Relation

Gift kvinna skickade privata bilder på prins Daniel till Silvia

Det förflutna hinner alltid ikapp.
Den gifta tvåbarnsmamman valde att skicka strikt privata bilder på prins Daniel till drottning Silvia.
Nu väntar vi på reaktionen från hovet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-02 kl 10:14 |

ProvaPremium

Prins Daniel, 48, har kommit en lång väg. Efter studier och militärtjänst sökte han lyckan i storstaden Stockholm.

Den ambitiöse medelklasskillen flyttade till huvudstaden 1994 för att studera till idrottspedagog vid Lillsveds idrottsfolkhögskola på Värmdö söder om Stockholm.

Bild 1 av 9Till vänster ser vi en bekyramd drottning Silvia i vit rock, i mitten en pixlad kvinna i rosa dräkt, till göer ser vi prins Daniel i mörk kostym, han ser äcklad ut.

Den gifta tvåbarnsmamman skickade de strikt privata bilderna på prins Daniel till drottning Silvia. Nu återstår att se hur hovet reagerar.
Bild 2 av 9Till vänster ser vi kronprinsessan Victoria i grön dress, hon ser sammanbiten ut, bakom henne ser vi prins Daniel i mörkblå kostym och vit skjorta. Till höger ser vi Regeringskansliet Rosenbad.

Stoppa Pressarna avslöjade att Finansdepartementet arbetat fram en detaljerad plan för en skilsmässa mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel.
Bild 3 av 9

Prinsessan Estelle börjar bli så stor nu att hon får officiella plikter. Här är hon med mamma och pappa på uppdrag i Östergötland. Skolan är dock det viktigaste i prinsessans liv och den måste fungera.
Bild 4 av 9Till vänster ser vi prins Daniel i mörk kostym, han ser förvånad ut. till höger ser vi en kostymklädd tv-kändis, längst till höger ser vi ett gruppsexrum.

Inte blev det bättre när prins Daniels vän, en tv-kändis, dömdes för kokaininnehav.
Bild 5 av 9

Det är lätt att glömma men drottning Silvia är lite till åren kommen.
Bild 6 av 9

Drottning Silvia och kung Carl Gustaf strävar på som kungapar.
Bild 7 av 9

Kung Carl Gustaf och Ewa Westling dansar efter bröllopsmiddagen för deras barn. Det är oklart om kungen visste om övergreppet i bastun.
Bild 8 av 9

Kung Carl Gustaf, drottning Silvia, Lill Lindfors och Anders Byström på väg till Lisa Nilssons konsert under Solliden Sessions på Öland.
Bild 9 av 9

Ewa och Olle Westling anländer till prinsessans Estelles dop i Slottskyrkan på Stockholms slott.

Efter fullgjorda studier blev prinsen personlig tränare. Sedermera kom han att starta eget gym och det var i den egenskapen han träffade kronprinsessan Victoria, 45.

Kronprinsessan hade fått tips om Daniel som personlig tränare av sin lillasyster, prinsessan Madeleine, 40. Det dröjde inte länge förrän Daniel och kronprinsessan Victoria blev romantiskt involverade.

Social kompetens

Tidningen Expressen avslöjade i maj 2002 av de bägge var ett par. Till en början var det motigt.

Kungen och drottningen ville helst att förhållandet skulle ta slut. Kungaparet tyckte att Daniel Westling hade dålig social kompetens och att hans allmänbildning var för låg.