Relation

Casper Janebrink i hemlig flört med ensam mamma

Det här börjar bli hett.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Casper Janebrink flirtar i hemlighet med hjälp av tecken.
Det är en ensam mamma som drar till sig sångarens uppmärksamhet – bara två månader efter att nya flickvännen Therese födde hans barn.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-11-17 kl 08:25 |

ProvaPremium

Det finns nog inte en svensk som kan ha en enda invändning mot att det är Casper Janebrink, 52, som är den största stjärnan i Arvingarna. Han har en sällsam och i det närmaste magnetisk utstrålning.

När sångaren ställer sig på scenen eller bara kommer in i ett rum så märks det. Den gladlynte göteborgaren tar en självklar plats utan att för den skull vara någon självupptagen och narcissistisk diva.

Bild 1 av 6Vi ser Casper Janebrink till vänster och en domstolslokal till höger.

Casper Janebrink är inte längre önskvärd hos ex-hustrun Helena Janebrink. Nu satsar han på nya kärleken.
Bild 2 av 6glenn hysen politik stor 1 - Stoppa Pressarna

Casper Janebrink är oerhört populär bland kvinnor. Han är lika naturlig och spontan som Glenn Hysén.
Bild 3 av 6lasse kroner rosenrasande mot svt 3 - Stoppa Pressarna

Lasse Kronér tycker att Casper Janebrink passar bra i "Bingolottos" sommarsatsning. De bägge göteborgarna påminner lite om varandra.
Bild 4 av 6Till vänster ser vi Casper Janebrink i guldkavaj. Till höger resten av Arvingarna, de bär smoking.

Arvingarna har haft det lite turbulent efter Caspers otrohet och skilsmässa. Nu är bandet på gång igen, man sätter upp en krogshow i Stockholm.
Bild 5 av 6casper janebrink for stod noren stor4 - Stoppa Pressarna

Therese Andersson är till vardags en framgångsrik mäklare. Nu är hon sambo med Casper.
Bild 6 av 6toftby stor3 - Stoppa Pressarna

Johanna Toftby blev kändis i "Ensam mamma söker". Nu har hon och Casper Janebrink en tät kontakt.

Casper Janebrink förställer sig aldrig. Han är alltid den där goa gubben som gillar att tjôta med folk – ett naturbarn i Glenn Hyséns, 63, och Lasse Kronérs, 60, anda.

Populär hos kvinnor

Tack vare sin stjärnstatus och inte minst sin personlighet är Casper Janebrink väldigt populär hos kvinnor. Vi vet alla att frestelsen blev för stor när han träffade Therese Andersson, 34, på gymmet i Partille.

Efter en tids vänskap blev paret älskande och strax före jul gjorde sångaren den ambitiösa fastighetsmäklaren gravid.

I februari i år fick sångarens dåvarande hustru Helena Janebrink, 45, genom en slump veta vad som pågått. Två månader senare kunde Stoppa Pressarna avslöja hela sanningen om otroheten och barnet.

Nu är Therese Andersson Casper Janebrinks nya sambo och flickvän. Till en början var det lite svajigt – sångaren ville inte att han och nya kärleken skulle bo ihop omedelbart efter skilsmässan.

Tät kontakt med ensam mamma

Det fanns flera hänsyn att ta för Casper efter den uppslitande separationen och Therese ska ha varit förstående.

Frågan är om hon är lika förstående till de kontakter som förekommer mellan Casper Janebrink och ”Ensam mamma”-stjärnan Johanna Toftby, 49.

Bloggerskan och tv-profilen Johanna Toftby har vid flera tillfällen och i flera medier kopplats ihop med Casper Janebrink romantiskt, bland annat i tidningen Hänt i april i år.

Även Svensk Damtidning har förtjänstfullt rapporterat om ”kärleksryktena med kändismamman”.

Expressen har avslöjat att Casper och Johanna Toftby har varit ute och druckit öl tillsammans.

Många bilder på Casper

I sociala medier och på nätet förekommer flera spekulationer kring paret.

– På Johanna Toftbys Instagram är det väldigt många bilder på Casper och det råder ingen tvekan om att hon och stjärnan från Arvingarna hade det riktigt roligt och mysigt ihop, står att läsa på ett nätforum.

Nyligen rapporterade Stoppa Pressarna om de senaste kärleksryktena kring sångaren och bloggerskan från Skövde.

– Jag vill inte kalla det flört, hon är bara en glad och spontan tjej. Men jag förstår hur ryktena kan komma för hon är väldigt charmig mot killar, jag tycker inte det är något fel med det, berättade en väninna till Johanna Toftby.

99 procent av Sveriges kvinnor skulle älska att bli romantiskt ihopkopplade med den sexige sångaren från Arvingarna. Men för Johanna Toftby är det uppenbarligen känsligt – väldigt känsligt

I ett långt inlägg på Instagram försöker hon i en satirisk text parafrasera Stoppa Pressarnas artikel. Vi kan lämna stilistiken därhän, vi bär bara i minne att Johanna Toftby är frisör i grund och botten och inte skribent.

Det kanske mest spännande med Johanna Toftbys inlägg är att Casper Janebrink har valt att gå in och kommentera.

Som nybliven småbarnspappa har han – lite överraskande – tydligen tid med att följa en lifestyle-bloggerskas sociala medier ner på detaljnivå.

– Det va väldigt påhittigt, skriver Casper Janebrink i en kommentar invid den vackra bloggerskans text.

Det intressanta är dock inte vad sångaren skriver. Han bibringar även flera olika tecken – ett sätt att kommunicera som blivit så populärt bland ungdomar som en följd av internets framväxt.

Sångaren skickar bland annat med ett par händer som applåderar och ett par händer som håller i varandra. Sedan blir det riktigt intrikat – Johanna Toftby väljer att svara på Caspers inlägg.

”Ensam mamma”-stjärnan replikerar med en ödla till sångaren i form av en emoji.

Etymologi är läran om ords språkhistoriska ursprung, släktskap och utveckling. Ur ett etymologiskt perspektiv har ödla en intressant betydelse när det kommer till den påstådda relationen mellan Casper och Johanna.

När det gäller ordet ”ödla” kan det beteckna ödlans hona. Det användes dock till en början oftare för att namnge sprickan i en sprucken vägg.

Menar Johanna Toftby med sin ödla att det är en uppstått en spricka mellan Casper och hans nya flickvän? Och att hon och sångaren verkligen har något på gång?

Vet du något mer om den påstådda relationen mellan Casper Janebrink och Johanna Toftby? Har du bilder, filmer eller ljudupptagningar? Tipsa Stoppa Pressarna här! Du är garanterad anonymitet och skyddad som källa i enlighet med grundlagen. Alla tips som leder till publicering arvoderas.