- Senaste nytt från kändispressen

Trots äktenskapet: Victoria utsatt för övergrepp

Victoria genomlider just nu en svår kris i äktenskapet med prins Daniel. 
Nu väljer hon att berätta om det hemska sexövergreppet.

Händelsen har orsakat en grov spricka i äktenskapet. 

Stoppa Pressarna avslöjade nyligen att kronprinsessan hotar sin make med skilsmässa.
Det var en särskild och obehaglig incident som blev droppen att rinna över för Victoria. 
Paret har därefter försökt rädda äktenskapet med parterapi – men allt tyder på att försöket misslyckades. 

 • Nu väljer kronprinsessan Victoria att berätta om sexövergreppet. Prins Daniel är inte road.

 • Stoppa Pressarna har exklusivt avslöjat att kronprinsessan Victoria genomlider en kris i sitt äktenskap.

 • Victoria och Daniel som så länge har varit förälskade har just nu sitt livs värsta kris i äktenskapet

 • Kronprinsessan Victoria blev mycket chockad och sårad av en obehaglig incident som inträffat i hennes äktenskap.

 • Det har gått så långt att Victoria och Daniel har sökt parterapi, dessvärre utan tillfredsställande resultat.

 • Victoria har för sina väninnor berättat om att hon nu överväger skilsmässa.

 • En av orsakerna till Victorias funderingar är att prins Daniel stundtals har en mycket sur uppsyn och är taskig mot sin hustru.

 • Kronprinsessan Victoria står inför ett mycket svårt val: lämna maken eller stanna vid hans sida.

 • Relationen har även präglats av ett otäckt sexövergrepp.

 • Den våldtäktsdömde Jean-Claude Arnault utsatte Victoria för ett sexövergrepp.

 • Prins Daniel blev fly förbannad när han fick höra vad den så kallade "kulturprofilen" utsatt hans hustru för.

 • Jean-Claude Arnault tog öppet kronprinsessan Victoria på stjärten.

 • Nu väljer Victoria att öppet att berätta om händelsen.

 • Jean-Claude Arnault var gift med med den tidigare akademiledamoten Katarina Frostensson när han antastade kronprinsessan Victoria. Bilder: TT, Arkiv

Kronprinsessan Victoria är uppfostrad till att alltid måna om alla andra och att inte sätta sig i första rummet. Till och med när hon berättar om sexövergreppet hon blev utsatt för nämner hon framför allt andra kvinnor och vad de tvingas utstå.

LÄS MER: Victorias parterapi med prins Daniel misslyckades

Det går dock inte att missta sig på med vilket allvar hon ser på den otäcka incidenten hon tvingades genomlida.

Hennes historia kommer samtidigt som Stoppa Pressarnas avslöjande kring den svåra äktenskapskrisen med prins Daniel, 48.

Det ska ha skett en obehaglig incident i äktenskapet och dessutom uppges Victoria ha svårt för prins Daniels temperament och just nu är det inte roligt på Haga slott. Det är så illa att paret har haft skilda sovrum.

Kung Carl Gustaf, 75, är informerad och han har tagit sin dotters parti. Inte sedan den där vackra dagen i juni 2010 har Victoria och Daniel haft så svåra problem i sitt äktenskap som man just nu erfar.

LÄS MER: Chockbilderna på Lasse Berghagen – vacklar på stan

Efter en otäck incident i äktenskapet blev kronprinsessan så sårad att hon beordrade sin make att inte följa med på Svenska Akademiens högtidliga sammankomst i Börshuset i Gamla Stan i Stockholm.

– Det är ett oerhört svek och kronprinsessan är helt förstörd. Det fanns inte på hennes karta och hon är minst sagt chockad, berättade en initierad uppgiftslämnare nära kronprinsessparets inre krets för Stoppa Pressarna i samband med avslöjandet.

Från hovet meddelades det att prinsen drabbats av en ”lättare förkylning” och därför inte kunde vara med på sammankomsten som är en tradition sedan mer än 200 år tillbaka. 


