Carolina Gynnings nya lögn efter konstbluffen

Hon ljuger, bluffar och kopierar tavlor.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja Carolina Gynnings senaste lögn kring konstbluffen.
Skånskan och ”konstnären” har en hel del att förklara och stå till svars för då vi kan presentera unika bildbevis som framgår i bildspelet nedan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2020-10-11 kl 12:29 |

ProvaPremium

Carolina Gynning, 42, är van vid att bräka sig fram i tillvaron med sin skånska, sin charm och sin nästan patologiska energi. Hennes något buffliga personlighet och vackra yttre må ta henne långt – men det räcker inte när hon blir synad i sömmarna.

Stoppa Pressarna har vid flera tillfällen rapporterat om skånskans fräcka konstbluff – hon har rakt av kopierat den polska konstnären Ewa Switalas verk och även fräckt plaigerat i sin design av örhängen.

Bild 1 av 8carolina gynning helvetesar stor 2 3 - Stoppa Pressarna

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja ännu en lögn från Carolina Gynning. Bildbeviset ljuger inte (till skillnad från skånskan). Bläddra i bildspelet så kommer bildbeviset!
Bild 2 av 8carolina gynning krislunch stor1 0 - Stoppa Pressarna

Här försöker Carolina Gynning få i sig lite mat tillsammans med Viktor Philipson efter att hon avslöjats som en simpel plagiatör.
Bild 3 av 8carolina gynning grodgift stor - Stoppa Pressarna

Carolina Gynning är van vid att bräka sig fram i tillvaron, men sin fräcka konstbluff kan hon inte förklara. Carolina Gynning får gärna höra av sig till Stoppa Pressarna och berätta om hur hon skapar sin "konst".
Bild 4 av 8carolina gynning plagiat stor4 0 0 - Stoppa Pressarna

Carolina Gynning har en hel del att förklara. Till vänster ser vi den polska konstnären Ewa Switalas verk, till höger Gynnings "skapelse".
Bild 5 av 8carolina gynning plagiat stor3 0 0 - Stoppa Pressarna

Här är ytterligare en målning som skånskan kopierat rakt av.
Bild 6 av 8carolina gynning plagiat stor1 0 0 - Stoppa Pressarna

Carolina Gynning klarar inte ens designa örhängena hon säljer, hon kopierar.
Bild 7 av 8carolina gynning plagiat stor2 0 0 - Stoppa Pressarna

Carolina Gynning har inte ens orkat måla över Ewa Switalas signatur riktigt.
Bild 8 av 8carolina gynning logn stor1 1 - Stoppa Pressarna

Carolina Gynning påstår att hon "aldrig läser Stoppa Pressarna". Desto värre för bluffmakerskan att vi har bildbevis på att hon lajkar våra artiklar.

Det var sajten Bloggbevakning som förtjänstfullt avslöjade att Carolina Gynning är en simpel plagiatör när det kommer till sin ”konst”. Minst två verk har skånskan alldeles uppenbart kopierat rakt av från den duktiga polska konstnären.