Yrkesliv

Festfixaren i jättebråk efter mötet med Anna Shimoda

Gick han för långt?
Turbulensen kring kändiskvinnan och hennes make fortsätter.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att den kände festfixaren hamnade i ett jättebråk efter mötet med Anna och Hans Shimoda.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-12-23 kl 06:01 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar avslöjat den röra som uppstått kring kändiskvinnan Anna Shimoda, 38, och hennes make Hans ”Hasse” Shimoda, 60.

Journalistparet är i ett rejält blåsväder efter uppgifter om en upprepad misskötsamhet under kändispremiärer och andra tillställningar. Flera av varandra oberoende personer ska ha hört av sig till Aftonbladets chefredaktör Lena K. Samuelsson, 59.

Bild 1 av 8

Festfixaren drogs in i ett jättebråk efter mötet med Anna och Hans Shimoda. Journalistparet är omstritt.
Bild 2 av 8

Hans och Anna Shimoda ligger illa till. Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna har journalistduon fått en skriftlig varning från Aftonbladets chefredaktör Lena K. Samuelsson.
Bild 3 av 8

Nu kommer larmrapporter till Aftonbladet om paret Hasse och Anna Shimoda. Kändiskvinnan och hennes make påstås ha problem med att sköta sig på olika festfixarens tillställningar.
Bild 4 av 8

Festfixaren Micael Bindefeld, här med Christer Lindarw, slog igenom i slutet av 80-talet. Då började Hans Shimoda sin journalistkarriär.
Bild 5 av 8

Det blåser upp till storm. Stoppa Pressarna avslöjade att det råder upprorsstämning på Aftonbladet efter att paret Shimoda har gjort bort sig på kändisfester. Många förordar att rutinerade nöjesreportern Tobbe Ek ska få ta över ansvaret för kändisbevakningen.
Bild 6 av 8

Paret Shimoda inledde med fyra dyng på ett lyxhotell i Bangkok.
Bild 7 av 8

Bråken får konsekvenser. Nu visar kändiskvinnan Anna Shimoda bilder från sitt sista mingel.
Bild 8 av 8

Festfixaren Johan Petré, här med trumslagaren Christian "Kicken" Lundqvist, har hamnat i ett rejält bråk efter att han fraterniserat med Anna och Hans Shimoda.

Tidningen ska ha tagit de samstämmiga uppgifterna på ett så stort allvar att man gjort den ovanliga åtgärden att ge paret Shimodas en skriftlig varning.