Sanningen om Madeleines bråk med Victoria

Det har förekommit flera gräl och öppna konflikter. 
Nu avslöjas varför det är så spänt mellan Madeleine och Victoria. 
Och det är deras makar som ligger bakom allt. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2019-01-24 kl 17:45 |

ProvaPremium

Det är tidningen Hänt i veckan som i sitt senaste nummer avslöjar de bakomliggande orsakerna kring bråket mellan kronprinsessan Victoria, 41, och prinsessan Madeleine, 36.

De senaste åren har de bägge systrarna glidit allt längre ifrån varandra. Det har rapporterats om flera bråk – och det är deras makar som ligger bakom.

Bild 1 av 6victoria brak madde stor 1 - Stoppa Pressarna

Bakgrunden till den spända stämningen mellan Victoria och Madeleine avslöjas nu. Och det är en sanning som överraskar.
Bild 2 av 6madeleine intervju stor1 - Stoppa Pressarna

Prinsessan Madeleine är en typisk "lillasyster" som är van vid att folk fogar sig efter hennes vilja.
Bild 3 av 6madeleine intervju stor 3 - Stoppa Pressarna

Det är Chris och Daniels vitt skilda bakgrunder som ställer till det i relationen mellan Victoria och Madeleine.
Bild 4 av 6victoria estland stor7 - Stoppa Pressarna

Både Daniel och Victoria är sportiga friluftsmänniskor. Chris och Madeleine föredrar en urban miljö med barer och nattklubbar.
Bild 5 av 6victoria estland stor1 - Stoppa Pressarna

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria på besök i Estland. De hyser helt andra intressen än prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.
Bild 6 av 6madeleine intervju stor2 1 - Stoppa Pressarna

Victoria och Madeleine ses alltmer sällan. I samband med att drottning Silvia firades på Oscarsteatern var de bägge paren på plats samtidigt.

Enligt tidningen har Chris O’Neill, 44, och prins Daniel, 44, i grund och botten inget emot varandra. Det är bara deras skilda bakgrunder som ställer till det. De är helt enkelt för olika.

Chris är uppvuxen i en urban och global jetsetmiljö. Amerikanen har fått ett umgänge med dollarmiljardärer och överklassmänniskor världen över med modersmjölken. Det är ingen hemlighet att Chris mamma, den så sprudlande jetsetdonnan Eva O’Neill, 78, nästintill tvångsmässigt sökt sig till överklassen och kungliga miljöer. Och äpplet faller som bekant inte långt från trädet. 

Prins Daniel däremot är uppvuxen i en enkel medelklassfamilj på den svenska landsbygden där gröt inte sällan serverades på morgonen och där pizza – gärna en Hawaii med extra ananas – om helgerna ansågs vara främsta lyxen. Den strävsamma prinsen från Ockelbo och livsnjutaren från Manhattan kunde därför nästan inte ha mer skilda bakgrunder.