Relation

Nya skräckbeskedet om Victorias och prins Daniels äktenskap

En bedrövlig tid.
Stoppa Pressarnas avslöjanden kring kronprinsessan Victoria och prins Daniels äktenskap förskräcker.
Parets relation är återigen krisdrabbad.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-12 kl 12:06 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade strax efter årsskiftet att kronprinsessan Victorias, 45, och prins Daniels, 48, äktenskap var hotat. Efter att Victoria blivit varse om en ”äktenskaplig incident” var måttet rågat.

I samband med Svenska Akademiens högtidliga sammankomst den 20 december saknades prins Daniel. Från hovets sida hette det att prinsen var ”sjuk’” – något som Stoppa Pressarna sedermera kunde avslöja var en ren lögn.

Bild 1 av 7Till vänster ser vi prins Daniel i blå kavaj, han ser allvarlig ut, till höger ser vi kronprinsessan Victoria i dräkt. Hon ser bekymrad ut.

På sistone har det kommit nya oroande uppgifter och prins Daniels och kronprinsessan Victorias äktenskap.
Bild 2 av 7

På Instagramkontot "Manillabitches" ställdes frågan om "hur mycket lösensumman på Estelle borde vara".
Bild 3 av 7Kronprinsessan Victoria gör honnör iklädd militära kläder.

Kronprinsessan Victoria under sitt besök på Älvsborgs Amfibieregemente. Hon försöker fokusera på sina plikter nu när äktenskapet havererat.
Bild 4 av 7Till vänster ser vi kronprinsessan Victoria i grön dress, hon ser sammanbiten ut, bakom henne ser vi prins Daniel i mörkblå kostym och vit skjorta. Till höger ser vi Regeringskansliet Rosenbad.

Stoppa Pressarna avslöjade att Finansdepartementet arbetat fram en detaljerad plan för en skilsmässa mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Nu har krisen tagit ny fart.
Bild 5 av 7I förgrunden av bilden ser vi en allvarlig kronprinsessan Victoria i grön dräkt, hon ser allvarlig ut. I bakgrunden ser vi prins Daniel i blå kostym, han ser nedslagen ut.

Kronprinsessan Victoria har fått beskedet om att maffian planerar att kidnappa hennes guddotter.
Bild 6 av 7Till vänster ser vi en bestämd kung Carl Gustaf som drar av sig sin senapsgula kavaj, han bär blå skjorta och röd slips, i mitten ser vi en pool, till höger prins Daniel som trevar efter något i sin innerficka på den mörkblå kostymen.

Kungen blev vansinnig på prins Daniel. Ett stort poolbråk ledde till att kronprinsessan Victoria blev förfärad.
Bild 7 av 7Till vänster ser vi prins Daniel i mörk kostym, han sitter vid ett bord och serveras mat. Till göer ser vi kockar i köksmiljö.

Prins Daniel har även hamnat i bråk med kockarna på Solliden.

Det var Victoria som beordrade sin make att stanna hemma på Haga slott – hon orkade inte smajla upp sig inför uppbådet av fotografer vid Börshuset i Gamla Stan kort efter att hon fått veta vad hennes make sysslat med.