Kokainhärvan

Knarkkändisens hemliga möte med Ulf Kristersson

Inte bara i de kungliga kretsarna.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att den dömde kokainkändisen även har försänkningar in i toppolitiken.
Mannen har själv berättat om sitt möte med moderaternas Ulf Kristersson.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-13 kl 20:07 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar avslöjat sanningen om den knarkdömde tv-kändisen. Mannen har medverkat i ett stort antal tv-produktioner i både TV4 och SVT.

Genom åren har mannen byggt upp sitt kändisskap och sin förmögenhet med hjälp av tv-produktionerna och sina sociala medier. Han har även skrivit flera böcker inom sitt fackområde.

Bild 1 av 7Till vänster ser vi den kokaindömde tv-profilen i en svart läderjacka. till höger ser vi moderatledaren ulf Kristersson i en ljusblå skjorta, han håller en blå kåsa i sin vänstra hand och ler stort mot kokainmannen.

Även moderatledaren Ulf Kristersson har dragits in i härvan av kokain och chemsexfester med unga pojkar. Toppolitikern och kokainkändisen har haft ett hemligt möte.
Bild 2 av 7kungen knark prins daniel stor - Stoppa Pressarna

Kungen har reagerat starkt på Stoppa Pressarnas avslöjande och sagt till prins Daniel på skarpen. Det var dock inte förrän drottning Silvia tog till orda som prinsen lyssnade. Hela kokain-turbulensen kring prins Daniel har påverkat kungafamiljen starkt.
Bild 3 av 7ulf kristersson aktenskapskris stor1 4 - Stoppa Pressarna

Ulf Kristersson har siktet inställt på att bli statsminister då kanske man inte ska umgås med kokaindömda kändisar.
Bild 4 av 7prins daniel kokain droger stor - Stoppa Pressarna

Prins Daniel har, trots att vännen är dömd för narkotikabrott, ställt sig bakom knarkkändisen. Det blev ohållbart och till slut var prinsen tvungen att agera.
Bild 5 av 7ulf kristersson aktenskapskris stor5 4 - Stoppa Pressarna

Ulf Kristersson och hans hustru Birgitta Ed träffades i MUF när hon var 15 år och han 20 år. Frågan är vad hustrun, som är utbildad präst, tycker om att maken ränner runt med kokaindömda kändisar.
Bild 6 av 7Prins Daniel Knarkuppror Stor - Stoppa Pressarna

Prins Daniels val att inte agera efter kokainskandalen riskerade hela hans organisation Prins Daniels Fellowship. Nu har han sparkat mannen som en följd av Stoppa Pressarnas avslöjanden.
Bild 7 av 7magdalena andersson lon stor5 1 - Stoppa Pressarna

För Moderaternas Ulf Kristersson gäller det att se upp. Magdalena Andersson är en formidabel och mycket intelligent motståndare. Dessutom verkar det inte finnas någon direkt kokainkoppling till henne.

Mannen anses som mycket skicklig på sitt yrke och han har även kunna skapa flera framgångsrika företag i anslutning till sina kunskaper.

Försänkningar direkt in i kungahuset

Tv-mannen har mycket goda försänkningar direkt in i kungahuset. Han är officiell medlem i nätverket kring prins Daniels Fellowship som är en organisation som syftar till att främja företagande bland unga.

Att tv-kändisen fortfarande är med på hemsidan trots att han dömts för kokaininnehav upprör flera medarbetare vid hovet. Stoppa Pressarna har även avslöjat att flera framgångsrika företagare nu överväger att lämna Prins Daniels Fellowship då de inte vill bli förknippade med kokain.