Chemsex-härva

Mäktiga sexmännen som stöttar Annie Lööf

Olämpligt sällskap.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Annie Lööf stöttas av mäktiga sexmän.
De inflytelserika männen brukar arrangera drogfyllda sexorgier med tonårspojkar när de inte ger råd till Centerledaren.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-02 kl 07:47 |

ProvaPremium

Annie Lööf, 39, är som bekant mycket noga med vilka hon associeras med. Hela hennes politiska projekt de senaste åren bygger på hennes aversion gentemot Sverigedemokraterna. En strategi som dels riskerar att isolera henne politiskt, dels alienera väljarna som är mer intresserade av att hitta sakpolitiska lösningar.

Det står självfallet Annie Lööf fritt att bygga hela sitt pedofilanfäktade partis politik på ett avståndstagande från Sverigedemokraterna – den rödhåriga småländskan tycks varse vikten av att man ska passa sig i vilket sällskap man umgås.

Därför ter det sig lite överraskande att partiledaren väljer att frottera sig med mäktiga män som har för vana att arrangera chemsex-fester i Stockholms innerstad. De inflytelserika och förmögna männen bjuder inte lite bräckliga och sökande tonårspojkar till exklusiva våningar på Östermalm i Stockholm.

Bild 1 av 7Till vänster ser vi en pressad Annie Lööf i blå kavaj och vit t-shrit, hon blundar och ser pressad ut. Till höger ser vi en pixlad man som rör sig på Östermalm i Stockholm.
Stoppa Pressarna avslöjade att flera sexmän fungerar som informella rådgivare åt Annie Lööf. Den pixlade mannen till höger är en framgångsrik företagsledare som brukar arrangera chemsex-fester i sin moderna lyxvåning på Östermalm. Ett speciellt utformat badkar brukar utgöra festernas medelpunkt med unga tonårspojkar och droger.

Sexorgier med unga pojkar

Man bjuder pojkarna på kokain och röker Crystal Meth. Därefter vidtar veritabla sexorgier som kan pågå i flera dygn. Såvitt känt är det ingen av pojkarna som har varit under 18 år.

En mycket framgångsrik och förmögen entreprenör ska vara en av de drivande arrangörerna. Ofta håller man till i hans magnifika och moderna lyxvåning på Östermalm i Stockholm där hans badrum utgör själva ”hjärtat” i sexorgierna som ofta börjar i hans spektakulärt utformade badkar.

Detta är en Premium-artikel.
Logga in för att fortsätta läsa och se fler bilder.

eller välj din prenumeration här nedan:

Digital prenumeration

Läs vidare för endast 39 kr

Välj din prenumeration nedan, uppsägningstiden är 30 dagar och därefter kan du alltid enkelt avsluta ditt abonnemang online.

Visa vad som ingår

Obegränsad tillgång till alla artiklar

Som prenumerant läser du alla våra låsta artiklar helt fritt.

Stoppa Pressarna avslöjar

Varje vecka får du alla våra exklusiva avslöjanden.

Bildspel

Stoppa Pressarna har tusentals bildspel med kändisar och kungligheter

Långläsning

Alla våra längre reportage, fördjupningsartiklar och spännande kartläggningar

Arkiv

Som premium-läsare kan du läsa alla artiklar som har publicerats hos oss.

Vimmel & premiärer

Följ med in på röda mattan och kändisfesterna.

  • 39 kr/mån
    312 kr/helår
    Applying discount code. Please wait...
    • Credit / Debit Card Information