnabbt!

Märtha Louise om första dejten med shaman Durek

EXTRA: Så fick prinsessan sin exotiske amerikan!

Slav-attack mot kungen skakar hovet

EXTRA: Monarken kan tvingas till en ursäkt!

onsdag 25 november 2020