- Senaste nytt från kändispressen

Gabriella Joss vågar itne dela med sig av sin träning

<<< Tillbaka

Gabriella Joss vågar itne dela med sig av sin träning

Body: 

Gabriella Joss har svarat på massor av frågor på sin instastory, här nedan kommer dom flesta frågorna och svaren.

 

Fråga: Vad ska ni göra i Stockholm så sent?

Svar: Ska göra ett större jobb ihop med Hemtex och så ska jag på lite möten och sådant! Vi kommer hem redan på torsdag så blr en snabb visit.

 

Fråga: Vilken svordom använder du mest?

Svar: Alltså jag svär tyvärr jättemycket..men försöker avvänja mig varje dag så att inte barnen ska ta efter..Mannen tjatar på mig hela tiden om det. Men "Fan" tror jag.

 

Fråga: Varför kör ni så sent?

Svar: Så att barnen får sova i bilen blir enklast så när man ska åka långt

 

Fråga: Gick ni på babysim med era barn?

Svar: Jaaa med Jason gjorde vi det. Han älskade det

 

Fråga: Är det inte jobbigt att köra i mörker?

Svar: Det ärr som kör och han klagar typ aldrig

 

Fråga: Har du cellförändringar?

Svar: Alltså jag vet inte..väntar på ny tid! Har gjort om testet två gånger men dom har inte fått tillräckligt med celler någon av gångerna..så störande och jobbigt att vänta. Ska ringa dit.

 

Fråga: Vad kostade er tomt?

Svar: 1,1 miljon men sen hade vi sjukt mycket tillval till vårt hus med. Grundpriset är billigare om man tar allt standard! Tror vi har tillval för 700.000-800.000:- kanske

 

Fråga: Hur länge vill ni att era barn skall sova i er säng?

Svar: Så länge dom vill. Tycker det är så himla mysigt och gruvar mig typ för den dagen dom inte vill sova mer med mig

 

Fråga: Tips om man är rädd/nervös inför förlossningen?

Svar: Våga lita på din kropp.

-Den kan föda även om du känner att du inte har en aning om hur man gör.

-Planera inte så mycketdet blir som det blir. Omöjligt att bestämma i förväg.

-Läs "föda utan rädsla" den boken hjälpte verkligen mig

-Träna på att andas! Googla profylaxandning och öva lite varje dag. Hjälpte mig så mycket under båda förlossningarna

 

Fråga: Hade du inte funderat på att bli lärare?

Svar: Har pluggat en termin på universitetet till gymnasielärare så jo tanken har funnits men livet ville annat just där och då, så jag hoppade av.

 

Fråga: Om ni skulle få ett till barn har ni några namn då?

Svar: Ja jag har några pojknamn men inga flicknamn

 

Fråga: Hur tränade du bort mammamage efter graviditeten?

Svar: Den försvann bara sådär! Jag har inte tänkt alls på det utan har allvarligt talat vräkt i mig godis och inte brytt mig ett skit om min mage eller min kropp förrän typ..nu? Och bryr mig fortfarande mest om att känna mig stark och inte om hur kroppen ser ut! Vill träna och ta hand om mig för att må bra. Mammamagar är vackra, dom är bevis på vad man gått igenom

 

Fråga: Hur blev du och Tove vänner?

Svar: Oj..typ 2011 började vi prata och jag minns inte hur. Men vi började umgås konstant när vi fick våra söner 2015 finns ingen som vet så mycket om mig som Tove.

 

Fråga: När började du blogga/som influencer? Och när kunde du börja leva på det?

Svar: Jag har haft små bloggar till och från att jag var typ 13 år! Men kunde försörja mig på den från sommaren 2015! Då vågade jag säga upp mig och satsa 100% då det gick så ass bra.

 

Fråga: Är Jason och Jolie lika personlighetsmässigt?

Svar: Nej, helt olika! Jason är precis som Fjodor i personligheten och Jolie som jag. Hon är så envis så jag knappt vet hur jag ska hantera henne.

 

Fråga: Hur mycket skärmtid om dagen har du?

Svar: Så olika! Mellan 2 och 7 timmar beroende på hur mycket jag jobbar på telefonen den dagen

 

Fråga: Har du dåligt tålamod när de gäller barnen?

Svar: Det är olika från dag till dag! Helt okej skulle jag säga..beror på hur dom beter sig och hur jag mår den dagen. Men jag jobbar på mitt tålamod. Det är typ min värsta egenskap, att jag typ inte har något tålamod alls. Men med barnen har jag nog bäst tålamod av allt i mitt liv

 

Fråga: Föredrar du att bära klackar?

Svar: Haha nä föredrar tofflortyp, nej men jag hade alltid klackar i gymnasiet! Varje dag! Men orkar inte ny förutom ibland.

 

Fråga: Kan du inte dela med dig mer om träning och hur du tränar?

Svar: Jo men är så rädd att det ska bli en "hets" och bli något negativt så därför vet jag inte riktigt hur mycket jag vågar dela med mig av, tycker det är så känsligt.

 

Fråga: Hur mycket gick erat hur på?

Svar: Vi är uppe i cirka 4,7 miljoner men har inte ens marksten eller garage än!

 

Fråga: Anser du dig själv som jordnära eller "skrytig"?

Svar: Både och? Jag är stolt över allt jag åstadkommit i mitt liv men det måste man väl få vara? Tycker det är bra och viktigt med självkärlek! Men också extremt tacksam för allt

 

Fråga: Är du uppvuxen i Umeå?

Svar: Ja! Född i Holmslund och uppvuxen i Teg

 

Fråga: Tips för hur man tar sig igenom en kris i förhållandet?

