Hälsa

Kändiskvinnans mystiska ansiktsskada väcker frågor

Maximal otur.
Journalisten Anna Shimoda har återigen skadat sig svårt i ansiktet.
Nu växer oron och frågorna kring vad som egentligen hänt kändiskvinnan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-11-16 kl 12:01 |

ProvaPremium

Anna Shimoda, 37, och hennes make Hans “Hasse” Shimoda, 58, är Sveriges mest framgångsrika kändisjournalister. Den dynamiska duon frilansar för bland annat Aftonbladet och är mycket profilerade i tidningen.

Paret arbetar alltid tillsammans och gör många stora intervjuer och har dessutom ofta exklusiva avslöjanden. De har blivit så framgångsrika att de själva har blivit kända.

Bild 1 av 7Vi ser Anna och Hans Shimoda. Till höger ser vi Anna Shimoda med en blåtira.

På kort tid har Anna Shimoda skadat sig allvarligt i ansiktet två gånger.
Bild 2 av 7Anna Shimoda Skadad Stor1 - Stoppa Pressarna

Här ser vi de omfattande skadorna som Anna Shimoda drog på sig i det oturliga fallet på plan mark i början av sommaren. Sedan blev hon återigen olycksdrabbad.
Bild 3 av 7Anna Shimoda Tecken Stor1 - Stoppa Pressarna

Maken Hans Shimoda bevisade sin innerliga omsorg genom ett tecken med tre hjärtan till sin hustru som fick så omfattande skador i ansiktet efter första fallet. Andra gången olyckan var framme råkade hon ramla eller slå i något så att det blev en rejäl blåtira.
Bild 4 av 7hans anna shimoda stor3 - Stoppa Pressarna

Hasse och Anna Shimoda är Sveriges mest framgångsrika kändisjournalister. Men kanske de jobbar för hårt?
Bild 5 av 7hans anna shimoda stor2 - Stoppa Pressarna

Nyligen böjd Hasse sin älskade Anna Shimoda på en flott Parisresa med lyxshopping, ostron och champagne. Han gör allt för att hon ska må bra.
Bild 6 av 7shimoda stor7 - Stoppa Pressarna

Hans och Anna Shimoda på en kändispremiär. Maken är alltid nära sin hustru, han bryr sig verkligen om hennes väl och ve och vill inte släppa henne med blicken för ett ögonblick.
Bild 7 av 7kungen poethyllnnig stor2 - Stoppa Pressarna

Aftonbladets krönikör Britta Svensson skrev vid första olyckan: "Snälla Anna, ta hand om dig! Du är viktig". En kommentar som berörde Anna Shimoda starkt.

Framgångarna kommer dock inte gratis. De arbetar jämnt och ständigt och på parets sociala medier kan man följa deras vedermödor. Anna och Hasse reser väldigt mycket både i jobbet och privat.

Unnar sig en barrunda

Det är slitsamt att vara journalist på den nivån, jobbet tar mycket tid. Paret hinner dock flotta middagar och några gånger i veckan unnar de sig en barrunda med allt vad det innebär.

Dessutom är Anna Shimoda flitig med att träna. Hon löptränar ofta, men kanske hon tar ut sig lite väl hårt. I början av sommaren var olyckan framme under en löprunda.