Enligt initierade uppgifter till Stoppa Pressarna var prinsen dock inte alls sjuk – det var en bluff.

– Det här med förkylningen var en efterhandskonstruktion, Victoria orkade helt enkelt inte visa sig med Daniel efter att hon fått reda på vad som hänt. Det fanns inte chans att hon skulle kunna le inför kamerorna med honom bredvid sig, hon är så sjukt besviken och bedrövad, berättade en källa som står kronprinsessparet nära.

LÄS MER: Prinsessan Sofias härliga planer för nya babyn

Victoria, som står mycket nära sin far, har varit helt ärlig när hon redogjort för de äktenskapliga bekymren.

Kungen är förstående och stöttar sin dotter.
– Det är mer än så, kungen har rätt länge rent ut sagt varit trött på Daniel, han gillar inte hans stil och humör, säger en person som står nära kungen till Stoppa Pressarna.

Källan avslöjar även att kungen brukar omtala prins Daniel med öknamnet ”Ockelbo” när han talar om prinsen med sina vänner.

– Han gör det i en raljant ton, det går inte att ta miste på vad han egentligen tycker om Daniel, konstaterar kungavännen.

Kronprinsessan Victoria har inte bara redogjort för den äktenskapliga incidenten som tände fyr på det hela och som blev inledningen på dramat. Kronprinsessan har även berättat för sin pappa om hur hon upplever att hennes make emellanåt gör narr av henne, hånar och visar en bristande respekt.

– Det är inget nytt, han har den stilen mot henne. Det är många som har reagerat på det, säger en person som rör sig i kretsarna kring kronprinsessparet.

LÄS MER: Så drabbas prins Daniel av en skilsmässa med Victoria

Stoppa Pressarna har under flera år tagit emot liknande uppgifter, bland annat från livvakter på Säpo som tjänstgjort som personskydd till familjen. 

Till och med poliserna reagerade så pass att de uppmanade prinsen att inte tala så illa till sin fru. Det ter sig emellertid inte som att prinsen tog till sig kritiken från Säpo.
– Det går i vågor, det är klart han är kärleksfull också men jag har nästan sett mer av den där andra sidan som vanligt folk inte har en aning om. Det otäcka är ju också blandning, ena stunden gullig, andra stunden hånfull och elak. Det är ju precis så män brukar trycka ner och kontrollera kvinnor i förhållanden, det skapar en osäkerhet hos Victoria, har en uppgiftslämnare som står nära kronprinsessan berättat.

Alla problem i äktenskapet är av så pass allvarlig grad att kronprinsessan nu seriöst överväger hur paret ska gå vidare.

LÄS MER: Hon är Ola-Conny Wallgrens nya kärlek

Situationen just nu är fullständigt ohållbar och Victoria ska ha hotat med skilsmässa.

– Hon har berättat att hon överväger det, det är till några få väninnor som hon har öppnat upp sig, säger en källa till Stoppa Pressarna.

Victorias kris med äktenskapet är inte enda gången Sveriges blivande monark har tvingats utstå obehagligheter – hon har även utsatts för ett regelrätt sexövergrepp.


Det var i samband med att Svenska Akademien hade en tillställning i villa Bergsgården på Djurgården i Stockholm som kronprinsessan blev utsatt –kungligheten blev fräckt tagen på rumpan.

LÄS MER: Kristin Kaspersen i svartsjukedrama med Dolph Lundgren

Nyheten avslöjades av SvD i april 2018 och själva övergreppet ska ha skett under mitten av 2000-talet. Det är flera personer som ska ha sett hur den så kallade ”kulturprofilen” Jean-Claude Arnault, 75, tog ett ordentligt grepp kring kronprinsessans stjärt.

Nu berättar Victoria för första gången om händelsen i en intervju med med SvD, rapporterar Expressen
– Jag kan inte uttala mig om vad andra har sett, men det var inget som jag själv uppfattade där och då, säger kronprinsessan till tidningen.

