- Senaste nytt från kändispressen

Madeleines mest förbjudna foton avslöjade

Farliga och lite förbjudna.
Prinsessan Madeleine poserade som yngre på vågade bilder. 
Maken Chris O'Neill är rasande på mannen som syns på fotografierna.  

Prinsessan Madeleine, 37, och den fryntlige maken Chris O'Neill, 46, lever livets glada dagar under palmerna i soliga Florida.

Paret köpe nyligen ett jättelikt lyxhus för 30 miljoner kronor i ett välbevakat område där några av de mest förmögna amerikanerna i landet bor. 

Madeleine har inga som helst planer på att komma tillbaka till Sverige och som Stoppa Pressarna tidigare avslöjat så har hon även långt gångna planer på att lämna kungahuset. 

 • Prinsessan Madeleines mest förbjudna bilder får maken Chris O'Neill att rasa.

 • Prinsessan Madeleine lever ett bekymmersfritt liv under palmerna i soliga Florida med sin Chris.

 • Prinsessan Madeleine har i praktiken slutat representera för kungahuset och som Stoppa Pressarna avslöjat har hon långt gångna planer på att lämna kungahuset.

 • Prinsessan Madeleine syns än så länge ett par gånger per år och då på Childhoods välgörenhetsgalor med drottning Silvia.

 • Nyligen skakades prinsessan Madeleine av uppgifterna om att den i dag döde miljardärspedofilen Jeffrey Epstein varit som besatt i henne.

 • Men det som framkommer nu känns betydligt värre för maken Chris.

 • Inför USA-valet kommer bilderna på prinsessan Madeleine och Donald Trump upp till ytan igen. De poserade glatt bredvid varandra i presidentens residens Mar-a-Lago i Palm Beach.

 • Bilderna på Madeleine och Donald Trump togs 2011 men väcker ändå nu stor uppståndelse.

 • Presidenten har under sina år vid makten fått skarp kritik. Precis som TV4:s Jenny Strömstedt använder Donald Trump begreppet "fejk news" när han granskas av media.

 • Madeleines make Chris O'Neill avskyr Donald Trump, vilket han öppet berättar.

 • Chris har efter en rad whiskydrinkar på middagar med vänner uttryckt hus starkt han ogillar Donald Trump.

 • På Instagram gick även Chris O'Neill 2017 till en skoningslös attack mot den amerikanske presidenten.

 • Om hovets informationschef Margareta Thorgren har en krisplan för situationer som denna är inte säkert. Hon tillträdde så sent som 2014 och har ännu inte hanterat en kunglig skandal av rang.

 • Det är inte helt omöjligt att Thorgren söker professionell hjälp och det av hovets tidigare presschef Elisabeth Tarras-Wahlberg, som är mycket kompetent. Här syns de med medarbetaren Ann-Christine Jernberg.

 • En sak är säkert. Prinsessan Madeleine kommer inte ställa upp på bild med Donald Trump igen. Bilder: TT, Instagram

Anledningen är att hon helt enkelt inte vill vara med längre. Prinsessan har tröttnat på svenskarnas gnäll om hon är en lat "prinsessa på ärten" som bara sugit ut fördelarna med att vara kunglig utan att behöva göra skäl för dem genom sedvanlig kunglig representation och närvaro i fäderneslandet. 

LÄS MER: Svenske OS-hjälten greps stupfull på motorvägen

En sak som Madeleine dock fortfarande gör, även om det bara sker ett par gånger per år, är att tillsammans med drottning Silvia, 76, närvara på Childhoods lyxiga välgörenhetsgalor i New York. Det mäktar prinsessan med, för på det sättet slipper hon resa hem till Sverige och kan lätt återvända till sin härliga trädgård med alla behagliga solstolar i Miami. 

Men det finns ett välgörenhetsevent som Madeleine medverkat vid och som hon förmodligen i dag helst vill glömma. Det ägde rum i Florida 2011 och i Donald Trumps, 74, enorma residens Mar-a-Lago i Palm Beach. För varje gäst som deltog skänktes tusen dollar till Röda korset och deras viktiga verksamhet. 

Under kvällen träffade Donald Trump naturligtvis prinsessan Madeleine och flera bilder togs då de glatt poserade med varandra. 

Om liknande festbilder med Trump, som blivt USA:s 45:e president, skulle tas med svenska kungligheter i dagsläget skulle många reagera starkt. 

