Perrellis stöd till Pernilla i Marbella-kriget

Hur ska hon orka?
Pernilla Wahlgren pressas hårt av utlandssvenskarna i det stora "Marbella-bråket" – och nu rycker sångerskans vänner ut som stöd.  
En av dem är Charlotte Perrelli som öppnar upp sitt spanska lyxhem för den kritiserade sångerskan. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2019-07-16 kl 09:25 |

ProvaPremium

Pernilla Wahlgren, 51, har haft en extremt hektisk vår.

Sångerskans succé med showen ”Kort, glad och tacksam” tog henne ut på en omfattande Sverige-turné. Dessutom har hon haft tuffa och långa inspelningar med ”Wahlgrens värld” samtidigt som hon tvingas hantera alla sina sociala medier, podcasten med väninnan Sofia Wistam, 53, och alla andra uppträdanden och engagemang.

Bild 1 av 11

Grannen och nära väninnan Charlotte Perrelli stöttar nu Pernilla Wahlgren i det krig som blossat upp i Marbella.
Bild 2 av 11

Pernilla Wahlgren går igenom en prövande tid just nu. Hon ville ju bara njuta under semestern men har dragits in i ett infekterat bråk.
Bild 3 av 11

Angreppen blir allt grövre mot Pernilla Wahlgren som nu får stöttning av sina vänner.
Bild 4 av 11

Pernilla är riktigt svag för Johan Pråmell och det är besvarade känslor, "Vi älskar varandra", har sångerskan själv skrivit på sin blogg. Nu stöttar han sångerskan i "Marbella-fejden".
Bild 5 av 11

På Instagram stöttar Johan Pråmell nu sin hjärtevän.
Bild 6 av 11

Flera av medlemmarna på Club Nórdico är bekanta med Christina Schollin och de tycker det är ledsamt att bråka med hennes dotter.
Bild 7 av 11

Svenskkolonin i Marbella är lite kluven, många tycker inte det hela är något att yvas över medan en del är genuint upprörda.
Bild 8 av 11

Livscoachen och motivationsföreläsaren Mia Törnblom gör sitt bästa för att Pernilla inte ska låta sig knäckas.
Bild 9 av 11

Pernillas följare är genuint oroade för svenskan.
Bild 10 av 11

Om Pernilla vågar åka till Marbella trots bråket måste hon räkna med minst 25 minuters bilfärd.
Bild 11 av 11

Här är det faktiska bildbeviset för att Pernilla har fel och Marbella-svenskarna har rätt. Hon bor faktiskt inte ens i Marbella kommun.

Nyligen avslutade hon en intensiv inspelningsperiod av ”Stjärnorna på slottet” som tv-tittarna får njuta av i jul- och nyårshelgen. Det var en utmattad sångerska som såg framemot en härlig semester i sitt hus ”Casa Rosa” i spanska Benahavis.

Men faktum är att Pernilla hann inte ens landa i Malaga förrän en allvarlig konflikt seglade upp mellan henne och svenskkolonin i Marbella.

Ett stort antal Marbella-svenskar, speciellt de lite äldre och de som har bott länge på den spanska Solkusten, rasar mot det faktum att Pernilla väljer att geo-positionera sina Instagraminlägg med ”Marbella” och inte det mer korrekta ”Benahavis”.