Under metoo-hösten blev Jean-Claude Arnault anklagad för flera övergrepp mot kvinnor – han kom sedermera att dömas till fängelse i två år och sex månader för två våldtäkter.

LÄS MER: Silvias smarta drag under Victorias kris med Daniel

De bägge akademiledamöterna Per Wästberg, 88, och Kjell Espmark, 91, har bekräftat att de såg hur Jean-Claude Arnault tog kronprinsessan Victoria på stjärten när hon stod och samtalade med flera personer.

– Vi stod tre stycken och talade med kronprinsessan. Det var jag, min fru Monica och en tredje kvinna, har Kjell Espmark berättat för Expressen tidigare.

Akademiledamoten har berättat att kronprinsessan Victoria blev förvånad och vände sig om efter att ”kulturprofilen” tagit henne på stjärten:

– Hon vände sig om och sade: ”Å, jag trodde det var pappa”.

När kronprinsessan Victoria nu berättar om incidenten för första gången märks det med vilket allvar hon ser på den här typen av frågor.

– Ingen människa har rätt att utnyttja en annan människa. Jag kan inte uttala mig om vad andra har sett, men det var inget som jag själv uppfattade där och då. Det finns så många berättelser om barn och vuxna som utsätts för övergrepp. För mig är det viktigt att visa mitt stöd till dem som utsatts, säger kronprinsessan Victoria.

LÄS MER: Paolo Robertos hemliga liv med äldre pedofil

Hela härvan med Jean-Claude Arnault kom att förlama arbetet i Svenska Akademien och det slutade med att utdelningen av Nobelpriset i litteratur fick skjutas upp ett år.

– Det var enormt sorgligt. På alla sätt. Det har ju skadat ryktet, absolut. Jag hoppas att man med målmedvetet arbete kan försöka laga det till viss del. Men bra var det inte. Nobelpriset är ett riktigt värdefullt varumärke för Sverige. Vilket land skulle inte vilja ha något liknande? Det är ju fantastiskt att vi har det och något vi ska värna och ta hand om, säger kronprinsessan till SvD.

När prins Daniel blev varse om vad Jean-Claude Arnault utsatt hans hustru för blev han mycket upprörd, vilket Stoppa Pressarna har rapporterat om tidigare och vilket skapade en grov spricka i äktenskapet.   
– Jag har aldrig sett Daniel så frustrerad som den gången. Han blev riktigt förbannad men gjorde sitt bästa för att dölja det för Victoria, har en av hans vänner berättat för Hänt Extra. 

LÄS MER: Okända kvinnan i Annie Lööfs liv tiger om intima relationen

En märklighet i sammanhanget är att Jean-Claude Arnault har utsatt kronprinsessan för sitt tafsande trots att han var gift vid tillfället.

Han är fortfarande äkta make med den tidigare akademiledamoten Katarina Frostensson, 68, som troget stannat kvar vid sin makes sida som trots äktenskapet har valt att begå övergrepp som han sedermera blivit lagförd för.

LÄS MER: Kristian Luuk i ny relation med äldre kvinna 
LÄS MER: "Parlamentet"-Anders vilda krogbråk i Spanien
LÄS MER: Prins Danielsl första ord om krisen med Victoria 

EXTRA: ”Prins Daniel gjorde allt för att dölja det!" 

Kommentera: Trots äktenskapet: Victoria utsatt för sexövergrepp

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Okända kärlekskopplingen mellan Martin Stenmarck och höge militären

De är ståtliga, sexiga och singlar.
Sångaren Martin Stenmarck och den högt uppsatte militären har mycket gemensamt.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja den okända kärlekskopplingen mellan männen.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Drottning Silvias oväntade roll som festfixare

Kunglighetens nya uppdrag överraskar!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Martin Stenmarcks heta festnatt med kungligheten

BILD-EXTRA:

Sångaren och Sarah Ferguson fann varandra!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Kungligt

Prinsessan Madeleines beteende får hovet att rasa

"Det här är inte okej!" 

