Familj

Casper Janebrink visar första bilden på nyfödda sonen

Han tar ett steg framåt.
Nu väljer Casper Janebrink att visa upp sonen.
Det går inte att ta miste på sångarens lycka.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-01-10 kl 06:40 |

ProvaPremium

Casper Janebrink, 53, blev pappa för tredje gången i september förra året. Sångaren fick en son med sin nya partner Therese Andersson, 34.

Det gick undan i svängarna för stjärnan i Arvingarna. Han och hustrun Helena Janebrink, 45, gick skilda vägar i februari förra året efter 23 år tillsammans, varav 18 år som gifta.

Bild 1 av 7Till vänster ser vi en glad Casper Janebrink i orangea skjorta. Till höger ser vi en glad Therese Andersson i vit sommarklänning.

Casper Janebrink är redo att ta nästa steg med nya flickvännen Therese Andersson.
Bild 2 av 7Till vänster ser vi Casper Janebrink i guldkavaj. Till höger resten av Arvingarna, de bär smoking.

Arvingarna har haft det lite turbulent efter Caspers otrohet och skilsmässa. Nu är bandet på gång igen, man sätter upp en krogshow i Stockholm.
Bild 3 av 7Vi ser en bekymrad Casper Janebrink i jeansjacka, han sitter i en tv-soffa.

Nu väljer Casper Janebrink att erkänna vad som egentligen hände efter att otroheten mot exfrun hade avslöjats av Stoppa Pressarna.
Bild 4 av 7Bilden visar en salig Casper Janebrink som slår ut med händerna av glädje, han har en svart-vit rutig tröja och en vit läderjacka på sig.

Det går ingen nöd på Casper Janebrink efter skilsmässan. Han verkar ha levt upp och ter sig gladare idag.
Bild 5 av 7Casper Janebrink Nytt Hus Stor1 - Stoppa Pressarna

Det nya huset är betydligt enklare än sångarens förra lyxvilla.
Bild 6 av 7casper janebrink for stod noren stor5 - Stoppa Pressarna

Caspers ex-fru Helena Janebrink kom på sin make med att vara otrogen, kort därefter skilde de sig.
Bild 7 av 7casper janebrink therese stor2 2 1 - Stoppa Pressarna

Casper Janebrink och Therese Andersson möttes på gymmet. Hon hade länge varit ett fan till Arvingarna. Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att de är ett par.

Numera är det Casper och Therese som gäller och så lille sonen Hugo förstås. Paret bor i Floda utanför Göteborg i ett lite mindre och enklare hus jämfört med lyxvillan som den folkkäre artisten hade tidigare med exfrun.

Lycklig familj

Det går inte att ta miste på att den nya familjen är lycklig. Sångaren har även börjat pula i nya huset och bland annat satt upp en fin ljuddämpande panel i ädelträ i sovrummet.

Lille Hugo föddes i samma veva som sångaren och hans bandkolleger hade premiär för krogshowen ”I Love Arvingarna” på restaurang Kajskjul 8 i Göteborg. Pojken hade dock den goda smaken att inte födas på premiärkvällen och allting gick bra.