Sexskandal

Linda H Staaf hade oskyddat sex med ytterligare en polischef

Inte första gången.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja nya detaljer om Linda H Staafs minst sagt vidlyftiga kärleksliv.
Den blonda poliskvinnan har haft flera älskare som är chefer inom myndigheten.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-12-10 kl 12:29 |

ProvaPremium

ÖB Micael Bydéns, 58, otrohetsaffär där han svek sin lojala hustru Anita Carlman, 64, är en skandal som smutsat ned hans ämbete som ÖB. Samtidigt framstår generalens liderliga och impulsstyrda skörlevnad som ringa i jämförelse med hans älskarinna Linda H Staafs, 46, vidlyftiga kärleksliv inom Polisen.

Stoppa Pressarna kunde redan den 19 augusti i år avslöja att den blonda poliskvinnan hade haft en relation med sin närmaste chef Mats Löfving, 61. Han tillsatte henne som underrättelsechef vid NOA trots att det fanns flera mer meriterande bland de 21 sökande i första omgången.

Bild 1 av 11

Linda H Staaf har haft flera älskare inom Polisen. Den blonda poliskvinnan har haft oskyddat sex med (minst) ytterligare en chef på myndigheten. ÖB är informerad om sin älskarinnans äventyr.
Bild 2 av 11

Linda H Staaf har haft oskyddat sex med kommisarien Jan Staaf.
Bild 3 av 11

Triss i älskare. Linda H Staaf har varit med bland andra Jan Staaf, Mats Löfving och Micael Bydén. Samtliga tre män har skiljt sig för den blonda poliskvinnans skull.
Bild 4 av 11

Anders Thornberg har valt att inte prata specifikt om sina känslor för Staaf. Han han har även valt att inte uttala sig om den blonda poliskvinnans alla älskare.
Bild 5 av 11

Rikspolischefen Anders Thornberg valde att i maj 2022 lägga locket på och att inte gå vidare med en utredning av det som hänt.
Bild 6 av 11

Rikspolischefen Anders Thornberg har mycket att hantera med ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf och alla hennes älskare. Leif GW Persson tror att det bara är en tidsfråga innan rikspolischefen sparkas.
Bild 7 av 11

Nu väljer ÖB Micael Bydén att berätta om sin kaosartade tillvaro med den skandaliserade älskarinnan Linda H Staaf.
Bild 8 av 11

Stoppa Pressarna avslöjade att Linda H Staaf haft sin chef Mats Löfving som älskare. Den hemliga relationen kan ha inneburit en säkerhetsrisk. Arbetsrättsjuristen Tommy Iseskog menar på att samlagen utgör en risk för rikets säkerhet.
Bild 9 av 11

Pål Jonson (M) är ny chef över ÖB. Nu har han möjlighet att inleda en formell utredning om ÖB utgör en säkerhetsrisk med sin skörlevnad.
Bild 10 av 11Till vänster ser vi Micael Bydén, till höger ser vi Sverker Göransson.

Micael Bydéns sexskandal blev för mycket. Förre ÖB Sverker Göranson har äcklad brutit kontakten med sin forne vän.
Bild 11 av 11

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Spionen var dock inte, såvitt känt, otrogen.