Anders Pihlblad avslöjar sanningen om barnplanerna

En härlig och spännande relation.
TV4-parets äktenskap andas harmoni.
Nu avslöjar Anders Pihlblad sanningen om barnplanerna med Henrik Alsterdal.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2020-09-25 kl 12:06 |

ProvaPremium

Det tände till mellan TV4:s profilerade politiske kommentator Anders Pihlblad, 52, och hans älskade kollega Henrik Alsterdal, 40, för snart femton år sedan. Det var Pihlblad som kände sig lite busig på en personalfest och blev nyfiken på den finlemmade kollegan som är så säker på att läsa nyheterna. Resten är samtidshistoria – paret blev djupt förälskade och idag är Henrik och Anders lyckligt gifta med två barn.

Det har varit en speciell sommar för paret och den har sannerligen inte saknat dramatik. Det började med att Anders Pihlblad insjuknade i borrelia – en elak fästing bet sig fast på den sympatiske tv-profilen. Anders blev riktigt dålig innan han fick rätt diagnos och behandling.

Bild 1 av 6

Nu avslöjar Anders Pihlblad sanningen om barnplanerna med maken Henrik Alsterdal.
Bild 2 av 6

Henrik Alsterdal är en populär nyhetsuppläsare på TV4, han arbetar även som redaktör för "Nyhetsmorgon". För snart 15 år sedan så blev han uppraggad av Anders Pihlblad, resten är samtidshistoria.
Bild 3 av 6

Henrik Alsterdal blev attackerad av en huggorm och fick föras till sjukhus där han blev inlagd.
Bild 4 av 6

Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad minglar gärna men de håller sina två barn borta från kändisskapet.
Bild 5 av 6

Anders Pihlblad tvingades leda en över tre timmar lång direktsändning bara timmar efter att maken attackerats av en huggorm.
Bild 6 av 6

Parets kärlek har vuxit under coronapandemin. Anders och Henriks relation andas harmoni.

Knappt hann den politiske kommentatorn tillfriskna förrän nästa olycka var framme. Henrik Alsterdal blev attackerad av en huggorm när paret njöt av semestern i Östergötland.

Det bar sig inte bättre än att Henrik normalt sett så slanka vänsterfot svullande upp på ett otäckt sätt. Han fick läggas in på sjukhus och varnade sina följare för att gå barfota i högt sommargräs.