Mest läst just nu:

Benjamin Ingrossos skarpa krav på mamma Pernilla Wahlgren

Benjamin Ingrosso var helt iskall.
Hans krav på mamma Pernilla Wahlgren var inte förhandlingsbart.
Nu berättar den unge sångaren om hur han fick sin vilja igenom.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2020-11-29 kl 09:25 |

ProvaPremium

Benjamin Ingrosso, 23, är en av Sveriges mest etablerade artister. Just nu gör han succé i TV4:s succé ”Så mycket bättre”.

Den lite känslige ”Benji-Boy” passar perfekt för att tolka andra artisters låtar på sitt djupa och personliga sätt – han imponerar både på tittarna och artistkollegerna.

Bild 1 av 7

Benjamin Ingrosso avslöjar hur han fick nog, slog näven i bordet och ställde ett ultimatum till mamma Pernilla Wahlgren.

Bild 2 av 7

Linnea Widmark avslöjar i en famös tv-intervju att hon och "Benji-Boy" bara låg med varandra tre gånger det sista året.

Bild 3 av 7

Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark var tillsammans i över sex år och uppbrottet blev bittert.

Bild 4 av 7

Här väntar Benjamin på en härlig gymkille.

Bild 5 av 7

Sångaren börjar bli riktigt fin i kroppen och speciellt hans vader imponerar.

Bild 6 av 7

Benjamin Ingrosso imponerade på kungen förra sommaren men den stora snackisen efteråt var hur uppspelt prins Daniel var över att få lite egentid med sångaren.

Bild 7 av 7

Tack vare Benjamin Ingrosso har numera Pernilla och Emilio en riktigt hjärtlig relation.

Just känsligheten hos Benji-Boy går att skönja tämligen lätt. Han har inte gjort någon hemlighet av att han tog separationen från flickvännen Linnea Widmark, 24, mycket hårt.

Och det måste ha varit tungt för Benjamin Ingrosso när ex-flickvännen hängde ut honom med detaljer om parets sexliv och brist på sexliv i en famös tv-intervju som Stoppa Pressarna har rapporterat om.

För Benji-Boy är det sannolikt hans tämligen tuffa barndom som spökar och som har gjort honom till en lite skör person, samtidigt har han blivit en inkännande människa med en känsla för stämningar – något som hjälper honom i hans konstnärliga skapande av musik.

Benjamin Ingrosso gör ingen hemlighet av att hans uppväxt i många avseenden var svår, han kännetecknas av en sårbar ärlighet – ett personlighetsdrag som tilltalar både kvinnor och många män, speciellt gay-killar har ett gott öga till den unge sångaren med den milda uppsynen och de vackra ögonen som nästan är lite sandfärgade.