Svar: Åh önskar att jag själv hade några bra tips! Tror det viktigaste är att man pratar mycket om sina känslor. Så att alla korten är på bordet. Och att man är sann och ärlig mot sig själv gällande sina egna känslor.

 

 

Bild 1: 
comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Isabella Löwengrip måste säga upp sin privata kock

15 oktober, 2019 | 19:56

Många har påpekat sista 2 åren om hur Isabella lever över sina tillgångar. Hon har lagt pengar på allt lyx som hon kommit åt (inget fel på det om man har råd med det och känner att man vill ha det) men nu måste hon leva mer sparsamt. Hon har fått avsluta sina drömplaner om NYC, hon har lägenheten fram tills årsskiftet vilket betyder att hon förlorar 150 tusen i månaden på den.

Hon har skrivit mycket om all hjälp hon fått hemma genom att ha en privat kock, någon som tar hand om barnen, en som städar osv. Nu går hon ut med att hon även måste säga upp sin kock, men hon ser det inte negativt utan hon förklarar att man vänjer sig lika snabbt att leva med lägre standard som man vänjer sig att leva med högre. Men eftersom det är hon själv som satt sig och företaget i den här situationen så är det hon som måste se till att dom kommer ur krisen.

Och eftersom hennes mål är att inte behöva säga upp fler anställda hemma så är hon även villig att kunna flytta ifrån sitt hus. Men hennes styrka är att inte ge upp, så hon kommer reda ut allt detta som hon ställt till med men att hon blir tvungen att göra det med egna pengar.

 

Många har väntat på att hennes luftslott ska sjunka och det verkar det ha gjort nu. Hon har spenderat pengar på väldigt onödiga saker och hon har skryttit om hur framgångsrik hon är och vilken lyx hon lever i. Men verkligheten verkar ha kommit ikapp henne rejält, och nu kommer hon behöva leva sparsamt och det blir nog under en ganska lång period. Sen kan man undra om allt detta hände pga Expressens artikel om henne?  Bland sina kommentarer så skriver hon att det var hennes VD (den nya sedan augusti) som sa ifrån, men hon erkänner att hon hade behövt blivit tillsagd tidigare.

Men trots att många tycker att detta är rätt åt henne så tycker många nu synd om henne. En del hoppas på att hon kommer börja laga sin egen mat och flytta till ett nytt hus så dom får ta del av den gamla ödmjuka Isabella igen.

 

 

 

 

 

Alexandra "Kissie" Nilsson ställer in sin resa till kina efter videon om fångarna

15 oktober, 2019 | 18:49

Alexandra skulle ha åkt iväg på en helt gratis resa till Kina nästa vecka, men nu ställer hon in resan. Det var meningen att hon och många andra skulle dit för att marknadsföra landet och få fler att vilja åka dit. Men efter att det kommit ut videos där man kan se hur Kina tagit tusentals muslimer som fångar och hur dom behandlar dom.

Och eftersom Alexandra inte stödjer detta så valde hon att inte följa med på en helt gratis resa till landet. Men hon tycker att det är fruktansvärt att så många andra influencers tackat ja och kommer att åka på den här resan.

 

Många har genom alla åren ansett att influencers gör allt för pengar och gratis saker. Men Alexandra visar nu upp att så inte är fallet, att hon väljer bort en helt betald resa till Kina för att hon inte stödjer händelserna där är otroligt bra gjort av henne. Även hennes läsare hyllar nu henne bland kommentarerna.

30:e oktober släpper Kissie och Linda-Marie sin podd

14 oktober, 2019 | 21:29

Nu har Alexandra "Kissie" Nilsson äntligen gått ut med när hon och Linda-Marie släpper första avsnittet av sin podd. Det är den 30:e oktober och podden kommer heta "Spelar storleken roll?".

 

Någon av er som är taggade på deras podd?

Amir anser att det är dubbelmoral

14 oktober, 2019 | 21:22

Nu är det dags för Halloween igen, och många väljer att klä ut sig läskigt och många väljer att klä sig så sexigt som möjligt. Amir har lagt upp ett citat (som jag antar att han sett någon skriva) och även en bild på en kostym där man ser en "sexig" sjuksköterska.

Någon har skrivit att vi måste sluta sexualisera kvinnokroppen, och Amir skriver då att han aldrig sett en sjuksköterska gå klädd så som på bilden. Han bryr sig inte om hur folk väljer att klä sig, det han reagerar på är att man kämpar för att kvinnokroppen inte ska bli sexualiserad. Men trots sitt kämpande så väljer man att visa upp en yrkeskvinna genom att sexualisera henne.

 

Håller ni med Amir?

Tror ni att Marcelo ljuger?

14 oktober, 2019 | 21:14

Om du inte sett senaste avsnittet av PH så sluta läs detta inlägg nu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu har det kommit ut ett klipp från när Nina kommer in i årets PH. I videon så säger han att han inte kände igen tjejen och att han aldrig har sett henne förut. Detta säger han om Nina, tjejen som han har varit ihop med i nästan ett år.

Det är först när han kollar en gång till noga som han ser att det är hon. Tror ni verkligen att han inte kände igen sitt ex som han bodde med precis innan han åkte iväg för att spela in PH?

Senaste från På Löpet

Eva O'Neills mörka hemlighet avslöjad

De kungliga kärleksbreven som chockar.
Eva O'Neill är mer insyltad än vad någon kunnat ana.
Chris mamma överraskar och nu avslöjas den mörka hemligheten.

tisdag 15 oktober 2019