Hälsa

Kändiskvinnans mystiska ansiktsskada väcker frågor

Maximal otur.
Journalisten Anna Shimoda har återigen skadat sig svårt i ansiktet.
Nu växer oron och frågorna kring vad som egentligen hänt kändiskvinnan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-11-16 kl 12:01 |

ProvaPremium

Anna Shimoda, 37, och hennes make Hans “Hasse” Shimoda, 58, är Sveriges mest framgångsrika kändisjournalister. Den dynamiska duon frilansar för bland annat Aftonbladet och är mycket profilerade i tidningen.

Paret arbetar alltid tillsammans och gör många stora intervjuer och har dessutom ofta exklusiva avslöjanden. De har blivit så framgångsrika att de själva har blivit kända.

Bild 1 av 7Vi ser Anna och Hans Shimoda. Till höger ser vi Anna Shimoda med en blåtira.

På kort tid har Anna Shimoda skadat sig allvarligt i ansiktet två gånger.
Bild 2 av 7

Här ser vi de omfattande skadorna som Anna Shimoda drog på sig i det oturliga fallet på plan mark i början av sommaren. Sedan blev hon återigen olycksdrabbad.
Bild 3 av 7

Maken Hans Shimoda bevisade sin innerliga omsorg genom ett tecken med tre hjärtan till sin hustru som fick så omfattande skador i ansiktet efter första fallet. Andra gången olyckan var framme råkade hon ramla eller slå i något så att det blev en rejäl blåtira.
Bild 4 av 7

Hasse och Anna Shimoda är Sveriges mest framgångsrika kändisjournalister. Men kanske de jobbar för hårt?
Bild 5 av 7

Nyligen böjd Hasse sin älskade Anna Shimoda på en flott Parisresa med lyxshopping, ostron och champagne. Han gör allt för att hon ska må bra.
Bild 6 av 7

Hans och Anna Shimoda på en kändispremiär. Maken är alltid nära sin hustru, han bryr sig verkligen om hennes väl och ve och vill inte släppa henne med blicken för ett ögonblick.
Bild 7 av 7

Aftonbladets krönikör Britta Svensson skrev vid förra olyckan: "Snälla Anna, ta hand om dig! Du är viktig". En kommentar som berörde Anna Shimoda starkt.

Framgångarna kommer dock inte gratis. De arbetar jämnt och ständigt och på parets sociala medier kan man följa deras vedermödor. Anna och Hasse reser väldigt mycket både i jobbet och privat.