Han är Paolo Robertos nya hemliga partner

Han är hemliga mannen som stöttar Paolo Roberto.
Nu avslöjas vem som ligger bakom proffsboxarens comeback i matbranschen.
En driftig entreprenör från Norrköping har tagit sig an den skandaliserade före detta programledaren.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2020-10-25 kl 16:25 |

ProvaPremium

Paolo Robertos, 51, hela värld raserades i mitten av maj i år. Programledaren för ”Farmen” greps av polisen efter att han köpt sex i en sjaskig lägenhetsbordell på fashionabla Östermalm i Stockholm.

Först efter flera timmars förhör i baksätet på en civil polisbil föll den tidigare proffsboxaren till föga och erkände att han betalat 1 500 kronor för en halvtimmes sex.

Bild 1 av 6

Paolo Roberto backas upp av en hemlig investerare som hjälper den skandaliserade entreprenören att komma igång med matförsäljning på nätet.
Bild 2 av 6

Elin Härkönen var säker på att hon hade träffat mannen i sitt liv, sedan rasade allt efter att Paolo Roberto gripits för sexköp.
Bild 3 av 6

Polisen spanare såg programledaren smyga in på bordellen på Östermalm.
Bild 4 av 6

Bordellen där Paolo Roberto köpte sex ger ett torftigt intryck.
Bild 5 av 6

En oväntad effekt av Paolo Roberto-affären är att Micael Bindefeld sannolikt inte kommer få arrangera Elle-galan igen. Efter att festfixaren tafsat en ung sångerska i rumpan vill inte förlaget ha en sexdiskussion kring galan givet det faktum att Paolos sexskandal fått sådant utrymme. riskerar Bindefelds misstag att förfölja honom i många år framåt.
Bild 6 av 6

Sargon Chanko från Norrköping är mannen som hjälper Paolo Roberto att få revansch.

Det dröjde inte många timmar förrän hela Paolo Robertos tillvaro kollapsade fullständigt. Han sparkades från TV4 kort efter att han genomfört den famösa intervjun med den kommersiella familjekanalens journalistprofil Jenny Strömstedt, 48.

Därefter tog samtliga företag och samarbetspartners avstånd från Paolo Roberto som samtidigt övergavs av både sin 25 år yngre flickvän Elin Härkönen, 26, och sin ex-hustru Lena Arrelöv, 47, som fungerat som vd för hans verksamheter.