LÄS MER: Prins Daniel djupt skakad av kokainryktet

Donald Trump delar världen i två läger och som president är han skarpt kritiserad. Precis som TV4:s prompterläsande profil Jenny Strömstedt, 48, använder han exempelvis den fräcka taktiken att använda begreppet "fejk news" när det kommer till medias granskningar, något som Stoppa Pressarna rapporterat

Många menar att prinsessan Madeleines bilder med Trump är högst olämpliga, även om de är tagna 2011. 
– Det är klart kontroversiella bilder med politiska undertoner som är känsliga för de kungliga. De var kontroversiella redan då, i dag skulle jag nästan säga att fotona är förbjuna. Vi är nu mycket nära valet och hela frågan med Trump är sprängstoff, berättar en källa för Hänt Extra och fortsätter: 

– Att de här bilderna dyker upp i bruset igen blir en nyhet på nytt, det är många som inte minns det här och foton som avslöjas på prinsessan i känsliga sammanhang skapar alltid viss oro inom hovet. 

Om hovets pressavdelning har en särskild krisplan för situationer som denna är okänt.

Informationschefen Margareta Thorgren, 57, kom till sin post så sent som 2014 och har därmed sluppit att hantera en rad tidigare skandaler kring kungafamiljen. Däribland Madeleines spruckna förlovning med Jonas Bergström, 41, utvikningsbilderna på prinsessan Sofia, 35, och den för kungahuset så förödande boken "Den motvillige monarken" som fick hela landet att häpna 2010. 

LÄS MER: Dan Ekborgs skilsmässokaos med unga Emma förvärras

Om debatten kring prinsessan Madeleines samvaro med Donald Trump skulle blossa upp är det inte helt otänkbart att Thorgren genast söker professionell hjälp. 

Informationschefen kan få många goda råd av hovets tidigare presschef, den dynamiska och närmast ikoniska Elisabeth Tarras-Wahlberg, 70 – en riktig veteran som tjänstgjorde vid hovet i hela 32 år. 
– Tarras kan det kluriga spelet och hade alltid en mycket nära och bra kontakt med pressen. Hon var djupt respekterad men kunde säga ifrån på skarpen om det verkligen behövdes. Hennes föregångare Bertil Ternert (presschefen innan Thorgren, reds. anm.) var däremot inte mycket att hänga i julgranen. Han stod mest och skrattade bakom kungen, säger en i dag pensionerad hovexpert till Stoppa Pressarna. 

En annan sak som kan orsaka huvudbry på slottet är att Chris O'Neill öppet inte tvekat att visa sin avsky för Donald Trump. Det har bland annat rapporterats hur prinsessmaken efter en rad whiskydrinkar med vännerna under sena grillkvällar spytt gala över den sittande presidenten.  

Många minns även Chris hätska inlägg på Instagram där han attackerade Donald Trump som då infört ett flyktingstopp i USA. 
– Å alla sunda amerikaners vägnar är jag väldigt ledsen för vår skamliga presidents handlingar. I dag är det sorgligt att vara amerikansk medborgare. Herr president, du är en smärtsamt okunnig människa. Du kommer vara orsaken till våldet och hatet som du säger att du skyddar oss från. Du har varken förnuft eller känsla, sir, skrev Chris. 

LÄS MER: Bild-Extra: Prinsessan Madeleines okända dubbelgångare

Prinsessan Madeleine kommer nog förvisso aldrig använda sig av liknande ordalag, men att hennes make öppet tar ställning i politiska frågor är känsligt för hovet. 
– Det är naturligtvis illa, men vi har ju fått lära oss att Chris är en man full av överraskningar. Han är en synnerligen intressant prinsessmake, säger hovreportern och skrattar.  

Senast Chris O'Neill skapade rubriker var när kungasajten Allt om Kungligt avslöjade hur han skaffat ett nytt Instagram-konto där han kallar sig "Endless Summerboy". Något som fick hbtq-världen att lyfta på ögonbrynen då det finns ett otal gayporrfilmer med det pillemariska namnet. 

Klicka i bildspelet ovan för att se de vågade bilderna på prinsessan Madeleine!

LÄS MER: Skrällen: Runar Sögaard förlovad med Tilde de Paula
LÄS MER: Han är Paolo Robertos nya hemliga partner
LÄS MER: Bingo Rimér tagen av polis efter Tinder-dejt

EXTRA: Här är bilderna som får Chris att rasa!

Kommentera: Madeleines mest förbjudna foton avslöjade

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Leif GW Persson i porrbråk med Gunilla Persson

Infekterad stämning.
Leif GW Persson har hamnat i ett rejält porrbråk med Gunilla Persson.
Professorn och Hollywoodfrun är inte såta vänner.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Bilden avslöjar drottning Silvias hemliga böjelse

VI AVSLÖJAR:

Den vackra kungligheten kan helt enkelt inte få nog!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Carl Philip och Sofia anklagas för slarv

EXTRA:

Dramatik och upprörda känslor!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Kungligt

Chockbilden på kungen väcker oro vid hovet

VI AVSLÖJAR: "Nu måste någon agera!"

