Kristin Kaspersens mystiska bostadssituation

Var bor hon egentligen?
Efter alla problem med boendet för Malin Berghagen växer nu oron för Kristin Kaspersens bostadssituation.
Flera personer har reagerat på programledarens mystiska uppgifter.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2020-11-24 kl 06:59 |

ProvaPremium

Kristin Kaspersen, 51, är en kvinna i farten. Stoppa Pressarnas fotografer har vid flera tillfällen fångat henne på Nybrogatan på Östermalm i Stockholm – inte långt från den adress där hon tidigare köpte en bostadsrätt.

Samtidigt är programledaren skriven i en hyresrätt på Norrmalm i Stockholm och nu väcks flera frågor kring hennes boende.

Bild 1 av 12

Nu väcks flera frågor kring Kristin Kaspersens boende. Hon rör sig i närheten av adressen där hon tidigare hade en bostadsrätt samtidigt som hon är skriven i en hyresrätt i en helt annan stadsdel.
Bild 2 av 12

Här är Kristin Kaspersen på Östermalm, inte långt från den adress där hon tidigare var skriven.
Bild 3 av 12

Stoppa Pressarnas fotografer har vid flera tillfällen fångat programledaren i närheten av den adress där hon tidigare var skriven.
Bild 4 av 12

här fikar Kristin Kaspersen, bara ett stenkast från där hon tidigare var skriven, men långt från adressen där hon är folkbokförd.
Bild 5 av 12

Här är Kristin på språng en tidig morgon, inte långt från där hon var skriven tidigare men en rejäl bit från Norrmalm där hon är skriven nu.
Bild 6 av 12

Det är en läsare som har reagerat över Kristin Kaspersens bostadssituation. Det verkar vara något som inte stämmer.
Bild 7 av 12

Här är Kristin på Nybrogatan och hon går i riktning mot den adress som hon tidigare var skriven på.
Bild 8 av 12

Här är Kristin i en hotellobby, nära sin tidigare adress men långt från sin nuvarande.
Bild 9 av 12

Och här fikar Kristin i närheten av sin tidigare adress men långt från hyresrätten där hon är skriven.
Bild 10 av 12

Här har Kristin ett möte med en stilig man i röda byxor, på ett hotell som ligger nära hennes tidigare adress, men långt ifrån den hyresrätt där hon är skriven.
Bild 11 av 12

Här fångas Kristin Kaspersen av Stoppa Pressarnas fotograf strax före klockan 8 på morgonen, i närheten av sin tidigare adress men långt från lägenheten där hon är skriven och dessutom kommer hon gående ifrån nordostlig riktning medan hennes folkbokförda adress ligger i sydvästlig riktning.
Bild 12 av 12

Här går Kristin Nybrogatan framåt i riktning mot sin tidigare bostadsrätt, hon är folkbokförd åt helt andra hållet och i en annan stadsdel.

Malin Berghagen, 54, är vräkt av sin värd – hon får inte bo kvar i mamma Lill-Babs lägenhet på Linnégatan i Stockholm. Bara dagar innan tvisten skulle avgöras i hyresnämnden drog Yoga-profilen tillbaka sina anspråk, vilket Stoppa Pressarna rapporterat om.

Men det verkar inte bara vara Malin Berghagen som har lite trassligheter med boendet.
– Efter alla rubriker om att Malin Berghagen skrivit sig på Lill-Babs hyreslägenhet för att få ta över den, verkar Kristin Kaspersen ha skrivit sig på en annan hyreslägenhet. Har systrarna satt det här i system?, skriver en initierad läsare till Stoppa Pressarna.