Kungligt

Sanningen om prins Harrys mentala hälsa

"Fick desperat hjälp av terapeuter!"

Kungligt

Därför dissade Zlatan kungen på stora dagen

Pinsamt för kungahuset!

Misstänkt våldtäkt på kungabarnens privatskola

Kronprinsessan Mary i chock! 

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Prins Carl Philips plötsliga homosex-erkännande på festen

Prinsessan Sofia kände till allt! 

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Kungen i bråk med Morgan Johansson efter blöt middag på slottet

Carl Gustafs försök att skydda Silvia från justiemini
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Prins Andrew i stor härva med penningtvätt

Kungligheten har tagit emot över 13 miljoner kronor!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Chockbeskedet: kronprinsessan Victoria ensam igen

EXTRA: Hovets förklaring till prins Daniels frånvaro!

Chocken: Chris O'Neill i hemlig FBI-utredning

EXTRA: Säpo ska ha flugit över personal till USA!

Victorias nya bekantskap: en riktig hingst

BILD-EXTRA: Kronprinsessan pussades helt öppet med stilige Otto!

Prins Daniels diskreta möte med gift kvinna

EXTRA: Kronprinsessan Victoria lämnad ensam hemma!

Victoria plötsligt lämnad av prins Daniel

EXTRA: Kronprinsessan är kvar ensam på Haga slott!

Chris O'Neill anklagas för bolags-bedrägeri

VI AVSLÖJAR: "Kan försöka lura dig att göra något riskfyllt!"

Chris O'Neills snuskiga nätdejting avslöjad

"Letar efter mogna kvinnor i Houston!"

Kungaparets oväntade resa överraskar

Ett sånt spännande dundermöte!

Victorias nya strategi efter allvarliga krisen

VI AVSLÖJAR: Så ska kronprinsessan komma tillbaka!

Victorias sorg: därför vägrar ryktet att dö

EXTRA: "Hon är så ledsen!"

Glädjebeskedet till Victoria efter tuffa krisen med Daniel

"Det är inte lätt att leva i offentligheten!"

Daniels hämnd mot Victorias utpekade älskare

VI AVSLÖJAR: Fräcka utspelet chockade kronprinsessan!

Prins Carl Philip tagen av polis – bröt mot lagen

EXTRA: Oklart om kungen är informerad!

Rickard, 52, utpekad som Victorias hemlige älskare

VI AVSLÖJAR: Daniel svårt chockad efter erkännandet!

Victorias glädje efter Daniels oväntade löfte

VI AVSLÖJAR: ”Det här har hon väntat på länge!”

Victoria chockad av prins Daniels nya fräcka utspel

VI AVSLÖJAR: ”Hur kan han göra så här?”

Prins Daniels avslöjande om sexlivet med Victoria

VI AVSLÖJAR: Kunglighetens bittra bekännelse! 

Han räddade kronprinsessan Victorias äktenskap

VI AVSLÖJAR: "Tack för ditt fina stöd!"

Prins Daniels nya och helt öppna skymf mot Victoria

VI AVSLÖJAR: Visade upp det för alla! 

Prins Daniels attack mot Victoria: "Så jävla tråkig!"

VI AVSLÖJAR: Makens nedsättande ord om kronprinsessan!

Chockbilderna på Victoria och Daniel efter tuffa krisen

VI AVSLÖJAR: ”Inget lyckligt par!”

Prins Harry fruktar för familjens liv

EXTRA: Oron för barnen är stor! 

Prins Daniels hemliga möte om nya bostaden

VI AVSLÖJAR: Kungligheten träffade toppmäklare på guldkrogen!

Efter dementin: Prins Daniel tvingas till terapi

VI AVSLÖJAR: Han måste lära sig att uppföra sig!

Hemliga kraven på prins Daniel för att stoppa skilsmässan

VI AVLSÖJAR: Victorias villkor – hela listan!

måndag 16 maj 2022