Kungligt

Victorias härliga dag med Estelle och Oscar

EXTRA: En historisk upplevelse!

Kungligt

Madeleines och Chris intima hemlighet avslöjad

EXTRA: Den andra kvinnan i prinsessmakens liv berättar allt! 

Victorias nya chockutseende väcker ilska

EXTRA;

Kronprinsessan helt förändrad!

Prinsessan Madeleine rasande efter nya ryktet om Chris O'Neill

EXTRA: "Hur länge ska jag orka?"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Kungens glädje efter miljonvinsten i Bingolotto

EXTRA: "Det var otroligt kul!"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Prinsessan Madeleines nya liv utan Chris O'Neill

EXTRA:

"Det är viktigt för henne att stå på egna ben!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Kronprinsessan Victoria mystiskt försvunnen – sågs senast i Solna

EXTRA:

"Mycket märkligt och illavarslande!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Prinsessan Madeleines förtvivlan efter öppna hånet av Chris O'Neill

EXTRA: "Det låga påhoppet innebär en ny bottennotering!"

Chris O'Neill tvingas backa efter jättebråket med kungen

EXTRA: Den känsliga incidenten blev avgörande!

Prinsessan Madeleines och Chris lyxliv riskerar att raseras

VI AVSLÖJAR: "Frågan är om de kommer ha råd att bo kvar i Florida!"

Ekonomiska smällen mot prinsessan Madeleine och Chris

EXTRA: Riskerar att förlora allt!

Kungens pinsamma miss under resan får konsekvenser

EXTRA: Så gjorde monarken bort sig rejält!

Efter sveket: Nu slår prinsessan Madeleine tillbaka mot Chris

VI AVSLÖJAR: ”Någon jävla måtta får det väl ändå vara!”

Chris O'Neills nya skymf mot prinsessan Madeleine

EXTRA: "Kungen tycker amerikanen är en riktig strulpelle!"

Tunga beskedet som skakar Madeleine och Chris

EXTRA: Nu hotas parets framtid!

Chris O'Neill spårlöst försvunnen i Florida

EXTRA: Amerikanen håller sig troligen undan frivilligt!

Prins Daniels tuffa comeback efter sjukdomen

EXTRA: Kungligheten lyckades ta sig igenom prövningen!

Ny katastrof för prins Harry och Meghan

EXTRA: "De anklagar drottning Elizabeth!"

Kronprinsessan Victorias mentor i krislunch

BILD-EXTRA: "Det var en allvarlig stämning och de talade lågmält!"

Prins Andrew stämd för våldtäkt av 17-årig flicka

EXTRA: Avtalet som ska fria kungligheten!

Kungens nära vän hastigt avliden

EXTRA: Affärsmannen Tim Genetay kände monarken sedan 60-talet!

Chris O'Neills mystiske dubbelgångare i Marbella

BILD-EXTRA: Jetset-svenskarnas förvirring på spanska solkusten!

Prinsessan Madeleines mardrömsbesked efter semestern med Chris

EXTRA: Hovet bekräftar den tråkiga nyheten!

Prinsessan Sofia hedrade sin döda vän på dopet

EXTRA: Hela kyrkan rördes till tårar!

Prins Harry attackerad av Meghans pappa

EXTRA: "Du är körd!"

Kungabarnens förmögenheter i unik kartläggning

EXTRA: Lever fortfarande på pengar från Kejsar Napoleon!

Chris O'Neills hemliga hederskrav i äktenskapet avslöjat

EXTRA: Hovet bekräftar att Madeleine måste lyda!

Drottning Elizabeths smarta hämnd på prins Harry

EXTRA: "Det är mycket mer kränkande!"

Tv-stjärnans nya attack mot Meghan Markle

EXTRA: Piers Morgan kallar amerikanskan "Prinsessan Pinocchio"!

Okända jättebråket kring kungafamiljens bild

VI AVSLÖJAR: "Kungen skrek åt Chris O'Neill!"

Carolas fräcka kupp mot kronprinsessan Victoria

BILD-EXTRA: Sångerskans överraskning för födelsedagsbarnet!

Prinsens pirriga möte med Benjamin Ingrosso

VI AVSLÖJAR: Daniel kan inte få nog av Benji Boy!

Experten tyder Chris O'Neills kroppsspråk med kungafamiljen

VI AVSLÖJAR: "Det är plågsamt att se!"

Prinsparets skarpa markering mot kungafamiljen

EXTRA: "Det här är oerhört känsligt och sorgligt!"

Chris iskyla mot prinsessan Madeleine efter återföreningen

EXTRA: "Han tittade knappt på henne!"

fredag 3 december 2021