Chemsex-härva

Mäktiga sexmännen som stöttar Annie Lööf

Olämpligt sällskap.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Annie Lööf stöttas av mäktiga sexmän.
De inflytelserika männen brukar arrangera drogfyllda sexorgier med tonårspojkar när de inte ger råd till Centerledaren.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-02 kl 07:47 |

ProvaPremium

Annie Lööf, 39, är som bekant mycket noga med vilka hon associeras med. Hela hennes politiska projekt de senaste åren bygger på hennes aversion gentemot Sverigedemokraterna. En strategi som dels riskerar att isolera henne politiskt, dels alienera väljarna som är mer intresserade av att hitta sakpolitiska lösningar.

Det står självfallet Annie Lööf fritt att bygga hela sitt pedofilanfäktade partis politik på ett avståndstagande från Sverigedemokraterna – den rödhåriga småländskan tycks varse vikten av att man ska passa sig i vilket sällskap man umgås.

Bild 1 av 7Till vänster ser vi en pressad Annie Lööf i blå kavaj och vit t-shrit, hon blundar och ser pressad ut. Till höger ser vi en pixlad man som rör sig på Östermalm i Stockholm.

Stoppa Pressarna avslöjade att flera sexmän fungerar som informella rådgivare åt Annie Lööf. Den pixlade mannen till höger är en framgångsrik företagsledare som brukar arrangera chemsex-fester i sin moderna lyxvåning på Östermalm. Ett speciellt utformat badkar brukar utgöra festernas medelpunkt med unga tonårspojkar och droger.
Bild 2 av 7Vi ser en bekymrad Annie Lööf framför ett lövträd. Hon bär en vit tröja och en duvblå kavaj.

Annie Lööf är noga med att ta avstånd från Sverigedemokraterna – samtidigt så umgås hon med sexmän som arrangerar drogfyllda sexfester.
Bild 3 av 7Till vänster ser vi ett rum anpassat för gruppsex, en kristallkrona och lädersoffa skymtas, i mitten ser vi en pressad Annie Lööf i rosa kavaj och till höger ser vi en lina kokain snortas in genom en hundralapp.

Annie Lööf har en direkt koppling till kokainkändisen och chemsexfester med kokain och Crystal Meth.
Bild 4 av 7

En känd Mellostjärna som flera gånger varit med i Melodifestivalen brukar även han vara med på knark- och sexorgierna som har en direkt koppling till Annie Lööf.
Bild 5 av 7

"Egenföretagaren" umgås flitigt med "PR-mannen" som har ett stort politiskt nätverk. "PR-mannen" har bland annat direkt access till Annie Lööf. "Egenföretagaren" har en koppling till en anrik näringslivsorganisation.
Bild 6 av 7

Stoppa Pressarna avslöjade "tv-profilens" vänskap med drottning Silvia och att kungavännen kopplas till en ring av män som har chemsexpartyn fyllda av droger och sex. För Silvia var nyheterna tuffa att ta till sig.
Bild 7 av 7

Annie Lööf och Fredrick Federley är sedan länge privata vänner och det var en tung smäll när Stoppa Pressarnas avslöjande tvingade bort honom från politiken.

Därför ter det sig lite överraskande att partiledaren väljer att frottera sig med mäktiga män som har för vana att arrangera chemsex-fester i Stockholms innerstad. De inflytelserika och förmögna männen bjuder inte lite bräckliga och sökande tonårspojkar till exklusiva våningar på Östermalm i Stockholm.

Sexorgier med unga pojkar

Man bjuder pojkarna på kokain och röker Crystal Meth. Därefter vidtar veritabla sexorgier som kan pågå i flera dygn. Såvitt känt är det ingen av pojkarna som har varit under 18 år.