Fortkörning

Bianca Ingrosso i vansinnesfärd på E4

Riskerar sitt eget och andras liv.
Bianca Ingrosso var med om en vansinnesfärd på motorvägen.
Händelsen finns filmad och en polisanmälan går inte att utesluta.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-14 kl 17:17 |

ProvaPremium

Det är nog lätt hänt att man blir lite arrogant om man är god för över 300 miljoner kronor och följs av en miljon människor på Instagram. Det ger dig emellertid inte rätt att bryta mot lagen.

Bianca Ingrosso, 27, var inblandad i en vansinnesfärd på motorvägen mellan Göteborg och Stockholm.

Bild 1 av 8Bilden visar en ledsen Bianca Ingrosso till vänster, hon sitter i ett brunt linne och är rödgråten när hon tittar skamset ned. Till höger ser vi insidan från en bild som färdas i hög hastighet på en smak väg.

Bianca Ingrosso i vansinnesfärd på E4 mellan Göteborg och Stockholm. Allting filmades så bevisläget är gott för polisen.
Bild 2 av 8

Bianca Ingrosso hade varit på musikfestival i Göteborg när hon sedan liftade hem med en kompis blev det en vansinnesfärd.
Bild 3 av 8

Bianca Ingrosso blir antastad av okända män som tar sig ända i till hennes hem. Nu måste säkerheten kring den vackra och framgångsrika influencern höjas.
Bild 4 av 8

Bianca Ingrosso har mycket att stå i med sitt arbete, dessutom verkar det vara slut med Phillipe. Inte konstigt Bianca är lite ledsen.
Bild 5 av 8

Bianca Ingrosso rör sig ofta helt öppet på Östermalm. Nu kan det bli en förändring på grund av säkerhetsskäl.
Bild 6 av 8

Bianca Ingrosso har det tungt med pojkvännen just nu. Men affärerna går strålande.
Bild 7 av 8

Bianca Ingrosso rör sig ibland som en "vanlig människa" på stan. Här är hon på Hemköp vid Östermalmstorg och handlar.
Bild 8 av 8

"Influcencern" Rosanna Charles har bara 33 000 följare men hon har råd med bil. Däremot borde hon överväga sin bilkörning, hon riskerar både sitt eget och andras liv när hon kör i 150 kilometer i timmen. Bianca Ingrosso kunde ha dött om Rosanna tappat kontrollen.

Den unga influencern hade varit på musikfestivalen Way out West och när Bianca skulle hem erbjöds hon skjuts av sin väninna Rosanna Charles, 33.

Måste passa sig när hon kör bil

För det stora flertalet svenskar torde Rosanna Charles vara fullständigt okänd då hon har endast 33 000 följare, att jämföra med Biancas 1,3 miljoner följare.

Men Rosanna Charles är säkert snäll och väl unt att få vara hang around till Bianca. Däremot måste Rosanna Charles passa sig när hon kör bil – ”influencern” riskerar att bli av med sitt körkort.