Mest läst just nu:

Federley-härvan

Fredrick Federleys nya erkännande i pedofilhärvan

Ett oväntat erkännande.
Nu medger Fredrick Federley sitt misstag i pedofilhärvan som krossade hans politiska karriär.
Den tidigare EU-parlamentarikern avslöjar det han ångrar mest.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2022-03-18 kl 08:58 |

ProvaPremium

Det var Stoppa Pressarna som i november 2020 avslöjade att Fredrick Federley, 43, var sambo med en dömd barnvåldtäktsman.

Det dröjde två veckor sedan tvingades EU-parlamentarikern avgå från samtliga sina politiska uppdrag.

Bild 1 av 10

Nu avslöjar Fredrick Federley vad han ångrar mest i den infekterade pedofilhärvan som tvingades bort honom från politiken.

Bild 2 av 10

Journalisten Hanna Hellquist ifrågasatte Fredrick Federley när han medverkade i "Bergfeldt" i SVT. Hon var förundrad över hur man "kan ligga med någon som har legat med barn".

Bild 3 av 10

Fredrick Federley gick på sexklubbar tillsammans med "Bryssel-pedofilen" när han var i den belgiska huvudstaden. "Bryssel-pedofilen" har berättat om sina fantasier att "våldta spädbarn". Federley får inga frågor om sin vänskap med "Bryssel-pedofilen" när han intervjuas i Svenska Dagbladet.

Bild 4 av 10

Fredrick Federley återförenades i somras med "Björbo-pedofilen" vars mammas röda Toyota-bil står parkerad utanför centertoppens hem i Björbo på bilden ovan.

Bild 5 av 10

Här flyr "Björbo-pedofilen" från Federleys föräldrars gård efter att Stoppa Pressarna avslöjat romansen mellan EU-toppen och mannen som dömts för 22 fall av grova våldtäkter mot barn.

Bild 6 av 10

Fredrick Federley ljög för Carina Bergfeldt i SVT när han påstod att han "inte läst domen" mot "Björbo-pedofilen".

Bild 7 av 10

"Björbo-pedofilen” talade ut exklusivt i Stoppa Pressarna och berättade om sina varma känslor för Federley, sedan kom männen att återförenas.

Bild 8 av 10

Annie Lööf har erkänt att hon har en koppling till Federleys pedofilvän nummer 2, den så kallade "Bryssel-pedofilen" som enligt domen mot honom "fantiserat om att våldta spädbarn". Efter Federley-skandalen har flera andra pedofilvurmare och även dömda pedofiler avslöjats i Centerpartiet.

Bild 9 av 10

Här är "Volvo-pedofilens" Volvo utanför Federleys nya hem i Dala-Floda. Federley får inte några frågor kring sin nya pedofilvän i intervjun i Svenska Dagbladet.

Bild 10 av 10

Stina Oscarson är regissör och inte journalist, kanske det bidrar till att hon inte ställer helt relevanta eller kritiska frågor till Federley i intervjun med honom.

Nu berättar den pedofilvurmande skandalpolitikern om tiden efter avslöjandet som förändrade allt och han kommer med ett oväntat erkännande om vad han ångrar mest av allt i härvan med “Björbo-peodfilen”.